Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami;)

18.01.07, 16:11
    Nie moglam sie zdecydowac na jedna, wiec kupilam dwie.
    img100.imageshack.us/my.php?image=bluzkiap8.jpg
    i druga

img100.imageshack.us/my.php?image=bluzka2ra0.jpg

Pomozcie mi jeszcze, na ktore buty sie zdecydowac, bo podobaja mi sie obydwie
    pary:
    img259.imageshack.us/my.php?image=rozowesandalkicb1.jpg
    czy takie

img442.imageshack.us/my.php?image=sandalkipanterkaya3.jpg

Obserwuj wątek
      • angel_dust1 [...] 18.01.07, 16:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ella321 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:27
          UBRANIA SĄ-ŁAGODNIE MÓWIĄC-nieładne.
          Całkiem nie w moim guscie,ale równiez nie podobają mi sie na kimś.
          Biust wygląda na sztuczny..
        • valentina23 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:38
          Nie wiem jaka branze masz na mysli, ale nie pracuje w zadnej, bo tez nie mam
          takiej potrzeby, zeby pracowac.
          A bluzki sa z najnowszej kolekcji Wolford, zreszta taka sama ma Doda:

img180.imageshack.us/my.php?image=dorotaai6.jpg
          • styskadob5 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 18:26
            wolford dobrze wygląda na bardzo smukłych kobietach:długie szczupłe ręce, chude
            ramiona...
      • marilyn_monroe2 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:28
        okropne!! wrecz obrzydliwe!!
        • gabi1234 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:32
          pewnie zostanę posądzona o zazdrość etc ale te bluzki(?) są zwyczajnie
          nieestetyczne, brzydkie. Buty też jakoś do mnie nie przemawiają ale może
          dlatego że mam zupełnie odmienny gust.
      • abigail83 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:30
        Przeciez to kawal, ktos tu sobie robi żarty. A jeśli nie... to nie to forum ;)
        • mef8 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:36
          okropność, chyba nie pytasz na poważnie.
          • matmam Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:39
            mhy....chyba ci nic nie doradze bo delikatnie mówiąc mam inny styl:D
            Polecam wejść na strone Dody bo macie DUŻ...O wspólnego:)
      • cioccolato_bianco Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:37
        omg ;) to nie moze byc prawda ;)
      • hanureku Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:45
        A właśnie, po obejrzeniu tej pierwszej przypomniała mi się w niej nasza Dodzia ;-)
        Rozumiem, że te bluzki nosi się tak jak na zdjęciu nie ubierając nic pod nie?
        Buty - z dwojga złego wolę te różowe :-)

Jeśli nikt nie robi sobie "jaj" tym postem, to powiem, że masz dość hmm... specyficzny styl ;-)
        • valentina23 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:49
          Mozna wlozyc pod spod biustonosz, wzaleznosci od upodoban.Oczywiscie nie sa to
          bluzki do chodzenia "na codzien" tylko na jakies imprezy.A na codzien, mam
          rzeczywiscie dosyc oryginalny styl, ale mi sie on podoba a wszystkim przeciez
          nie musi.
          • daggy4 [...] 18.01.07, 16:55
            • valentina23 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 17:03
              To, ze ty odziewasz sie od stop po szyje, moze swiadczyc tylko o Twoich
              komplekasach, wiadac nie masz czego pokazywac.Nie bede znizac sie do Twojego
              poziomu, wiec pozostawie Twoja wypowiedz bez komentarza.Racz jednak zauwazyc,
              ze body sa tak zrobione, ze nic przez nie nie widac, nawet jesli nie wlozysz
              biustonosza.
              • daggy4 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 17:09
                valentina23 napisała:
                >Racz jednak zauwazyc, ze body sa tak zrobione, ze nic przez nie nie widac,
                nawet jesli nie wlozysz biustonosza.

no wlasnie raczylam
              • shava Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 21.01.07, 00:16
                To, ze ty odziewasz sie od stop po szyje, moze swiadczyc tylko o Twoich
                komplekasach, wiadac nie masz czego pokazywac.

Strój pod szyję jest często bardzo interesujący.Wszystkie bluzki i sukienki
                wiktoriańsie są tak szyte i wyglądają cudownie.
          • hanureku Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 17:09
            valentina23 napisała:

> ale mi sie on podoba a wszystkim przeciez nie musi.

