Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stroje sportowe

22.01.07, 23:46
    W czym jest teraz modnie ćwiczyć w fitness klubie?
    Obserwuj wątek
      • cudak_bozy Re: Stroje sportowe 22.01.07, 23:58
        tak, modnie jest teraz cwiczyc w fitness klubie :)
        • zettrzy Re: Stroje sportowe 23.01.07, 01:55
          cwiczenia w fitness clubie sa modne od lat ;)
      • kadarkaa Re: Stroje sportowe 23.01.07, 03:19
        W ubraniu i w dobrych butach - raczej moda ponadczasowa.
      • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 23.01.07, 08:31
        Bladego pojęcia nie mam co jest modne w fitness klubach, ale wydaje mi się, że
        nadal jest to jakość. W stroje sportowe inwestuję sporo pieniędzy, bo kwestia
        materiału jest dla mnie bardzo istotna. Choc kiedy wykonuję te dziwne ewolucje
        i macham kończynami na 100 przedziwnych sposobów, to zaczynam myśleć że
        wszystko mi jedno...
        Ale myslę, że jeśli chodzi o trendy, to z pewnością znajdziesz je w
        miesięcznikach na ten temat.
      • daggy4 Re: Stroje sportowe 23.01.07, 08:35
        fitnes club to silownia po polsku, a wedlug roznorodnych pism kolorowych, ktore
        mozna przegladac w mojej widzialam artykul o modnych strojach do silowni i
        wszystie prezentowane zestawy mialy jakis element z materialu "kosmicznego".
        tzn. zloty, srebrny, metalic - fuksja, itd.
        • edavenpo Re: Stroje sportowe 23.01.07, 09:33

adidas by Stella Mac Cartney:

tiny.pl/wplv

;-)
        • hotally Re: Stroje sportowe 23.01.07, 20:46
          Siłownia to siłownia (gym). Fitness club, to fitness klub :)
          Ja zapisałam się do najnowszego, w którym będę miała to co zawsze w fitness
          klubie powinno być, zmianiam tylko miejsce na nowe: basen, odnowa biologiczna,
          jakuzzi, sauny suche, mokre, SIŁOWNIĘ, 3 sale do aerobików, rowerków, tańców,
          sztuk walk... :)
          • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 08:37
            Ally a gdzie??? Podaj choćby na priv jeśli możesz, bo muszę zmienić swoje
            miejsce machania kończynami.
            • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:30
              w Hiltonie. Rusza od 1 maja.
              Jesli zapiszesz sie do konca stycznie to nie płacisz wpisowego (300zł) i
              miesięcznie będzie sie placic 336zł :) im pozniej sie zapiszesz tym drozej. od
              lutego doliczają 300zł wpisowego i cena będzie ponad 400zł, a od maja zrowna
              sie z innymi fitnesami tego typu- czyli ponad 500zł.

