Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sylwester?

27.12.06, 18:54
    Dziewczyny jak sie ubrać na Sylwestra do klubu? Poradzcie coś..chciałabym
    założyć czarna satynowa bluzeczke..ale co do tego? :)
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Sylwester? 27.12.06, 19:25
        byly duzo takich watkow. poszukaj
        • monika2022 Re: Sylwester? 27.12.06, 19:50
          cioccolato_bianco napisała:

> byly duzo takich watkow. poszukaj

o jejku,ale ona pytała wyraźnie"co do..",prosiła o radę,a nie w co sie ma w
          ogole ubrac,liczyla na nasze pomysly.Po to jest to forum,a nie zeby odsylac do
          wyszukiwarki!

A na sylwestra do klubu jesli juz masz upatrzona taka satynową bluzeczkę mozesz
          ubrac nawet jeansy( bo to w koncu w klubie) i szpilki.Zyczę milej zabawy!
          • asidoo Re: Sylwester? 27.12.06, 20:13
            Nie wiem, jaką masz figurę, ale dobrze powinna wyglądać czarna wąska spódnica +
            szpilki lub ciemne najlepiej także satynowe spodnie + szpilki. Dodatki do tego
            wybrałabym np. błyszczące w kolorze brązowym lub bordowym, rzucające się w oczy
            i jakąś prześliczną czarną torebkę.
      • kamila29091 Re: Sylwester? 27.12.06, 20:23
        ciemne rurki lub jasne dla kontrastu, szpilki, blyszczacy pasek lub torebka i
        milej zabawy.
      • pinkowa Re: Sylwester? 27.12.06, 20:26
        ja postawiłabym na jeansy i srebrną ale blyszczącą biżuterię i dodatki :))
        • czarna0222 Re: Sylwester? 27.12.06, 20:36
          Dziewczyny jesteście kochane:)
          Już zaczał mi sie kreować wizerunek... ;)
          a jeśli na stronie klubu napisane jest ,,Bal Sylwestrowy" ( właśnie zobaczyłam)
          to raczej jakas sukienka wieczorowa no nie...? Głupieje bo z jednej strony to
          klub a z drugiej niby napisane,że ,,bal" a nie chciałabym sytuacji ,że jako
          jedyna bede w kreacji wieczorowej lub odwrotnie..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka