foamclene 05.02.07, 23:28 czy ktoras z Was kupowala torebki tej marki... chodzimi glownieo zgodnosc ze zdjeciem :) to recznie robione malutkie torebeczki... wybralam tę: img171.imageshack.us/img171/978/torybeczekfj0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capuccino_days Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 08:21 nie kupowałam co prawda, ale widziałam je na żywo na kiermaszu, są rzeczywiście fajne, a zdjęcia dokładne kupowałam też paski i są zadziwiająco dobrej jakości jak na rękodzieło ja się umówiałam na odbiór osobisty w Wawie - możesz zawsze na miejscu obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 10:22 nazdjeciuwyglada na ladnie wykonana :), ale z zakupami przez internet ronie bywa ;) ja zamowialm ja w sklepie wktorym nie ma odbioru osobistego...nie bezposrednio w sklepiku autorki... ma swoja galerie w takze w innych sklepach z rekodzielem :) cholera nie byla tania ;)doszla tez przeylka za zaliczeniem wiec mam nadzieje ze nie bede plakac jak przysla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 11:16 mam ja w koszyku marzen, od wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 11:19 i wlasnie zobaczylam ze jest juz niedostepna! jaka moglas;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 11:21 przepraszam ;) ja mam w koszyku marzen jeszcze dwie melenkie te zielona z koronka i fioletowa z blyszczaca ozdoba/broszka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 11:23 i te czekoladowa atlasowa z seledynowymi prezszyciami :) Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Foamclene 06.02.07, 11:35 czy byłabys tak miła i mogła podac linka do tych torebeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foamclene 06.02.07, 11:42 o torebeczek tej pani jest od metra w sieci...sa w sklepach internetowych z rekodzielem... w kazdym inne modele... autorka ma tez wlasna strone www... moja torebke zamowilam w nowym sklepie internetowym link do nieg znalazlam na forum ;) saltandpepper.pl/index.php?ECProductsList=1&idManufacturer=20 wpisujac wgooglach Not-to-Repeat wyszuka Ci miejsca gdzie dziewczyna wystawia swoje prace Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Foamclene 06.02.07, 12:32 dziekuje, pierwszy raz spotykam sie z tymi torebeczkami. Ciekawe, urocze, zniewoliła mnie torebka Nottohook ale walcze ze soba dzielnie. Hmmm... rozejrze sie na internecie za butkami do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foamclene 06.02.07, 12:36 no to Ci powiem ze nina west na w wiosennej kolekcji baleriny aksamitne do niej ;) piekne... czarne i czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Foamclene 06.02.07, 12:39 jak mozesz? buuuu....:( a miałam oszczedzac:( obiecałam ze ogranicze sie do jednej pary butów miesiecznie:( dobra wchodze na nine west:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foamclene 06.02.07, 12:42 w necie ich nie namierzyla juz chcialam kiedys wkleic widzialm je w arkadii :)wyeksponowane jakokolekcja wiosna 2007 :) Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Foamclene 06.02.07, 12:45 :( jestem wrocławska babą:( ale chyba mam wspominała cos o wypadzie do stolicy. musze zadzwonic do mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foamclene 06.02.07, 12:45 www.zappos.com/n/p/dp/20516815/c/58655.html cos w tej konwencji tylko czerwone :) purpurowe:) nie wiem czy to mozliwe zeby to byly ta seria - te ktore widzialm prezentowaly sielepiej ale moze to wina foto Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Foamclene 06.02.07, 12:49 www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=ZJ-194206&page=1&cgname=OSSHUPUMZZZ&rfnbr=2828 kiedys chorowałam na te butki, czarne ale nie miałam pomysłu na torebke. Niestety pomysł sie znalazł ale nie było juz mojego rozmiaru:( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foamclene 06.02.07, 12:51 o ja bymniepotrafila dobracdo nich torebki:) Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Foamclene 06.02.07, 12:55 wybrałam torebke z dzianiny, takie dziwne , niekształtne koło do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Foamclene 06.02.07, 12:54 na te tez bym sie skusiła ale czeka na mnie w sklepie taki sliczny apple;( Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 11:38 zamowilam sobie juz inna ze strony projektantki, tez brazowa, z jednym pawim piorkiem i przeszyciem zielonym. W przyszlosci musze pamietac zeby dzialac szybciej! W koszyku marzen mam duza torbe czerwona, bo tak naprawde to szukam jakiejs ciekawej duzej torby. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 11:48 tez mialm ochote na pawie piorko ;)... miedzy tymi dwoma musialm wybierac ;) ja zachorowalam na zielone buty i tak mi te piorka pasowaly imale zielone i pawie... podziel sie wrazeniami jak dostarcza... koniecznie ;) ja strasznie przezywam, bo to moje pierwsze internetowe zakupu powyzej 20 zl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 12:53 Ja zachorowalam na te: saltandpepper.pl/index.php?ECProduct=471 i te: saltandpepper.pl/index.php?ECProduct=659 Odpowiedz Link Zgłoś
capuccino_days Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 12:04 ja jej rzeczy kupowałam przez ludowomi.pl tam można umówić się na osobisty odbiór w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Not-to-Repeat - torebki 06.02.07, 16:08 jak narazie bardzo mi sie podoba obsluga, :)))))) zadzwonila mila pani wcelu potwierdzenia i poinformowala mnie z eprzesylka bedzie u mnie we czwartek rano :) nie toco empik napierw przyjezdza - stanie pod drzwiami i wydzwania do mnie zebym szybko wracala, albo zaczepia sasiadow ;) Odpowiedz Link Zgłoś