W Arkadii obok nike jest stoisko i tam sie zapisujesz i wszystkiego dowiesz.
              Ja sie cieszę, bo większość trenerów, obsługi będzie z mojego starego fitnessu
              w marriocie więc sami znajomi :) i Beata mówiła, że zapisują się ładni i bogaci
              ludzie, więc śmiała sie, ze znajde męża :D
              • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:52
                Dzięki :))
                A ten karnet jest OPEN czy trzeba się zdeklarować co do dni zajęć?
                Wpadne dzis do Arkadii co prawda ale dobrze by było wiedzieć.
                • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:57
                  oczywiście open :)
              • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:57
                dobrze, ze robi sie konkurencja na rynku ;)
                • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:58
                  Dokładnie;) coraz lepsze i konkurencyjna cena :))
                  • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:58
                    i moze tlum sie troche rozladuje.. bo ja powiem szczerze, ze do mojego klubu
                    jestem przywiazana glownie dlatego, ze mam tam rzut beretem z domu.
                    • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:02
                      Ja bede miała daleko.... chyba czas zrobić prawko ;/
                      • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:04
                        ja sie przeprowadzam za kilka miesiecy, chyba akurat skonczy mi sie roczny
                        kontrakt w gymnasionie i zastanawiam sie czy nie sprobowac dla odmiany w tym
                        klubie co jest w GM...
                        • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:11
                          Mi ten Hilton super pasuje bo mam tam rzut beretem z pracy. Teraz chodzę
                          niedaleko od domu, a przyznam że wolę mieć z pracy bliżej.
                          • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:23
                            mnie w gumnasionie podoba sie m.in to ze karta jest do SIECI klubow, a nie do
                            jednego klubu.
                            • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:24
                              W HILTONIE też powinni tak zrobić :)))))))))
                              • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:25
                                ale ile masz hiltonow w wwie? ;)
                                • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:31
                                  nie pamiętam jak sie nazywa ta firma, ktora weszla do hiltona, ale jest chyba
                                  jedyną w Polsce.... mają swoje sieci na całym świecie i cieszą się dobrą renomą
                                  • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:32
                                    sadze, ze hilton nie pozwolilby sobie na wpadke ;) nie mniej jednak ja juz raz
                                    chodzilam do klubu, ktory byl daleko od domu i wiecej tego bledu nie
                                    popelnie...
                                    • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:38
                                      ps. tak mi sie przypomnialo, ze w gymie widuje pawla delaga, kube
                                      wesolowskiego, jacka poniedzialka, ta aktorke co gra policjantke (nie marylke)
                                      w zlotoposlkich i dr lene w ndinz. weronika rosati tez mignela kilka razy.. ;)
                                • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:47
                                  Nie chodziło mi o Polskę :)
                                  • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:48
                                    jak sie jest gosciem w hiltonie, to rozumiem, ze fitness jest w cenie pokoju ;)
                                    • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:50
                                      Ale jak się mieszka w pobliżu Hiltona, a nie w Hiltonie przez kilka tygodni, to
                                      fajnie by było jakby fitness było dostępne...
                                      • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:52
                                        no tak, bardzo fajnie. ja w ogole bardzo zaluje, ze w wwie nie mam blizej, bo
                                        tez moze bym sie tam przepisala ;)
                                        napewno to bedzie fajne miejsce!
                                    • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:43
                                      Tak :)
                                      Ale Beata mówiła, ze beda robic ograniczenia dla gości hotelowych, zeby nie
                                      przychodzili w godzinach szczytu, zeby nic nie ginęło etc... to ma byc
                                      zamkniety klub
                  • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:59
                    Super - to ja się dziś zapisuję.
                • daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:25
                  wiecie, ze w w-wie macie ceny z kosmosu!
                  ta wasza silownia kosztuje w promocji jak w mediolanie regularny abonament open
                  bez znizki w virgin czy jakiejs innej sieci...
                  • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:34
                    regularny open abonament w wwie (w fitness klubie, ale nie hotelowym) kosztuje
                    raczej nie wiecej niz 300 pln, a czesto 150-200.
                    • daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:46
                      tutaj silownie w hotelach nie sa drozsze niz wyspecjalizowane centra sportowe.
                      najmodniejsze sa takie sieci jak downtown, virgin albo one fit, ktore kosztuja
                      jakies 90 euro na miesiac i nie zawsze jest wpisowe.
                      • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:47
                        w polsce tez wpisowe nie jest zawsze. chodzilam do dwoch klubow w sumie i
                        nigdzie nie bylo takiej oplaty.
                      • daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:51
                        a i do tego przy zapisie daja torbe, recznik, no i w lazienkach sa podstawowe
                        kosmetyki tzn. szampon i mydlo w plynie.
                        • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:55
                          z tym tez roznie w polsce bywa. jedne kluby daja rtorbe i mydlo, inne niestety
                          nie ;(
                          • hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 20:20
                            Ja bylam czlonkiem w marriocie pzez 2 lata i dostawalismy przy wejsciu reczniki, szlafrok, wode, jak ktos chcial to owoc. Byly mydlo i szampon ale jakies no name w dozownikach, i czasami byl balsam do ciała, az ktos pierwszy nie ukradl :D no i nie bylo wpisowego- studenci placili 70euro; niestudenci 120e... a pozniej jak sie zmienilo i inna firma to przejela to 2600zł na pol roku......

w Hiltonie tez ma byc wszystko...
                            • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 20:24
                              no wlasnie ;) mowie, ze w polsce jest inaczej (wyzszy standard) w hotelach niz
                              w po prostu fitness klubach. w jednym, do ktorego chodzilam byly podstawowe
                              kosmetyki w lazienkach, w drugim nie ma, a za recznik trzeba placic 3pln. niech
                              sie zatem nowe miejsca otwieraja, beda zmiany na rynku :) w koncu!
          • daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 09:06
            moja sie nazywa silownia chociaz jest z basenem, termami (sauna, laznia
            turecka, rzymska, sala wypoczynkowa z aromaterapia, jakuzzi z chromaterapia
            (sufit ze swiatlowodem), natryski z masazem i jeden z aromaterapia o zapachu
            mango, drugi o zapachu lesnym, masaz KNEIPP itd.), kosmetyczka, bar.
      • cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 23.01.07, 09:50
        duzo dziewczyn nosi spodnie typu bojowki i jakies fikusne topy. jesli ktos ma
        obiekcje zwiazane z bojowkami, to luzne elastyczne spodnie dri fit. buty nike
        danzante i w ogole nike niezmiennie na topie!
      • foamclene Re: Stroje sportowe 23.01.07, 09:57
        ja lubie wszystko bardzo obcisle :)
        czarne trykoty :) czarne buty :)
      • hotally Re: Stroje sportowe 23.01.07, 20:43
        dziekuję za odpowiedzi :) chyba będę musiała przejrzec po prostu SHAPE i inne
        sportowe czasopisma :)
      • papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:15
        Znalazłam cos takiego:

serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2986366.html
        A co do wniosków z innych stron ze zdjęciami ( marne więc nie wklejam ) - o co
        chodzi z tymi gaciami na wierzchu ubrań sportowych???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka