Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Telekamery. zaczynamy?????????????

22.01.07, 19:28
    Pierwsza prezenterka w za duzym o 4 rozmiary futrze. kto dalej??
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:33
        a to dzis, a mialam sie uczyc ;)
        ech
        • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:33
          i nawet jest relacja z red carpet, hehe;)
          • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:37
            tak, ewa zietek jak gwiazda hoolywood w sukni z futrem, richardson w rudym
            futrze, milowicz w plaszczu z rutrem, plaga jakas
            • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:39
              jak ja ide w na impreze i przyjezdzam taksowka to mi zakiet wystarczy, a w
              Poznaniu mieszkam, a w Wawie to jak widze jak na Syberii-futro potrzebne!
              • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:42
                a ta gwiazda specjalna to sukienka ma od zenia,i jak ja upinal to sie przy
                okazji spoznil do richardosn, co tez ma od niego.
                • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:42
                  no wlasnie tez o tym pomyslalam;)
                  • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:45
                    o wlazla, jak ja obiegaja o matko bo sie posikaja
                    • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:46
                      jak to powiedziala prowadzaca "zaczelo sie szalenstwo" heheh, dobre
                      • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:49
                        no szal cial i uprzezy, szlenstwo futer, zlota, czerwieni, sandalek do futra :)
            • nadinka_nadinka Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:58
              kamila29091 napisała:

> tak, ewa zietek jak gwiazda hoolywood w sukni z futrem, richardson w rudym
              > futrze, milowicz w plaszczu z rutrem, plaga jakas

milowicz to nawet na klacie ma futro ;-)
      • wee_monstar Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:49
        Ja nie obejrze ale chetnie obejrze fotki jak juz beda na necie, czekam na
        namiary :)
        • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:53
          agnieszka dygant piekna w tych sandalkach, sliwkowy szalik i czarny plaszcz.
          cudo, beutiful
          • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:54
            no wlasnie nie widzialam dygnat bo po herbate poszlam!
            • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:56
              o Joasia Brodzik i Pawel Wilczak jak czarno-bialo:)
              Joasiu, piekne kolczyki!
            • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 19:56
              ciekawe co brodzik ma z tylu??
              • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:00
                niezauwazylam kolczykow
              • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:04
                o wlasnie, to zagadka co Joaska ma z tylu!
                • kamila29091 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:06
                  te tancerki takie ladnie ubrane i zgrabne, cichopkowa tez
                  • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:10
                    no wlasnie jak Cichopek zobaczylam to myslalam, ze jakis remake tanca z
                    gwiazdami to jest albo co!
                    • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:14
                      co ta Dancewicz ma za fryz? kto jej taką krzywdę zrobił?
                      • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:16
                        no wlasnie tez zauwazylam, i jeszcze te ogromne okulary;)
                        • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:17
                          przecież ona jest śliczna ,a tu z tymi anglozami wygląda jak ciotka klotka
                          • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:20
                            ooo, Fraszynska pokazala ze slusznie "less is more" i wyglada pieknie!
                        • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:23
                          NUDA
                          • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:25
                            shava napisała:

> NUDA

tempo jak w serialu Moda na sukces:)
                            • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:27
                              Ewa Drzyzga, piekna mama!
      • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:21
        Fraszka, bardzo styowo, trochę Chanel jkby...
        • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:24
          podobal mi sie kolor sukienki Muchy, ale nie mialam okazji sie przyjrzec blizej.
          • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:24
            ooo, Domagalik, pieknie!
        • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:25
          Jak ja nienawidzę tych ich sztywnych 'żartów'.
          Domagalik nie tylko nudno gada,ale i nudno wygląda.
      • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:24
        Czy sukienkę Asi Koroniewskiej uważacie za udaną kreację? Mni się wydaje, że
        choć Asia jest b. zgrabna to przydałoby się więcej materiału na dole. Jakieś 5 sm?
        • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:27
          ooo boszzz, czy to Drzyzga czy Krych Kaszuba? straszny chabrowy koszmar
        • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:29
          ooo boszzz, czy to Drzyzga czy Krycha Kaszuba? straszny chabrowy koszmar
          • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:30
            ooo, nareszcie jakies sprzeczne opinie ;)
            • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:31
              alex_koz napisała:

> ooo, nareszcie jakies sprzeczne opinie ;)

NO tak bo Rubik i tak najpięknejszy z tymi blond włosinami:)zajął mejsce Wisni
              • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:33
                no, Rubik vel Krol Prostownicy jest bez konkurencji!
                • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:48
                  oooo, Doda spiewa Madonne, coolowo!!!
                  • wiolunia79 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:50
                    i chodzi jak bocian
                    • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:51
                      ooo, teatr sie pali!
                  • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:51
                    B ładnie wygląda skubana w tym kombinezonie i jak na siebie stylowo i nie
                    wulgarnie. dobre buty- wymagaące bo nogi skracają ale na niej OK. tylko ci
                    pełzający geje tancerze nie pasują, bo geye i to widać:)
                    • m.noma Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:54
                      Doda b. ladnie w kombinezonie, suuuper! ale chodzila jak kaczka zeby sie nie
                      glebac gdzies
                      • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:00
                        Chłop na Dode mi się ześlinił. /Chyba polecę po kombinezonik:) /
                        • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:02
                          powiem szczerze, ze do stroju Joasi B. mialam zastrzezenia, ale ciekawie Joaska
                          wyglada.
                        • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:03
                          Nie jestem przekonana do kreacji Asi Brodzik- trochę jak Charlie Chapin w tych
                          za długich portkach wygląda, no i ten dekolt..
                          • m.noma Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:04
                            brodzik skromnie i z klasa
                          • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:05
                            Jest dobrze. O wiele lepiej niż tamta kiecka ostatnia. Oceniam na +
                            • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:06
                              trudno byloby wymyslic cos gorszego niz ta poprzednia kiecka Jolaski!
                              • m.noma Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:09
                                dancewicz jak ciotka klotka
                • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:06
                  dajcie spokój z Rubikiem.
                  Ja tam wolę kostkę Rubika;-)
                  • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:11
                    Magda Schejbal (czy jak jej poprawne nazwisko sie pisze) - atorka Kryminalnych -
                    zalozyla sukienka niczym Joaska B. ostatnio co zesmy juz obsmialy, lepiej
                    wyglada ale jak by te rekawy odciac to byloby super, a tak to jest srednio!
                  • m.noma Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:11
                    szejbal chyba w szlafroczku ;)
                    • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:13
                      Cerekwicka - nie za krótka ta sukienka?
                      • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:14
                        Cerekwicka swietnie wyglada, i kolor, i wlosy, i makijaz, IMHO nie za krotk ta
                        kiecka, ma zgrabne nogi wiec niech nosi!
                        • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:15
                          ale oczywiście śpiewa z playbacku;-)
                      • zielonakamila Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:15
                        nie wiem czy się zgodzicie ale C ma za grube uda i zbyt potężną pupę do tego
                        typu kreacji. no nie wiem, po prosty jest za duża zagruba na tak opiętą i
                        krótką sukienkę, wygląda jak Rodowicz, ne wygląda na swe 25 lat tylko duuuużo
                        starzej
                      • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:16
                        Za krótka. Jakas moda na minówki kosmiczne czy co?
      • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:29
        Ładna fryzura i ładnie dobrany strój Ewy Drzyzgi. Nie trzeba mieć ekstra figury,
        żeby ładnie wyglądać. Renacie Dancewicz fajnie w tych okularkach. M. Domagalik -
        przepięknie.
        • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 20:50
          Jest i nasza ulubienica, Elektroda:)
          A Torbisia niestety się starzeje. Za to Andie MCDowell- cudo.
      • vaguehue Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:16
        p. Cerekwickiej pomogłoby dodatkowe 20 cm sukienki.
        • m.noma Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:18
          Za krotka sukienka ale ladna, za duze uda do tej sukienki poza tym buzia,
          makijaz i wlosy- super
          • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:21
            dziewczyny, sorry, ale chyba macie rozdwojenie jazni - najpierw krytykujecie
            anorektyczne modelki, a potem Cerekwicka co ma niby grube uda.
            Cerekwicka, pieknie wyglada i jest piekna dziewczyna, a uda jak uda,
            najwazniejsze ze proporcjonalne!
            • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:23
              Cerekwicka jest ładna babka. Ja nie lubię aż takich mini, jw. O Asi
              Koroniewskiej też wspomniałam:)
            • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:24
              Hm, ja nie krytykuję jej figury, ale sukienka podobałaby mi się bardziej, gdyby
              np. przy tej długości była rozkloszowana.
              Poza tym: Skrzynecka sobie grzywkę przeprostowała - odstaje jej pod kątem
              prostym od głowy. Za krótka na to, żeby ją żelazko złapało?;-)
              • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:25
                no wlasnie gdyby byla rozkloszowana ta kiecka Cerekwickiej to wygladalaby
                glupio! mi tam sie poodobalo!
          • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:23
            Majewski nie przyszedł....
            buuu
            ;((((
            • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:24
              no wlasnie szkoda, ze Szymona nie bylo, uwielbiam go!
              • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:26
                uwielbiam...nie! Ja go kocham!
                Gdyby nie miał żony to ho ho...
              • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:26
                ale jako parodia Kononowicza w pokazie na nominacji był świetny;-)
                • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:28
                  Hurra, Ani Mru Mru;-)
                  • wiolunia79 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:28
                    też się cieszę :))))))
              • vaguehue Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:27
                alex_koz napisała:

> no wlasnie szkoda, ze Szymona nie bylo, uwielbiam go!

ale w tym przypadku nie miałybyśmy o czym dyskutować xD
                • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:31
                  Nie mogę się nadziwić jak fatalną sukienke ma Torbicka.
                  • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:33
                    no wlasnie chcialam napisac, ze im dluzej widze Torbicka tym mniej mi sie
                    podoba.
                    • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:34
                      Zaczynam tęsknić za Mołek:)
                      • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:39
                        no ja juz Molek mam doscy, ale Dygant ladnie wyglada!
                    • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:36
                      Kowalewski jest już tak gruby, że nie mieści się w koszulę...
                      Ech, zapuszczę Misia albo inny film z lat 70,80, żeby popatrzeć na niego, jak
                      jeszcze normalnie wyglądał...
                      • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:40
                        Agnieszka Dygant wygląda dziś jakoś niespecjalnie.Nie widziałam ,że ma taki nos(?)
                        • sumire Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:42
                          a dla mnie to akurat wielki plus, że nie ma maleńkiego hollywoodzkiego zadartego noska prosto spod chirurgicznej sztancy ;) ładnie wyglądała IMHO.
                          • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:46
                            Wzruszyłam się, jak zobaczyłam Witolda Pyrkosza. Wspaniały aktor, szkoda, że
                            większość takich jak on odeszła już i cały czas odchodzi...
                            Wspaniale wygląda jak na 80 lat. To tak nie a propos mody;-)
                            • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:47
                              Pyrkosz swietny!
                              • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:47
                                a ta wokalistka Blue Cafe to spod kosiarki chyba wypadla!
                          • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:48
                            nie żebym krytykowała jej nos,ale zaskoczyłam się,bo pod grzywką i falą loków
                            nie było go widać

co wokal blue c. ma na głowie?!
                            • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:51
                              A mnie się podoba ta wokalistka. Jest taka inna niż reszta. Ładny ma głos.
                              • asidoo Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 21:57
                                Lecz kreacja Szapołowskiej mi się nie podoba choć kobieta nadal jest boska!
                                • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 22:00
                                  Małaszyński wygrał:) Nareszcie mój Białystok zaistniał :)
                                  • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 22:02
                                    no a ja wlasnie nabylam perfumy, wiec wracam do Was na Telekamery, triumf tvnu
                                    widze w tym telewizorze!

o matki, fryzura Kozuchowskiej, jak chlop ze sredniowiecza, straszne!
                                    • alex_koz Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 22:03
                                      o Joaska aktorka roki, coz, lubue ja wiec sie ciesze;)
                                      • pinkpanther Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 22:16
                                        moim zdanie m Brodzik jest beznadiejna - gdzie jej do Stenki, czy Cieleckiej? A
                                        w tym stroju wyglądała strasznie. Uratowała ja fryzura i śliczna twarz.
                                    • stara.krupczatka Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 10:17
                                      alex_koz napisała:

>
                                      >
                                      > o matki, fryzura Kozuchowskiej, jak chlop ze sredniowiecza, straszne!

faktycznie , wygląda jak Piast Kołodziej:))))))
      • wiolunia79 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 22:15
        no i Dodzia przegrała z Rubikiem
        • matmam Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 22.01.07, 22:32
          Nie podobała mi się kompletnie fryzura Małgośki Kożuchowskiej,że o makijażu nie
          wspomne;)Wyglądała fatalnie z tym,że nie widziałam sukienki.Druga Anka Mucha
          ale to już wogóle pozostawie bez komentarza:)
      • justi54 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 09:05
        Dla mnie super wyglądały
        1. Natalia Kukulska - ciekawa suknia bez dodatków a jedyna ozdoba to jej piękne
        włosy
        2. Dominika Gawenda - sexowny strój ale fatalna fryzura
        3. Joanna Brodzik - super garniturek ale plecy zostawiłabym gołe a nie z
        przeźroczystej firanki
        Fatalnie wyglądały
        1. Grażyna Szapałowska - wielki srebrny wieloryb
        2. Katarzyna Figura - cygańskie frędzle dodające kilogramów i lat
        3. Małgorzata Kożuchowska - jak zwykla udziwniona (teraz na krótko a pamiętacie
        jej kok?)
        • cioccolato_bianco sa gdzies zdjecia? 23.01.07, 10:00
          poza foto.pap?
          • foamclene Re: sa gdzies zdjecia? 23.01.07, 10:33
            nie znalazlam
            dzis o 13.45 bedzie chyba powtrka
            jak sie uda zrobie zrzuty z ekranu ;) albo zdjecia :)
            • cioccolato_bianco Re: sa gdzies zdjecia? 23.01.07, 11:02
              na ktorym programie?
              • gabi1234 Re: sa gdzies zdjecia? 23.01.07, 11:43
                pewnie na 2
        • stara.krupczatka Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 10:15
          A dla mnie Asia jednak wyglądała źle- choć b ją lubię, ale te plecy jak
          wypalone ogromnym żelazkiem wyglądały. garnitur za duży. A naprawdę ją lubię i
          cieszyłam się ,że TK w końcu dostała:)
          Kukulska- świetna sukienka
          więcej nie mogę powiedzieć, czekam na zjęcia bo jak pań nie było nascenie to je
          kadrowano od biustu w górę:)
          acha - co z siebie zrobiła Dancewicz?taka ładna kobieta i taki dziwny fryz...
          Kożuchowska- pomijając,że działa mi na nerwy- też zaczyna już wyglądać jak
          podstarzała słuchaczka Radio Maryja
          • maraiss Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 10:55
            stara.krupczatka napisała:

> Kożuchowska- pomijając,że działa mi na nerwy- też zaczyna już wyglądać jak
            > podstarzała słuchaczka Radio Maryja

to samo sobie pomyślałam:) ona juz nawet prowadzi jakis religijny program:)
            • jeriomina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 11:44
              wniosek: czytelnicy tele tygodnia najbardziej lubią magdę m i jej aktorów -
              wszystkie nagrody zgarnęli;-)
              • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 12:51
                Brodzik nie powinna dostać tej nagrody.Są o wiele lepsze aktorki(chociażby ta
                Stenka,jak już ktoś wymieniał)
                No i Rubik też dostał kamre,nie znoszę tego kato-polo,które produkuje.
                • johanka79 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 23.01.07, 14:06
                  no tak ale to nie jest konkurs umiejetnisci tylko popularnosci!
                • emila40 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 09:18
                  Cielecka, jak zwykle świetnie, Kożuchowska też, szczególnie fajny płaszczyk,
                  rękawiczki i torebka, fajnie też Kuklińska, no i oczywiście A. Dygat. Podobała
                  mi się też o dziwo A. Włodarczyk, w pozycji stojącej też nieźle wyglądał
                  skrytykowana tu żona Małaszyńskiego (inaczej).
      • foamclene drzyzga 23.01.07, 14:49
        niestety slaba jakosc z avera ;)
        img148.imageshack.us/img148/9494/drzyzga9xx.png
        img254.imageshack.us/img254/267/drzyzda22yf.png
        img148.imageshack.us/img148/6124/dzryzga36ow.png
        • lilola Re: drzyzga 24.01.07, 02:55
          drzyzga - blaszany drwal, mucha- w piżamie po mamie, brodzik i dygant- ok:)
      • foamclene muchi i inne... 23.01.07, 14:55
        img254.imageshack.us/img254/8914/mucha7ok.png
        img442.imageshack.us/img442/1208/muchi26bv.png
        img254.imageshack.us/img254/8517/muchi9am.png
      • foamclene magdy m 23.01.07, 15:03
        img259.imageshack.us/img259/4227/magdam2je.png
        img148.imageshack.us/img148/9521/magdam11wy.png
        • yogini prosze o wiecej zdjec! 24.01.07, 06:53
          Zdjecia obejrzalam, wpisy przeczytalam... jak dziwnie poubierane te panie sa.
          Nie zebym ja zza granicy wymadrzam sie czy cos, ale chcialabym zobaczyc wiecej
          zdjec, gdzie moge je jeszcze znalezc? Zanim napisze kilka uwag?
          Tak szybko - nie bardzo rozumiem to oszpecanie naturalnej urody tymi fryzurami,
          hm... albo na pazia, albo jak topielica, albo nie-wiadomo-co, lolitka? blondi?
          czy nie mozna podkreslic PO PROSTU urody? I te okropne stroje z jakies starej,
          czarnej firanki, takiego podlego, przemyslowego obrusa lub sukienki a la halka
          podkradziona starej ciotce albo sukienki stylistyczny przerost nad trescia (tu
          drapowane, a tu puszczone, strasznie kolorowe).
          Chcialabym wiec zobaczyc wiecej zdjec bo nie wiem do konca kto i w czym, a
          aktorki (z malymi wyjatkami) doskonale jeszcze pamietam.
          • jo-asiunka Re: prosze o wiecej zdjec! 24.01.07, 09:19
            gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?kat=24217&gid=8700273
            więcej zdjęć
            Matko, co ta Kożuchowska znowu zrobiła sobie na głowie?!
            • ciak1 Re: prosze o wiecej zdjec! 24.01.07, 09:59
              A mi się Kożuchowska podoba na tym zdjęciu:
              www.vipnews.pl/image.php?imageID=28368&at=QmFydGVrIFdy82JsZXdza2ksTWGzZ29yemF0YSBLb791Y2hvd3NrYSAoRm90LiB
              TdHVkaW82OSk=
              • ciak1 Re: prosze o wiecej zdjec! 24.01.07, 10:02
                Chyba jakaś tolerancyjna dzisiaj jestem, bo Drzyzga też wygląda nieźle:
                www.vipnews.pl/image.php?imageID=28375&at=RXdhIERyenl6Z2EsTWFyemVuYSBSb2dhbHNrYSAoRm90LiBTdHVkaW82OSk=

Za to Dowbor mnie rozwaliła:D
                www.vipnews.pl/image.php?imageID=28381&at=Sm9hbm5hIEtvcm9uaWV3c2thLCBLYXRhcnp5bmEgRG93Ym9yIChGb3QuIFN0dWR
                pbzY5KQ==
                • ciak1 Re: prosze o wiecej zdjec! 24.01.07, 10:12
                  Paweł Wawrzecki:)
                  www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=50&kat=24217&gid=8700273
      • cioccolato_bianco zdjecia - link 24.01.07, 10:01
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=1&kat=24217&gid=8700273
        • neskaj Re: zdjecia - link 24.01.07, 10:10
          www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2437&ret=L2luZGV4LnBocD8=
        • cioccolato_bianco Re: zdjecia - link 24.01.07, 10:13
          nie podoba mi sie lansowanie (?) trendu na zakladnie swetrow do eleganckich
          wieczorowych sukienek, vide ania mucha i agata mlynarska
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=10&kat=24217&gid=8700273
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=23&kat=24217&gid=8700273
          ewa kasprzyk- ta pani wie jakie sa najnowsze trendy w modzie :D czerwien i
          panterka!
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=19&kat=24217&gid=8700273
          ewa drzyzga i marzena rogalska - byly razem u fryzjera? ;> ciekawe ktory to...
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=18&kat=24217&gid=8700273
          chyba ladna ta suknia. ale dlaczego pani ucieka?
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=20&kat=24217&gid=8700273
          OMG! prawie jak syrena :D
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=5&kat=24217&gid=8700273
          ej, co wy chcecie? mi sie podoba! ladnie razem wygladaja.. fryzura tylko taka
          sobie ;/
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=11&kat=24217&gid=8700273
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=38&kat=24217&gid=8700273
          boszszsz
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=29&kat=24217&gid=8700273
          oj nie..
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=37&kat=24217&gid=8700273
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=46&kat=24217&gid=8700273

agnieszka dygant, agnieszka wlodarczyk i kukulska tez mi sie podobaja
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=54&kat=24217&gid=8700273
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=42&kat=24217&gid=8700273
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=39&kat=24217&gid=8700273
          a pani nina t. ma ladnie dobrane oprawki do topu :)
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=43&kat=24217&gid=8700273
          • ciak1 Re: zdjecia - link 24.01.07, 10:19
            Trudno się z czymś nie zgodzić:) Miałam takie same przemyślenia, ale z
            wklejaniem linków mi nie poszło:)
            Dowbor chyba najbardziej pojechała po bandzie:D
            • cioccolato_bianco Re: zdjecia - link 24.01.07, 10:31
              tia ;) ten stanik (?) wystajacy na gorze jeszcze jakos by przeszedl
              ostatecznie, ale ponczoszka? nie te lata, nie ta figura i NIE TA IMPEREZA. ale
              z drugiej strony - jaka amantka, taki amant :P
              • maraiss Re: zdjecia - link 24.01.07, 10:44
                cioccolato_bianco napisała:

> tia ;) ten stanik (?) wystajacy na gorze jeszcze jakos by przeszedl
                > ostatecznie, ale ponczoszka? nie te lata, nie ta figura i NIE TA IMPEREZA. ale
                > z drugiej strony - jaka amantka, taki amant :P

:))))))))))))))))
                >
        • foamclene Re: zdjecia - link 24.01.07, 10:47
          ujecia bez butow...
          a buty to to co najbardziej mnie interesuje ;)
          fraszynska miala swietne szpilk....
          kozychowska czerwone buty...
      • maraiss Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 10:43
        napiszę tylko o kreacjach, ktore widziałam w całej okazałości:)
        Podobała mi sie sukienka Grażyny Szapołowskiej (akurat ona to prawie we
        wszystkim podoba mi sie) , Kożuchowskiej, Agnieszki Włodarczyk (fajne połaczenie
        fioletu ze złotem), Kukulska niby tez miala fajna sukienke, tylko na zdjeciu,
        ktore ja widziałam, miała jakies dziwne marszczenia pod biustem i nie wiem czy
        to złe ujęcie czy tak miało byc?, jak zwykle pięknie wyglądała Grażyna Torbicka:)
        Zauważyłam, ze w tym roku najbardziej podobały mi sie sukienki bez ramiączek:)
        żadna kreacja nie zwaliła mnie z nóg:(

Panowała moda na łaczenie czarnego (zazwyczaj jakas narzutka) z granatem
        (przeważnie sukienka tego koloru była) :( Osobiście bardzo nie lubie łaczenia
        tych dwóch kolorów ze sobą:(
      • magdusia75 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 12:20
        Obejrzałam dokładnie wszystkie zdjęcia. I żadna kreacja mi się nie podoba i
        żadnej sama bym nie założyła!!!! Totalna porażka. Z klasą i dośc sensownie
        wygladała Torbicka i tyle. Szok, że polskie vip-kobiety nie potrafią znaleść
        czegoś ładnego wśród tylu sukienek Zienia, Baczyńskiej, Wolińskiego...
        • nitulina Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 13:00
          Najbardziej podoba mi się Kożuchowska jesli chodzi o ubranie.
          Włosy lepsze miała jak były całkiem krótkie, ale okres przejściowy bywa
          okrutny, sama terazmmam identyczne jak ona i nic się nie da zrobić lepszego...

Reszta średnio...
          Anna Mucha tragedia...żona Małaszyńskiego kompletny brak przemyślenia,

O Młynarskich, Dowborowych nie wspominam, generalnie trend jak pułkownikowa z
          prowincji...
          • krabe Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 14:59
            mi podobała się kozuchowska, cielecka i brodzik, wyjatkowo włodarczyk i
            kukulska. kożuchowska jak zwykle starannie dobrane kolory i dodatki.brak słów
            na panie młynarską, dowbor i mucha. ta ostatnia wygląda coraz gorzej.
            • alela1 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 15:15
              zdjecia sa na www.vipnews.pl 55 fotek
            • jutka13290 Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 16:30
              Mi podobał się strój M. Cieleckiej i M. Żukowskiej. Własciwie co sądzicie o
              stroju pani Żukowskiej i żony Pawła Małaszyńskiego ? Pozdrawiam :)
              • shava Re: Telekamery. zaczynamy????????????? 24.01.07, 20:57
                Podobała mi się tylko tunika Rubikowej,a po za tym masakra.Małaszyńskiej nie
                wiem o co chodziło,jeżeli już się chciała wystylizować na retro to sukienka
                mogła być trochę dłuższa.Kobieta wyglądała jak pomidor.
                Mucha i Kożuchowska wyglądają wyjątkowo niekorzystnie w nowych fryzurach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka