hotally 22.01.07, 23:46 W czym jest teraz modnie ćwiczyć w fitness klubie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak_bozy Re: Stroje sportowe 22.01.07, 23:58 tak, modnie jest teraz cwiczyc w fitness klubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Stroje sportowe 23.01.07, 01:55 cwiczenia w fitness clubie sa modne od lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Re: Stroje sportowe 23.01.07, 03:19 W ubraniu i w dobrych butach - raczej moda ponadczasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 23.01.07, 08:31 Bladego pojęcia nie mam co jest modne w fitness klubach, ale wydaje mi się, że nadal jest to jakość. W stroje sportowe inwestuję sporo pieniędzy, bo kwestia materiału jest dla mnie bardzo istotna. Choc kiedy wykonuję te dziwne ewolucje i macham kończynami na 100 przedziwnych sposobów, to zaczynam myśleć że wszystko mi jedno... Ale myslę, że jeśli chodzi o trendy, to z pewnością znajdziesz je w miesięcznikach na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Stroje sportowe 23.01.07, 08:35 fitnes club to silownia po polsku, a wedlug roznorodnych pism kolorowych, ktore mozna przegladac w mojej widzialam artykul o modnych strojach do silowni i wszystie prezentowane zestawy mialy jakis element z materialu "kosmicznego". tzn. zloty, srebrny, metalic - fuksja, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Stroje sportowe 23.01.07, 09:33 adidas by Stella Mac Cartney: tiny.pl/wplv ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 23.01.07, 20:46 Siłownia to siłownia (gym). Fitness club, to fitness klub :) Ja zapisałam się do najnowszego, w którym będę miała to co zawsze w fitness klubie powinno być, zmianiam tylko miejsce na nowe: basen, odnowa biologiczna, jakuzzi, sauny suche, mokre, SIŁOWNIĘ, 3 sale do aerobików, rowerków, tańców, sztuk walk... :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 08:37 Ally a gdzie??? Podaj choćby na priv jeśli możesz, bo muszę zmienić swoje miejsce machania kończynami. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:30 w Hiltonie. Rusza od 1 maja. Jesli zapiszesz sie do konca stycznie to nie płacisz wpisowego (300zł) i miesięcznie będzie sie placic 336zł :) im pozniej sie zapiszesz tym drozej. od lutego doliczają 300zł wpisowego i cena będzie ponad 400zł, a od maja zrowna sie z innymi fitnesami tego typu- czyli ponad 500zł. W Arkadii obok nike jest stoisko i tam sie zapisujesz i wszystkiego dowiesz. Ja sie cieszę, bo większość trenerów, obsługi będzie z mojego starego fitnessu w marriocie więc sami znajomi :) i Beata mówiła, że zapisują się ładni i bogaci ludzie, więc śmiała sie, ze znajde męża :D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:52 Dzięki :)) A ten karnet jest OPEN czy trzeba się zdeklarować co do dni zajęć? Wpadne dzis do Arkadii co prawda ale dobrze by było wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:57 dobrze, ze robi sie konkurencja na rynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:58 Dokładnie;) coraz lepsze i konkurencyjna cena :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:58 i moze tlum sie troche rozladuje.. bo ja powiem szczerze, ze do mojego klubu jestem przywiazana glownie dlatego, ze mam tam rzut beretem z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:02 Ja bede miała daleko.... chyba czas zrobić prawko ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:04 ja sie przeprowadzam za kilka miesiecy, chyba akurat skonczy mi sie roczny kontrakt w gymnasionie i zastanawiam sie czy nie sprobowac dla odmiany w tym klubie co jest w GM... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:11 Mi ten Hilton super pasuje bo mam tam rzut beretem z pracy. Teraz chodzę niedaleko od domu, a przyznam że wolę mieć z pracy bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:23 mnie w gumnasionie podoba sie m.in to ze karta jest do SIECI klubow, a nie do jednego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:24 W HILTONIE też powinni tak zrobić :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:25 ale ile masz hiltonow w wwie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:31 nie pamiętam jak sie nazywa ta firma, ktora weszla do hiltona, ale jest chyba jedyną w Polsce.... mają swoje sieci na całym świecie i cieszą się dobrą renomą Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:32 sadze, ze hilton nie pozwolilby sobie na wpadke ;) nie mniej jednak ja juz raz chodzilam do klubu, ktory byl daleko od domu i wiecej tego bledu nie popelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:38 ps. tak mi sie przypomnialo, ze w gymie widuje pawla delaga, kube wesolowskiego, jacka poniedzialka, ta aktorke co gra policjantke (nie marylke) w zlotoposlkich i dr lene w ndinz. weronika rosati tez mignela kilka razy.