daggy4 17.01.07, 09:52 fajny pomysl artystow z nowego jorku dla poprawienia humoru zestresowanych podroznikow metra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daggy4 Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 09:53 ten post moze byc kontynuacja watku o wystapieniu w stroju marii antoniny w klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 metro lap dance 17.01.07, 09:56 miesiac temu artysci wloscy zrobili eksperyment z tancerka w metrze w mediolanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: metro lap dance 17.01.07, 10:48 Ha ha ha niezle ;-) Otworzylam ten watek z drzeniem serca bo 'pants' w amerykanskim ang. oznacza spodnie, w brytyjskim ktorego uzywam na codzien majtki ;-) Myslalam ze to nastepne wystepy Paris czy Britney bez bielizny ale tym razem w metrze. Spencer Tunick - ten artysta ktory gromadzi tlumy nagich ludzi pojawil sie swego czasu w Londynie i zgromadzil nagich ludzi w domu towarowym Selfridges. Efekt: www.artdaily.com/imagenes/2005/05/21/tunick.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: metro lap dance 17.01.07, 11:55 bralam udzial w czyms w rodzaju performance :) plazowalismy w bikini na stacji metra centrum :) i powiem Wam, ze nikt specjalnie nie zwrocil uwagi na rozneglizowane panienki i wyatowanych rozebranych panow... nie udalo sie :) moze poalcy sa tak zestresowani ze nawet golizna ich nie "wzrusza" Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: metro lap dance 17.01.07, 11:56 foamclene napisała: > bralam udzial w czyms w rodzaju performance :) > plazowalismy w bikini na stacji metra centrum :) :) fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gupikaowiec2 Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 13:26 Jestem pod wrażeniem, czemu jak jeżdże w naszej kochanej warszawie metrem nie zdarzają się tak piękne chwile, robi się człowiekowi cieplej na duszy, a i można by wreszcie komuś swoje "śmieszne" atlantiki pokazać i poprawić w ten sposób humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 13:32 ja tez marze o takich pieknych chwilach, a tu nigdy nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 13:35 to moze powinnysmy cos zaimprowizowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 13:42 gupikaowiec2 napisał: > to gdzie i kiedy!! i co? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 14:03 ale ja w samych gatkach nie wyjde :) moze cos mniej "dekonspirujacego" :) i jakas ideologie tzrebaby stworzyc do tego... glebszy wymiar zeby mialo... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 14:05 domyslam sie ze trudno bedzie mam sie zdgormadzic z racji przebywania w roznych zakatach swoata ale moze jakas zsynchronizowana czasowo akcja w roznych miejscach opierajaca sie na pojedynczych egzemplarzach gatunku manifestujacyh cos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: No Pants Subway Ride Day 17.01.07, 14:07 ja wlasnie tez na same gatki sie nie odwaze...no i wiele by nas potrzeba bylo. kiedys w metrze trafilam tylko na dzien pocalunku (czy cos takiego) i jakas obca dziewczyna cmoknela moja koleznke w policzek Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: To oblechy musiały być zachwycone. 17.01.07, 16:01 Mieli kogo obmacywać. Nowojorczanki są już tak przepracowane, że palma im odbija:) Odpowiedz Link Zgłoś