świete słowa ;-)
      • siog Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:48
        koszmar!
        • littlefrog Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 16:51
          zacznijmy od tego że to co widać na zdjęciach to nie są bluzki tylko body, ale
          jak się jest pryszczatym nastolatkiem, który dostał od rodziców pod choinkę
          neostradę to można takich rzeczy nie wiedzieć..
        • matmam do valentina23 18.01.07, 16:52
          A swoją drogą możesz powiedzieć czy opercja powiększenia piersi jest naprawde
          tak bolesna?Wypowiadały się kiedyś dziewczyny,że nawet podczas narkozy czuły
          lekki ból nie mówiąc już o bólu po operacji.
          • valentina23 Re: do valentina23 18.01.07, 16:56
            matmam napisał:

> A swoją drogą możesz powiedzieć czy opercja powiększenia piersi jest naprawde
            > tak bolesna?Wypowiadały się kiedyś dziewczyny,że nawet podczas narkozy czuły
            > lekki ból nie mówiąc już o bólu po operacji.

Ja na szczescie podczas operacji nic nie czulam.Natomiast potem rzeczywiscie
            przez ok. 2 tyg. czlowiek dochodzi do siebie i ogolnie zle sie czuje.Pamietam,
            ze nie moglam podnosic rak, czyli co za tym idzie wykonywac takich czynnosci
            jak ubieranie sie, bo czulam potworny bol.Ale kiedy z perspektywy czasu patrze
            na efekty, mysle, ze warto bylo "pocierpiec";)
      • eary Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 17:16
        odjelo mi mowe...
        dobrze ze pisze a nie mowie ;)

Buty- zadne! chyba ze Dodziu to ty! ;)

Body... hm.. dlugo sie ustawialas do tych zdjec? hihihi o mamo..
        kompromitacja...

A powaznie- Body piekne!
        Pod warunkiem ze zalozysz na nie koszule albo sweter.. albo cos..
        Przyszly mi na mysl lata 90te.. i styl tapira..
      • valentina23 to pochwale sie jeszcze butami 18.01.07, 17:28
        a co mi tam, mam gdzies czyjes opinie, mi sie podobaja wiec moze znajdzie sie
        ktos, komu tez do gustu przypadna.

te kupilam dzisiaj:

img221.imageshack.us/my.php?image=kozakibezdr7.jpg

a mam jeszcze takie same w innym kolorze:

img221.imageshack.us/my.php?image=kozakirozau2.jpg

i na wiosne:

img257.imageshack.us/my.php?image=lauraklapkish4.jpg

• k.p.r.o.t [...] 18.01.07, 17:40
          • hanureku [...] 18.01.07, 17:45
            • k.p.r.o.t [...] 18.01.07, 17:53
              • hanureku Re: to pochwale sie jeszcze butami 18.01.07, 18:20
                Jejku, jak już ją tak chcesz zjechać to zjedź jej ciuchy, a nie mieszkanie!
                To jakie ma warunki mieszkalne i jak mieszka nie jest tematem dyskusji!
                Nie znoszę takich złośliwości nie na temat, pokazujesz buty a wytkną Ci, że masz kurz na parkiecie lub nierówno położone panele... brrr.
                • daggy4 [...] 19.01.07, 10:03
          • valentina23 Re: to pochwale sie jeszcze butami 18.01.07, 19:34
            Tobie rowniez przydalby sie chyba remont, nie tyle domu co swojego ciala,
            musisz byc chyba bardzo zdesperowana osoba skoro masz w sobie tyle jadu.Zal mi
            ciebie bardzo, zalosna jestes.
        • foamclene Re: to pochwale sie jeszcze butami 18.01.07, 20:13
          o te na wiosne sa sliczne...
      • tralalumpek [...] 18.01.07, 18:14
        • valentina23 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 19:31
          Lumpie oszczedz sobie te komentarze, bo zdanie osoby twojego pokroju nie robi
          na mnie najmniejszego wrazenia.Zadbaj najpierw o swoj marny wizerunek, a potem
          krytykuj innych.
          • tralalumpek [...] 18.01.07, 20:08
            • valentina23 [...] 18.01.07, 20:58
              • tralalumpek [...] 18.01.07, 21:03
              • daggy4 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 10:06
                w twoim wypadku to chyba jak po gesi
          • jelonkaa Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 23:58
            hmmm nie rozumiem dlaczego krytykującym Cie ludziom zarzucasz kompleksy etc> skoro poprawialaś biust to sama je musialaś miec wiec ja na twoim miejscu bym sie nie wychylała> a skoro cos pokazujesz na forum to chyba nie myslalaś ze same pochwały czekają w kolejce??? i krytyka sie czasem znajdzie
            • ginger155 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 16:28
              w 100% się zgadzam
              Właściwie to dokładnie to samo miałam napisać, ale zobaczyłam twoją wypowiedź,
              więc jedynie potwierdzam :)
          • shava Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 21.01.07, 00:20
            valentina23 napisała:

> Lumpie oszczedz sobie te komentarze, bo zdanie osoby twojego pokroju nie robi
            > na mnie najmniejszego wrazenia.Zadbaj najpierw o swoj marny wizerunek, a potem
            > krytykuj innych.