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:48 jak sie jest gosciem w hiltonie, to rozumiem, ze fitness jest w cenie pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:50 Ale jak się mieszka w pobliżu Hiltona, a nie w Hiltonie przez kilka tygodni, to fajnie by było jakby fitness było dostępne... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:52 no tak, bardzo fajnie. ja w ogole bardzo zaluje, ze w wwie nie mam blizej, bo tez moze bym sie tam przepisala ;) napewno to bedzie fajne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:43 Tak :) Ale Beata mówiła, ze beda robic ograniczenia dla gości hotelowych, zeby nie przychodzili w godzinach szczytu, zeby nic nie ginęło etc... to ma byc zamkniety klub Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 12:59 Super - to ja się dziś zapisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:25 wiecie, ze w w-wie macie ceny z kosmosu! ta wasza silownia kosztuje w promocji jak w mediolanie regularny abonament open bez znizki w virgin czy jakiejs innej sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:34 regularny open abonament w wwie (w fitness klubie, ale nie hotelowym) kosztuje raczej nie wiecej niz 300 pln, a czesto 150-200. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:46 tutaj silownie w hotelach nie sa drozsze niz wyspecjalizowane centra sportowe. najmodniejsze sa takie sieci jak downtown, virgin albo one fit, ktore kosztuja jakies 90 euro na miesiac i nie zawsze jest wpisowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:47 w polsce tez wpisowe nie jest zawsze. chodzilam do dwoch klubow w sumie i nigdzie nie bylo takiej oplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:51 a i do tego przy zapisie daja torbe, recznik, no i w lazienkach sa podstawowe kosmetyki tzn. szampon i mydlo w plynie. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 14:55 z tym tez roznie w polsce bywa. jedne kluby daja rtorbe i mydlo, inne niestety nie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 24.01.07, 20:20 Ja bylam czlonkiem w marriocie pzez 2 lata i dostawalismy przy wejsciu reczniki, szlafrok, wode, jak ktos chcial to owoc. Byly mydlo i szampon ale jakies no name w dozownikach, i czasami byl balsam do ciała, az ktos pierwszy nie ukradl :D no i nie bylo wpisowego- studenci placili 70euro; niestudenci 120e... a pozniej jak sie zmienilo i inna firma to przejela to 2600zł na pol roku...... w Hiltonie tez ma byc wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 24.01.07, 20:24 no wlasnie ;) mowie, ze w polsce jest inaczej (wyzszy standard) w hotelach niz w po prostu fitness klubach. w jednym, do ktorego chodzilam byly podstawowe kosmetyki w lazienkach, w drugim nie ma, a za recznik trzeba placic 3pln. niech sie zatem nowe miejsca otwieraja, beda zmiany na rynku :) w koncu! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Stroje sportowe 24.01.07, 09:06 moja sie nazywa silownia chociaz jest z basenem, termami (sauna, laznia turecka, rzymska, sala wypoczynkowa z aromaterapia, jakuzzi z chromaterapia (sufit ze swiatlowodem), natryski z masazem i jeden z aromaterapia o zapachu mango, drugi o zapachu lesnym, masaz KNEIPP itd.), kosmetyczka, bar. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stroje sportowe 23.01.07, 09:50 duzo dziewczyn nosi spodnie typu bojowki i jakies fikusne topy. jesli ktos ma obiekcje zwiazane z bojowkami, to luzne elastyczne spodnie dri fit. buty nike danzante i w ogole nike niezmiennie na topie! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Stroje sportowe 23.01.07, 09:57 ja lubie wszystko bardzo obcisle :) czarne trykoty :) czarne buty :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Stroje sportowe 23.01.07, 20:43 dziekuję za odpowiedzi :) chyba będę musiała przejrzec po prostu SHAPE i inne sportowe czasopisma :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stroje sportowe 24.01.07, 13:15 Znalazłam cos takiego: serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2986366.html A co do wniosków z innych stron ze zdjęciami ( marne więc nie wklejam ) - o co chodzi z tymi gaciami na wierzchu ubrań sportowych??? Odpowiedz Link Zgłoś