Skoro lawina negatywnych komentarzy nie robi na tobie wrażenia,to czemu opisujesz?
      • alex_koz Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 18:59
        Valentina23, ty tak na serio czy jaja sobie robisz?????
        • nymphaea88 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 19:29
          podobno o gustach się nie dyskutuje, ale bez przesady! nie kpij z nas więcej.
      • tralalumpek Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 20:11
        czytajac twoje wpisy widze ze wszystkich zal, wszyscy sa zalosni, wszyscy maja
        problemy ze swoja figura...
        tylko ty jestes jedyna piekna, wspaniale ubrana i wlasciwie skonstruowana
        kobieta ....fakt, buist moglas sobie dorobic ale to niskie zawieszenie to juz
        trudniej poprawic, prawda?
        ze nie wspomne ze mozg tez jeszcze nie jest elementym niestety wymiennym
      • foamclene Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 20:12
        jaja sobie robisz...
        a my tu powaznie chciemy o modzie ;)
      • pistacja5 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 20:52
        ekhm... zatkało mnie ;)
      • pinkowa Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 20:59
        gartuluję zakupów!!!!! koniecznie zdradź nam sklep w którym takie cudeńka można
        dostać
        • anias34 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 21:15
          Nie przejmuj sie komentarzami dziewuch.
          Bluzki które pokazałas,absolutnie nie sa w moim guscie,ale jestem
          wyrozumiała,wiele rozumiem i nie gorsza mnie tak,jak niektórych stąd;-)
          Trampkiem to sie absolutnie nie przejmuj,bo wierz mi-nie ma kim.
          Nos to co Ci sie podoba,i jesli dobrze czujesz się w bluzkach eksponujacych
          biust-to fajnie:-)
          • monica233 [...] 18.01.07, 21:25
      • rzesa20 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 21:45
        fanka dody?? wydaje mi się, że chcesz się bardzo do niej upodobnić, przynajmniej
        ubiorem;)

ale te buty mi się podobają...
        img257.imageshack.us/my.php?image=lauraklapkish4.jpg
        reszta...zdecydowanie jestem na nie:]
        • foamclene Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 22:55
          zgadzam sie te buty sa boskie...
          piekny kolor i siwetny fason...
          batdzo chcialabym taki butki...

co do bluzek a raczej body o ile dobrze widze to moze niefortunne zdjecie
          wplynelo na nasze oceny...
          jest jenda babka... jak ona sie nazywa perepeczko - ona by sie zakochaal w ych
          bluzkach na pewno... uwielbia eksponowac biust... i czasto biustonosz zostawia
          w szufladzie ;)
      • magdaksp Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 18.01.07, 22:01
        "troszkie" lambadziarkskie:)ale spoko skoro tobie sie podobaja.
        aco do butow to gdyby nie te diamenciki na tych lamparcich to bylyby ok.mnozna
        je zalozyc do prostej czarnej sukienki i beda super wygladac.gdzie mozna takie
        kupic?
      • star105 Re: Koszmarki. 19.01.07, 02:41
      • axasa2 To jest forum moda - nie forum bezguscie! 19.01.07, 08:30
        • axasa2 I jeszcze z Dodą wyskoczyła.... uuuahahahaha...!!! 19.01.07, 08:37
          Nie no... prowokacja mam nadzieje ;-)
          • elka116 Re: I jeszcze z Dodą wyskoczyła.... uuuahahahaha. 19.01.07, 11:36
            gratuluje bezguscia:)
            • justynnka Re: mnie się podobają i mogę takie nosić;) 19.01.07, 15:41
              ale gdzie w w w-wie jest sklep Wolforda bo jakoś nie rzucił mi się w oczy?
          • wenusss [...] 19.01.07, 20:27
      • ginger155 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 16:15
        trzeba przyznać: estetyczne to te bluzki i buty z pewnością nie są i pewnie jak
        wiekszość forumowiczek czegoś podobnego w żadnym wypadku bym nie ubrała... nie
        chodzi tu o jakiekolwiek kompleksy tylko o twój braku stylu, co jak ktos
        wcześniej zauważył występuje u Dody
        brakuje tylko jeszcze skórzanej obcisłej mini spódniczki ...
        • elka116 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 16:21
          twoj styl to www.bialekozaczki.pl Z tymze w wersji rozowej;]
      • wojtusia Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 16:43
        Dajcie spokój, to powoli przypomina nabijanie się z Kononowicza.
        • wenusss [...] 19.01.07, 20:39
      • freda30 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 18:47
        te butki na wiosne super,gdzie je kupiłas?
      • rose_1979 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 19.01.07, 20:32
        Ja za to miałam kupić dwie bluzki i spodnie, a kupiłam lampe :)
      • wenusss [...] 19.01.07, 20:44
        • valentina23 Re: kumajcie to.....:D 19.01.07, 20:54
          Chyba bardzo musi ci imponowac moja osoba, skoro z taka zapalczywoscia sledzisz
          wszystkie moje watki.Jezeli myslisz, ze takie zlosliwe komentarze,
          sfrustrowanej baby jak ty, na ktora nawet pies z kulawa noga by nie polecial,
          robia na mnie najmniejsze wrazenie, to jestes w bledzie.Nie będę się zniżać do
          twojego poziomu, bo musiałabym się nie tylko położyć, ale zakopać baaardzo
          głęboko wiec zegnam
          i nie wypowiadaj sie juz lepiej jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

• nymphaea88 Re: kumajcie to.....:D 19.01.07, 21:39
            valentina, to że komuś nie podoba się twój fatalny styl nie znaczy od razu, że
            jest sfrustrowany i zakompleksiony (świadczy to raczej o dobrym smaku tej
            osoby). Myślę, że to raczej ty jesteś na niskim poziomie. Twoje niektóre
            wypowiedzi mówią same za siebie. Nie powinno oceniać się ludzi po wyglądzie,
            ale to co ty robisz ze swoim (ubieranie się JAK prostytutka) to już brak
            szacunku do siebie samej.
            • valentina23 Re: kumajcie to.....:D 19.01.07, 21:55
              nymphaea88 napisała:

> valentina, to że komuś nie podoba się twój fatalny styl nie znaczy od razu,
              że
              > jest sfrustrowany i zakompleksiony

Akurat to okreslenie nie odnosilo sie do tego, ze komus nie podoba sie moj styl
              ubierania.Generalnie mam to gdzies.Natomiast jezeli mloda kobieta, ktora nie
              zna mnie i nie wie kim jestem, uzywa takich epitetow jak kolezanka wyzej, to
              jestem wiecej niz pewna, ze odreagowuje w ten sposob swoje osobiste porazki
              zyciowe.

>Nie powinno oceniać się ludzi po wyglądzie,
              > ale to co ty robisz ze swoim (ubieranie się JAK prostytutka) to już brak
              > szacunku do siebie samej.

A wiec nie oceniaj.Nie wiesz nawet jak ubieram sie na codzien, nigdzie nie
              napisalam, ze chodze w takich bluzkach po ulicy, moze ubieram sie tak tylko dla
              swojego mezczyzny?Zreszta nie powinno cie to chyba obchodzic, to moja sprawa co
              na siebie wkladam.Rozumiem, ze komus moze sie nie podobac ale to chyba nie
              powod, zeby wyzywac odrazu od prostytutek.A szacunek do siebie mam jak i maja
              inni, ktorzy znaja mnie troche lepiej od ciebie i przedewszystkim nie oceniaja
              mojej osoby po tym co wloze na d....Nie mam zamiaru dluzej ciagnac tej
              dyskusji, wiec zegnam.
              • wenusss [...] 19.01.07, 22:32
                • wenusss [...] 19.01.07, 22:33
      • yellow_bee Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 20.01.07, 00:03
        Valentina, skoro mowisz ze nie obchodzi Ci co myslimy na temat Twojego ubioru,
        to tak naprawde o czym myslalas zakladajac ten watek?
        Tego typu tematy zazwyczaj koncza sie na ocenie danego ciucha, a to ze
        wiekszosc, prawie wszystkie dziewczyny uwazaja Twoj styl za pretensjonalny juz
        sie Tobie nie spodobalo.
        Uwazam ze padly tu za mocne slowa, bo wyzywanie kogos od prostytutki tylko
        dlatego ze eksponuje duzy biust, nosi tipsy i rozowe kozaczki to juz przesada.
        Mnie rowniez nie podobaja sie rzeczy ktore kupilas, radzilabym stanik i
        skrocenie tipsow, ale to w koncu Toja sprawa. Ale skoro nie radzisz sobie z nie
        pochlebnymi komentarzami, to nastepnym razem radze nie chwalic sie tego typu
        zdobyczami, bo reakcje beda podobne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka