Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co ubrac na randke? foto..

• marylka38 Re: co ubrac na randke? foto.. 08.02.07, 20:47
        Moim zdanie obydwa zestawy beznadziejne..Ale to jest moje zdanie.
        • zwykladziewczyna5 Re: co ubrac na randke? foto.. 08.02.07, 21:08
          Nie boj sie go wyglosic, w koncu o to chodzilo.
          • branzoletka Re: co ubrac na randke? foto.. 08.02.07, 22:23
            Cosminka ;) Miłej zabawy ;) I nie czytaj komentarzy tych 2 zazdrosnych bab ;)
            Niektórzy potrafią być tacy żałośni ;/
            Jak wrócisz koniecznie napisz jak było! Pozdrawiam ;)

--
            "Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości."
      • cosminka Juz "PO" 08.02.07, 22:52
        Hej dziewczyny nie klocie sie bo to bez sensu. NIe wazne co kto o nas mowi tylko to co sami wiemy ze mamy w srodku. Jedna rzecz tylko powiem, ze niska to raczej chyba nie jestem, chyab ze niska okresla sie osobe o wzroscie 175 cm juz teraz ;)

Wybralam, kozaki, jeansy i czarna bluzke z koronka, to tego gruba srebrna (prawdziwa nie ze straganu ;) branzoletka i drobne diamentowe kolczyki.
        Na wierz ubralam krotki welniany czarny plaszczyk i akrylowy puszysty elegancki szalik.

Wrazenie sie udalo, facet byl zachwycony :)
        Tylko ze glowa mnie tak boli po powrocie, bo mam uczylenie na dym papierosowy a obok nas jakas grupka caly czas palila papierosy.

Jednym slowem udalo sie i dziekuje wam bardzo! :))

PS. jutro czeka mnie kolejna randka.
        • rhodeisland Re: Juz "PO" 08.02.07, 23:24
          Fajnie, ze randka sie udala. Pochwalam wybor stroju. Nie przejmuj sie tym, co
          napisalam o Twoich udach. Zawsze mozesz je wyszczuplic cwiczeniami (o ile
          chcesz) Ja tak zrobilam.
        • cioccolato_bianco gratulacje ;)) n/t 08.02.07, 23:25

• a.polonia Re: gratulacje ;)) n/t 09.02.07, 00:12
            Gratulacje, a teraz modl sie, zeby facet nie znalazl tego watku ;-))
            • cosminka Re: gratulacje ;)) n/t 09.02.07, 00:26
              Hehe :)
              • cosminka foto na sekunde przed wyjsciem 09.02.07, 00:27
                chcecie?
                • rzesa20 Re: foto na sekunde przed wyjsciem 09.02.07, 00:29
                  chcemy:D
                  również gratuluję:)
                  • cosminka No to tu jest 09.02.07, 00:39
                    img181.imageshack.us/my.php?image=mewk6.jpg
                    Ale nie ma tam mojej ukochanej bransoletki, ale pewnie bedziecie wiedziec o co chodzi z Kruka nr 070 z kolekcji slubnej.
                    • rzesa20 Re: No to tu jest 09.02.07, 01:53
                      bardzo ładnie!!!!
                      • crunch4 Re: No to tu jest 09.02.07, 02:41
                        wygladalas bardzo ladnie
                        • crunch4 Re: No to tu jest 09.02.07, 02:48
                          no i ladna jestes wiec przynajmniej nie musisz zakladac czapki terrorystki tak
                          jak to robi rhodeisland by ukryc swoj pyszczek.
                    • asidoo Re: No to tu jest 09.02.07, 05:58
                      Ślicznie wyglądałaś. Nic dziwnego , ze chciał drugiej randki!
                      • cosminka dzieki 09.02.07, 08:25
                        dzieki wasze podpowiedzi sie do tego przyczynily :) fajne macie to forum!
                        • mef8 Re: dzieki 09.02.07, 09:21
                          fajnie wygladalas!

crunch4 - brawo, to samo mi przyszlo do glowy :-)
                    • houhou Re: No to tu jest 09.02.07, 09:29
                      Bardzo ładnie!:) Choć powinnam się przyczepić do spodni w butach, to i tak mi
                      się podoba.
                      Fajnie, że randka się udała, ale nie fajnie, że teraz nie rzucisz nam faceta na
                      pożarcie;)))))
                      • cosminka Re: No to tu jest 09.02.07, 10:20
                        Z tymi spodniami w butach to nawet nei wiem czy nie wyszlo tak ze on uznal ze mam dluzsze nogi niz w rzeczywistosci, bo podaly slowa "takie masz dlugie az te nozki.." (przy okazji przechodzenia przez nasza zimowa chlapke, gdy szedl za mna. Hehe..
                    • foamclene Re: No to tu jest 09.02.07, 10:33
                      oooooo, zglowa wygladasz duzo lepiej ;)
                      jednak co blondynka to blondynka ;)
                      musze jednak przyznac, ze jetsem rozczarowana tym ze randka sie udala, bo to
                      oznacza, ze zemsty nie bedzie i nie zobzaczym zdjec faceta ;)
                    • ciak1 Re: No to tu jest 09.02.07, 14:39
                      Świetny wybór - najlepszy z pokazanych tu zestawów:) Fajnie, że randka się
                      udała - skoro będą następne, to masz doskonały pretekst do zakupów:)
                    • milkyway1 Re: No to tu jest 10.02.07, 01:15
                      az szczena mi opadla, super!
        • joaska83 I jak bylo? 09.02.07, 19:32
          Czesc Cosminka, Ty pewnie jeszcze na randce, a ja chcialabym sie dowiedziec
          gdzie Ty znalazlas w Internecie faceta z ktorym mozna bylo pojsc na druga
          randke...Bo w realnym swiecie wydaje sie to bardzo trudne...Nie wiem, gdzie oni
          wszyscy sie kryja...A moze po prostu nie mam szczescia :((( Pozdrawiam
          serdecznie, i mam nadzieje, ze bedzie tez trzecia randka, i nastepne :)))
          • cosminka do joaska83 10.02.07, 04:22
            napisz mi swojego maila jesli naprawde cchesz wiedziec a w wolnej chwili na weekendzie ci napisze :)
      • nie-niebieska Re: co ubrac na randke? foto.. 09.02.07, 09:26
        a co zalozysz na druga randke? wklejaj propozycje!
        zycze ci, aby twoj watek dobil do 300
        • cosminka egzamin 09.02.07, 10:21
          wlasnie wychodze z domu na egzamin (trzymajcie kciuki) ale jak wroce to zaczniemy kombinowac. moze zdaze wyjsc na male zakupy? jakiesp ropozucje ktore sklepy odwiedzic? widzialyscie ostatnio cos fajnego gdzies? Ba ja tak zadko chodze na zakupy, prawie jak juz musze ;)
          • cosminka Re: egzamin 09.02.07, 14:35
            Dostalam 4 :) wiec chyba randkowanie wplynelo pozytywnie. Ide przejsc po sklepach moze przyniose cos nowego co by sie tym razem naddalo na randke :)
      • branzoletka Re: co ubrac na randke? foto.. 09.02.07, 09:36
        Wyglądałaś bardzo ładnie ;) Gratulacje ;) Fajną masz tą torebkę na biodrach,
        szukam czegoś podobnego właśnie.
      • cosminka CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:16
        Przeszlam dzis hm teranove i reserved jednak nic nie wpadlo mi ciekawego w reke ani nie natchnelo cudownie. To co w takim razie na druga, i to jzu niedlugo bo o 18.00
        Spodnica? czy modyfikacja jeansow z inna gora? Dzis nawet mzoe byc spokojniej bo to bardziej kawiarenka, wiec moze jakas zgaszona koszula? Albo cos z dluzszym rekawem?
        • ciak1 Re: CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:34
          Skoro to kawiarenka, to może być któryś z zestawów ze spódnicą, np. z tą z
          pierwszego linka. Tylko załóż czarne kryjące rajstopy - będą lepiej wyglądały
          do kozaków niż te cienkie cieliste.
          A co do przyszłych zakupów randkowych, to zainwestuj w jakieś szpilki, tym
          bardziej, że wiosna się zbliża:)
          • cosminka Re: CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:37
            Pewnei ze kupie szpilki, takie zakryte z ostrym czubkiem i najlepiej chyba czarne no nie?
            • monka_c Re: CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:41
              Może kup szpilki, ale nie takie z ostrym czubkiem ? :)))
            • ciak1 Re: CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:42
              Ja bym wybrała czarne, ale z takim migdałowym czubkiem, nie z dużym szpicem, i
              na platformie.
              • asidoo Re: CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:44
                Bez czuba, na ładnym obcasie, beż platformy!!!!
                • asidoo Re: CO NA DRUGA randke? 09.02.07, 16:46
                  Chyba że platforma to tylko takie podniesienie pod śródstopiem, ale obcas
                  oddzielnie. Pomyliłam z koturna, przepraszam.
                  • cosminka wrzuccie foto 09.02.07, 16:56
                    wrzucicie jakies przykladowe fotki taki szpileczek
                    ja myslalam o czyms taki: tylko nizszy obcas (do 6-7 cm)
                    img171.imageshack.us/my.php?image=vanity420blehp3.jpg
                    a jak wyglada ten migdalowy przod?
                    co takeigo?
                    photos.allegro.pl/photos/oryginal/16/1639/163962/16396231/163962318_1
              • cosminka to jest platforma? 09.02.07, 16:58
                to jest platforma?
                photos.allegro.pl/photos/oryginal/15/1567/156718/15671802/156718029
                • asidoo Re: to jest platforma? 09.02.07, 17:26
                  Tak to platforma. Ja przez chwile się zasugerowałam. Te pierwsze buty z linku
                  uważam za ok.
                  • dakota77 Re: to jest platforma? 09.02.07, 17:33
                    Bardzo ladne te pierwsze szpilki z linku. Takie czubki sa ladne i zawsze eleganckie, nie potrzeba dluzszych:)
                • ciak1 Re: to jest platforma? 09.02.07, 17:36
                  Chodziło mi właśnie o coś takiego, tylko na czarnym obcasie, bo nie podobaja mi
                  się te drewniane. Te buty, o których Ty myślałaś też mi się podobają:)
      • olesia301 jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 17:33
        Tak se własnie myśle jak to wszystko kawaler przeczyta niezłą bekę będzie
        miał :-)))
        Ale to tak na marginesie bo pewnie nie przeczyta

We wszystkim Ci ładnie wg mnie
        • pinkpanther Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 19:39
          tutaj chłpy rzadko zaglądają
          poza tym może mu cosminkia napisała że prosiła tu o poradę
          ps. super wyglądałas na tej pierwszej randce! czekam na relację z następnej
          • joaska83 Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 20:26
            Czesc Cosminka, Ty pewnie jeszcze na randce, a ja chcialabym sie dowiedziec
            gdzie Ty znalazlas w Internecie faceta z ktorym mozna bylo pojsc na druga
            randke...Bo w realnym swiecie wydaje sie to bardzo trudne...Nie wiem, gdzie oni
            wszyscy sie kryja...A moze po prostu nie mam szczescia :((( Pozdrawiam
            serdecznie, i mam nadzieje, ze bedzie tez trzecia randka, i nastepne :)))
            • foamclene Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 20:32
              oj,
              ja ciegle poznaje kogos wartego uwagi
              wiekszosc z nich jest wolna ;) (tyle, ze moja kategoria wiekowa to 30-40 ;)
              pewnie interesujacy dla mnie, oznacza kogos zupelnie innego niz dla 20latki :)
              i nie jestem niewolnica urody mezczyzn... wlasciwie to lubie "kosmitow")

czasem, sobie mysle, ze zycie mogloby byc takie ekscytujace, gdyby nie "stale
              zwiazki" :)
              • pinkpanther Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 20:35
                foam ty pewnie przyciągasz facetów bo masz chłopa...
                30-35 to całkiem fajny wiek
                powyżej może być jak chłop śliczny i bogaty ;)
                • foamclene Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 20:43
                  bogaty to podstawowe kryterium ;) nawet jak ponizej 35 ;)

a tak powaznie to nie tyle musi byc zasobny, co miec potencjal...
                  :)
                • joaska83 Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 20:44
                  Dokladnie, cos w tym chyba jest...Ze zajete dziewczyny przyciagaja facetow :)
                  Ale Foam ma racje, bo pewnie dla kazdej z nas "fajny" oznacza cos innego. I
                  moze nie do konca jest to zwiazane z wiekiem. Foam, a gdzie Ty poznajesz tych
                  fajnych facetow ;)? Moze skorzystam z jakiejs rady :P
                  • asidoo Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 21:03
                    Fajni faceci lubią fajne kobiety i na odwrót.
                    Dla mnie potencjał mężczyzny jest mało istotny, warte co z tym potencjałem robi.
                    Świetny szachista może nigdy do niczego nie dojść jeśli całe zycie będzie np.
                    produkował opony i zamiast stawać do turniejów...
                    Czasami potencjał nieduży a wydajność ogromna i więcej kasy jest!
                    • foamclene Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 22:09
                      no tak najlepszy jest pakiet potencjal+zapal+wytrwalosc+szczescie ;)
                      niestety wszytsko ma swoja cene ;) i takiego kogos nie mozna miec stale tylko
                      dla siebie ;)
                      • asidoo Re: jak ON to przeczyta???????.. 10.02.07, 08:15
                        Tak, tacy ludzie wszystkim są potrzebni... Lata taki po świecie a z kobiety
                        wierna Penelopa... albo szuka kogoś, kto jest tylko dla niej.
                  • foamclene Re: jak ON to przeczyta???????.. 09.02.07, 22:06
                    kurcze... wszedzie ;)
                    z najfajniejszym ;) poznal mnie poprzedni :)))) narzeczony ;)
                    przedstawil mi swojego wspolnika ;) niestety na swoje nieszczescie ;)
                    albo i szczescie... (jest teraz dumnym tata dwojga dzieci i mezem pieknej
                    imadrej kobiety)
        • cosminka a skad bedzie wiedzial 10.02.07, 04:25
          Po nicku nie rozpozna a po fotkach myslicie? Faceci rzeczywiscie nie zwracaja uwagi na ubranie, a na pewno juz go nie pamietaja. Zreszta mial takie maslane oczy ze az sie zastanawialam czy on przez nei cos widzi ;)
      • cosminka Juz "PO" nr 2 10.02.07, 04:32
        relacja pojawi sie jutro, bo dopiero wrocilam :)
        • pinkpanther Re: Juz "PO" nr 2 10.02.07, 10:58
          cosminko musiało być super skoro wróciłas o tej porze!!!!
          gryzę już palce i czekam na relację
          • calda Re: Juz "PO" nr 2 10.02.07, 11:26
            Niezle zabawilas.Czekamy na relacje.Pierwsza randka byla chyba krotsza.
            • cosminka relacja 10.02.07, 14:38
              No wiec poczatek sie troszke zmienil, bo jednak przesunelismy godzine i poszlismy zamiast do kawiarenki to do klubu chiloutowego (nie wiem jak to sie pisze) Atmosferka byla fajna, a facet nawet bardziej mi sie spodobal niz w pierwszy dzien. Tylko ze.. jest troche taki intrygujacy i ciagle mam wrazenei ze cos "kreci" tzn nie moge go rozgrysc, tzn jego planow bo nieco mieszaja sie tu rozne przeciwnosci. Na pewno czym wiecej go poznam tym wiecej sie dowiem, ale to co nie podobalo mi sie w niz po 1 dniu to teraz uznalam za "ciekawe" i na razie raczej pozytywne. Tylko nie wiem jak rozszyfrowywac te jego maslane oczy czy na pewno sa tylko maslane bo mu sie podobam itp, czy jest tu jakis podtekst by mnei "zwiesc" bo na niesmialego to on ani troszke nie wyglada, mozna powiedziec ze nawet taki Pan Idealny, troche egoista.
              Ale jest fajnie i sobie z nim poradze bo silna dziewczyna jestem, typowy celtycki orzeszek :)
              • cosminka bylam w.. 10.02.07, 14:40
                Aha bylam w ciemnych jeansach lekko rozszerzanych, i tym sliwkowym topie z cekinkami. Nawet nie wiedzilam ze jak sie siedzi w tym topie to ma sie taki dekold, bo rzeczywiscie 50% czasu to patrzyl "tam" ;)
                • asidoo Re: bylam w.. 10.02.07, 14:52
                  Ja jestem zdania że nie ja faceta a facet mnie ma rozgryzać. Niech się tłumaczy,
                  spowiada,błaga, robi co chce, a i tak mu nie powiem tysiąca rzeczy! To działa.
                  Mój mąż ciągle zakochany i na żadną inną nawet nie spogląda. (Oprócz na Dodę
                  podczas telekamer, ale wybaczyłam, bo ko0mbinezon miała ładny)
                  • cosminka Re: bylam w.. 10.02.07, 15:45
                    asidoo dobre :)
                    Ja go rozgryzam ale bez jego wiedzy, bo czasami wscipska jestem ;)
                    • foamclene Re: bylam w.. 10.02.07, 15:57
                      ja tez mam tendencje do analizowania,
                      zwykle konczy sie to nadinterpretacja odruchow bezwarunkowych :) przypisuje im
                      znaczenie ;) niepotrzebnie...
                      wazne zeby mial poczucie humoru (smiech w zyciu jest bardzo wazny)
                      byl lojalny...
                      i kase robil ;)
                      reszta sie ulozy :)
                      • cosminka Re: bylam w.. 10.02.07, 16:27
                        Wszystko wlasnie tak, tylko z ta lojalnoscia cienko widze, no ale znam go 3 dni ;)
                      • anias34 foamclene 10.02.07, 18:10
                        ych,Ty materialistko wstrętna.hahahahah..

foamclene napisała
                        i kase robil ;)
                        • foamclene Re: foamclene 10.02.07, 18:20
                          ach jak ja kocham pieniazki :)
                          • anias34 Re: foamclene 10.02.07, 20:22
                            jejku,a żebys wiedziała jak ja KOCHAM:-))heheeh
                            A swoja drogą,nie podejrzewałam Cię o to:-))hehehe
                          • sztuka_konwersacji Re: foamclene 10.02.07, 20:40
                            foamclene napisała:

> ach jak ja kocham pieniazki :)

Uslyszane w filmie (Skok)przed chwila:
                            - Rządzi swiatem.
                            - Ale co?
                            - Kasa.
                            - A mowia, ze milosc.
                            - Milosc do kasy.

;)))
                            • cosminka Re: foamclene 10.02.07, 20:52
                              Dobre :)) zapamietam sobie..
                        • rzesa20 Re: foamclene 10.02.07, 18:33
                          a ty chyba czegoś foamclene zazdrościsz skoro jej tak dogryzasz, gdy tylko się
                          okazja nadarzy
                          • anias34 rzęsko:-) 10.02.07, 20:23
                            wydaje Ci się..;-)
                            • rzesa20 Re: rzęsko:-) 12.02.07, 14:26
                              tak, wydaje mi się..., że mam racje;))
                          • star105 Re: foamclene 11.02.07, 21:35
                            rzesa20 napisała:

> a ty chyba czegoś foamclene zazdrościsz skoro jej tak dogryzasz, gdy tylko się
                            > okazja nadarzy
                            Jej można tylko współczuć a nie zazdrościć:)
                            • rzesa20 Re: foamclene 12.02.07, 14:26
                              dlaczego?
                              ;)
      • masha_qrella Re: co ubrac na randke? foto.. 10.02.07, 15:54
        no jesli koniecznie, to ten bordo, i prosze, czarne rajstopy

jesli ten bezowy zestaw, to szarpnij sie na bezowy stanik pls
        • mini_kks Kiedy następna randka? :D n/t 10.02.07, 17:49

• cosminka jeszcze nie ustalone 10.02.07, 20:53
            Jestesmy na telefon i gg ale pewnie jutro :)
            • cosminka JUZ ustalone 11.02.07, 01:07
              Juz ustalone, jutro u niego ogladamy film :)
              Co sie ubrac? Mysle nad spodniami i sweterkiem, pod spod jakas bluzeczka albo niedluga tunika? Rano wrzuce fotki :)
              • asidoo Re: JUZ ustalone 11.02.07, 08:08
                Ubierz sweterek, będzie domowo. A jeśli będzie próbował się do ciebie dobierać,
                nie umawiaj się z nim więcej. Trochę szybkie tempo narzuca ten gość. Chcesz
                mieć dobry związek nie spotykaj się częściej jak 4 razy/tyg. Mężczyżni szybko
                się nudzą przy takim tempie.
                • calda Re: JUZ ustalone 11.02.07, 10:28
                  Troche szybkie tempo, trzecia randka juz w domu.Chlopak chyba wyposzczony...
                  • foamclene Re: JUZ ustalone 11.02.07, 10:45
                    :)))))))))))))
                    zwykle to ja pierwsza dobieralam sie do facetow ;)

jak nie bedzie sie dobieral to znaczy, ze cos nie tak z nim :) to oczywiste
                    ze o tym mysli, kwestia tego jak dlugo uda mu sie udawac :)
                    choc odradzam seks z prawie obcym facetem... cholera wie co w nim siedzi...
                    moze jakas zaraze roznosi... pamietaj o zabezpieczeniu
                    powiedz w domu pod jaki adres sie udajesz, randka w miejscu bublicznym
                    tocoinnego niz mieszaknie pulapka...
                    nie pij niczego czego procesu ptzygotowania nie widzalas...
                    nie pij z odkorkowanych butelek...
                    tylu psychopatow na siwecie sie placze...
                    • nie-niebieska Re: JUZ ustalone 11.02.07, 11:29
                      zapomnialas o sprawdzeniu badan na HIV, posiewow i na choroby weneryczne
                      wiadomo gdzie sie szlajal??
                    • asidoo Re: JUZ ustalone 11.02.07, 12:20
                      No właśnie Foam, potem można nawet samej, ale teraz to ona musi byc żelazną
                      dziewicą ta nasza Cosminka:))))))))
                      • asidoo Re: JUZ ustalone 11.02.07, 12:25
                        A może lepiej niech on pójdzie z tobą do kina Cosminko? Chyba stać go na wydatek
                        rzędu 30 zł, a za kawiarnię potem możesz ty zapłacić, choć gdyby on nie
                        fundował, to bym go o_la_ła:)))))))) Niech on trochę poczeka na słodkie sam na
                        sam... Wymyśl, że właśnie w kinie jest film, który od dawna pragniesz zobaczyć.
                      • asidoo Re: JUZ ustalone 11.02.07, 12:34
                        I jeszcze jeno mi przyszło do głowy... Chyba on po ciebie przyjeżdża a nie ty
                        pokonujesz trasę, aby dostać się do jego mieszkania?
                    • alex_koz Re: JUZ ustalone 11.02.07, 16:08
                      foamclene napisała:

> :)))))))))))))
                      > zwykle to ja pierwsza dobieralam sie do facetow ;)
                      >

czy mi sie wydaje czy wlasnie zamierzasz swietowac ze swoim chlopakiem jakas
                      powazna rocznice, ile to bylo, 8 lat???? i co nadal dobierasz sie do facetow????
                      • pinkpanther Re: JUZ ustalone 11.02.07, 16:25
                        alex_koz napisała:

> foamclene napisała:
                        >
                        > > :)))))))))))))
                        > > zwykle to ja pierwsza dobieralam sie do facetow ;)
                        > >
                        >
                        > czy mi sie wydaje czy wlasnie zamierzasz swietowac ze swoim chlopakiem jakas
                        > powazna rocznice, ile to bylo, 8 lat???? i co nadal dobierasz sie do facetow???
                        > ?
                        >
                        >
                        no wiesz aleksiu przeciez ona w czasie przeszłym napisała
                        dobierać to byś ty się mogła, wiadomo do kogo
                      • foamclene Re: JUZ ustalone 12.02.07, 01:33
                        ;)
                        jak warci grzechu...
                        :)))))))))))))))))
              • foamclene Re: JUZ ustalone 11.02.07, 10:38
                w domu...
                czas na wersje futro, szpilki i bielizna ;)
                • calda Re: JUZ ustalone 11.02.07, 10:48
                  Niezla jestes foamclence...
                  • cosminka Co do domowki 11.02.07, 12:53
                    Hej, no wiec tak, pogoda jest tak koszmarna ze nawet nie chce mi sie wychodzic, dlatego wspolnie wymyslilismy ten domowy film. Nawet zaprosilabym go do siebie, ale wole jeszcze miec ta przewage ze on nei wie gdzie mieszkam :)

Co do "dobierania" to wierzcie mi ze on mnei tezo kropnie kreci, ale jakeis zasady mam i potrafie wynaczyc sobie granice. Weic narazie nic nie wchodzi w gre. Jak to gdzie gdy bylam bardzo mlodziutka czytalam, jakeis zasady randek czy cos w tym stylu, ze to a tamto na pierwszej to a tamto na drugej, to dopiero od 6 tamto dopiero od 10 itp. Nie pamietam tego dokladnie tylko sam schemat, ale sex u mnie wchodzi w gre dopiero pod 2 warunkami, Albo po 1-2 miesiacach znajomosci, albo gdyz okaze sie ze jest naprawde powazny, myslacy (i to nie tylko dolna czescia ciala) i jeszcze kilka. Wymagajaca jestem ;)

Tak wiec bez rozbieranek sie obejdzie.

I tu mam tez pytnie czy powinnam cosp rzynies ze soba i jak tak to co najlepiej?

Do valentina23 - tak naprawde jest niezle ciasteczko z niego :)) i bardzo kulturalne i z gustem, co mnie cieszy ze nie musze faceta tego uczyc.

wiec ide przeszukac szafe..
                    • foamclene Re: Co do domowki 12.02.07, 01:41
                      mysle, ze nie ma reguly jezeli chodzi o sex ;)
                      z jednym mozna czekac 3 lata, a potem i tak okaze sie łachem
                      z innym dwa tygodnie bedzie wystarczajace...
                      swinia wyjdzie z chlopa wczesniej czy pozniej :) ja wole wcvzesniej, stara
                      jestem czas staje sie dla mnie coraz cenniejszy ;)
      • bodomlake Re: co ubrac na randke? foto.. 11.02.07, 09:01
        ten drugi
      • valentina23 Re: co ubrac na randke? foto.. 11.02.07, 12:38
        musze przyznac, ze Twoj znajomy ma cudny usmiech, sliczne zabki i usta.chyba
        musi byc niezle ciasteczko z niego:P
        • asidoo Re: co ubrac na randke? foto.. 11.02.07, 12:51
          Też mi sie wydaje, że facet przystojny, więc tym lepiej, zeby on był jej ofiarą
          a nie nasza Cosminka jego łupem;))))))))))))
          • cosminka masz racje 11.02.07, 12:55
            Ja bym sie za niego wziela juz w piatek ;) I biedny bylby :)))
            No ale jakeis granice musza byc jesli to ma byc cos wiekszego niz przelotny romans. Choc na taki tez bardzo dobrze by sie zarowno JA jak i ON naddawal.
            Wiec jak na wiecej nam nei wyjdzie to pewnie tak sie skonczy i mysle ze bedzie przyjemnie ;)
            • asidoo Re: masz racje 11.02.07, 13:03
              Super! Już nie będę się zatem o to martwić, bo dobrze myślisz. Nic nie
              niosłabym. Jeśli on zaprasza, niech zatroszczy sie o jedzenie. Chyba, że masz
              ochotę na coś, czego on na pewno nie będzie miał, to z myślą o sobie możesz zabrać.
              • cosminka Re: masz racje 11.02.07, 13:22
                No on na pewno cos zrobil bo juz pytal czy lubie oliwki. Tak spytalam bo jak wiecie przez 5 lat nie bylam na randkach wiec nie wiem jakei teraz zwyczaje.
                • kinga38 Re: masz racje 11.02.07, 13:52
                  A ja bym na Twoim miejscu przyniosła winko.
                  Co to chłopaka,to super ma uśmiech i zęby,ale klata nie podoba mi się.No ale to
                  już kochana Tobie ma się podobać:-)
                  Napisz jak było.....:-)))))
                  • calda Re: masz racje 11.02.07, 13:59
                    a skad wiecie jak on wyglada ?
                    • cosminka tu znajdziesz 11.02.07, 14:32
                      jego styl ubiory dziewczynam wkleilam
                      A usmiech rzeczywiscie ma rozbrajajacy, jak z reklamy :)
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=56935468&a=56972372
                      PS. A ja jestem stomatologiem :)
                      • calda Re: tu znajdziesz 11.02.07, 14:45
                        Dzieki,ze wkleilas zdjecia.Przystojny, podoba mi sie.
                • wee_monstar Re: ale sympatyczny watek 11.02.07, 13:59
                  Wlasnie przebrnelam przez wszystkie wpisy - co za sympatyczny watek :)
                  Swietnie ogladalo sie twoje kombinacje i ostateczna randkowa kreacje-
                  dziewczyny bardzo dobrze ci doradzily.
                  Trzymam kciuki, ze On okaze sie dobrym materialem na chlopaka ( ten usmiech ze
                  zdjecia...)
                  Pozdrawiam
      • cosminka Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym razem? 11.02.07, 14:35
        No wiec co poradzicie tym razem? takie rzeczy pokombinowalam..
        img230.imageshack.us/my.php?image=swetry1hh8.jpg
        img252.imageshack.us/my.php?image=swetry2oi1.jpg
        • dakota77 Re: Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym raze 11.02.07, 14:39
          Hm, wyglada to troche jak stroj do pracy czy do szkoly.
          • calda Re: Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym raze 11.02.07, 14:47
            Srednio mi sie podoba.Nie masz w szafie czegos ciemnego ? Np. ciemnych spodni ?
            • calda Re: Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym raze 11.02.07, 14:49
              Blondynkom jest lepiej w ciemnych rzeczach.
              • pinkpanther Re: Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym raze 11.02.07, 14:53
                jako blonynka nie moge się z tym zgodzić - ten sweter jest po prostu
                niefortunnie zestawiony
                • ooo7 O Rany!!! 11.02.07, 15:11
                  Swetry są TRAGICZNE!!!! Te spodnie są brzydkie i za krótkie! Skąd Ty takie
                  ciuchy bierzesz. Bluzeczki w takich wsiowych kolorkach że szok. Przepraszam za
                  krtytkę ale ładna z Ciebie dziewczyna a ubrać sie wogóle nie umiesz. Pobiegnij
                  na jakies zakupy ale nie do terranovy czy reserved ale do bardziej ambitnych
                  slepów (na nastolakę już nie wyglądasz). Poszukaj jakiejś fajnej sukienki lub t-
                  shirta i dżinsów. Proponuje zarę, mng, solar, vero moda, ewentualnie h&m lub
                  tally weilly. Inna wersja spodnie bojówki i wąska damska bluza z kapturkiem.
                  W tekie spodnie mozna sie ubrać do biura a nie na film! Druga sprawa NIGDY nie
                  przychodź do kogos do domu (po raz pierwszy) z pustymi rękami. Pomyś jak sama
                  byś sie czuła. Wystarczy kupić drobiazg: maskotkę, wino, ciasto, eleganckie
                  czekoladki lindt ale nie z bez niczego to prostactwo. Zawsze ściągaj buty-
                  chyba, ze gospodarz zaproponuje inaczej, ale pomyśl jak będziesz sie czuła gdy
                  wleziesz w bucirach a on ma np. flokati na podłodze hmmm???
                  Przepraszam za ostry ton, ale wole pomóc niż kadzić.
                  • eowyn Re: O Rany!!! 11.02.07, 15:19
                    hmm, a ja zawsze sadzilam ze to wlasnie nakaz sciagania butow nie nalezy do
                    dobrego tonu.

Autorce watku gratuluje i radze trzymania sie ciemnych kolorow - lepiej w nich
                    wyglada :)
                    • ooo7 Re: O Rany!!! 11.02.07, 15:29
                      Nie powinno sie ściągać butów ale to dotyczy głównie sytuacji zwiazanych ze
                      strojem biznesowym. Jeśli przychodzsz do kogoś na elegancką kolację lub
                      przyjęcie to głupio wygląda facet w garniturze i skarpetach podobnie pani w
                      eleganckiej sukni i rajtuzach przez które prześwitują stópki. Natomiast jesli
                      przychodzisz do chłopaka czy przyjacióli posiedzieć na kanapie to nie włazisz w
                      butach. Zawsze jednak należy się podporządkować zasadom panującym w domu
                      gospodarza. Ja mam wielki piętrowy dom i bardzo jasne podłogi (bez dywanów).
                      Uwielbiam sterylną czystość, lubię chodzić boso i nie trawię gosci w buciorach
                      albo panieniek w szpileczkach, które rysują mi schody. Może jestem snobką ale
                      to mój dom i takie mam zasady. NIemniej jednak, gdy urządzam przyjęcie,
                      zwłaszcza w lecie garden party, które przenosi się też do domu zabraniam
                      ściągać butów gościom. Gdy mamy gosci w sprawach biznesowych również pozostają
                      w obuwiu, zaś przyjaciele, którzy wpadają na drinka posiedzieć przy kominku
                      zawsze ściągają buty. Zaznaczam, ze gdy ktoś nie zdejmuje butów nie zwracam mu
                      uwagi ale czuję sie tak sobie.
                      • ooo7 Cosminko 11.02.07, 15:30
                        Chętnie bym z Tobą pobiegała po sklepach ale dzieli nas ponad pół Polski. Mogę
                        Ci coś powybierać na allegro jak chcesz.
                        • cosminka super 11.02.07, 15:32
                          jak tylko masz chwile i nie stanowi to dla Ciebie problemu,bede wdzieczna!!
                          Tylko by niebyly to rzeczy drogasne bo niestety moje miesieczne zarobki nie przekraczaja 1000zl w tej chwili a jeszcze trzeba za cos zyc ;)
                          • ooo7 Re: super 11.02.07, 16:00
                            Taka spódnica
                            www.allegro.pl/item165715904_replay_piekna_haftowana_spodnica_nowa_l.html
                            do tego bluzka www.allegro.pl/item163813819_zara_seksowny_topik.html
                            lub www.allegro.pl/item164101421_zara_koraliki_cekiny_sliczna_.html
                            tunika www.allegro.pl/item164109358_zara_bluzeczko_tunika_paski_l_.html
                            www.allegro.pl/item164135173__zara_czadowa_bluzko_tunika_w_paski_rozm_m.html
                            + bojówki
                            www.allegro.pl/item165427346_river_island_swietne_bojowki_zobacz_koniecznie.html
                            sukienka do klubu
                            www.allegro.pl/item163076334_river_island_uk_kopertowa_dekolt_super_40_42.html

na elagancki obiad do oficerek
                            www.allegro.pl/item165604344_vila_nowa_fantastyczna_suknia_rozm_s_m_l_xl.html
                            www.allegro.pl/item162746063_vero_moda_nowa_pencil_dress_bufki_dla_38.html

To na szybko. I wiesz co sobie pomyślałam możebyś poszalała po ciuchlandach i
                            outletach. Ja nie mam problemów z kasą ale najlepsze perełki wygrzebuję własnie
                            w takich sklepach. Często nowe rzeczy i z metkami. Ostatnio piękną koszulę
                            armaniego, jeansy dolce gabana, levisy i sweterek tommy hilfiger. Wszytsko za
                            bezcen 1-6zł!!!
                            • ooo7 Re: super 11.02.07, 16:05
                              Co do zdjęć bierz ciemne dzinsy i czarną bluzkę nr 1. Tą różową wywal- nie Twój
                              kolor ABSOLUTNIE!!- może na lato jak sie trochę opalisz za blada jesteś.
                            • pinkpanther Re: super 11.02.07, 16:11
                              jedyna ładna rzecz to ta ostatnia sukienka
                              reszta jest tragiczna
                              dziewczyna chce się mieć w co ubierać na randki a ty jej proponujesz bojówki i
                              podkoszulki dla nastolatek
                            • tralalumpek O RANY! 11.02.07, 16:20
                              po twoim komentarzu pare postow wyzej mialam nadzieje na naprawde dobre
                              podpowiedzi a tu taki bezsens ubraniowy!
                              • cosminka Re: O RANY! 11.02.07, 16:24
                                Dziewczyny a moze wy mi cos podopowiecie? wrzucie jakies fotki, bo ja chyba beznadziejna szafe mam :/
                                • pinkpanther Re: O RANY! 11.02.07, 16:29
                                  całej szafy nie da się wymienić nawet przy spotrym budżecie
                                  myslę że powinnaś zainwestować w ładną czarną marynarkę (świetne są w jackpocie,
                                  tyle że za ok 400 zł - ale w Zarze czy nawet H&M zdarzają się ładne)
                                  założona do białego gładniego podkoszulka i jeansów albo sekrownego topu i
                                  czarnej spódnicy do kolan tworzy fajne, zróżnicowane zestawy
                                  • pinkpanther Re: O RANY! 11.02.07, 16:30
                                    222222222222222222222222222222orry za literówki, kot mi lezy na klawiaturze i
                                    nie sięgam do delete'a
                                    te dwójki to jego sprawka
                  • cosminka Re: O Rany!!! 11.02.07, 15:27
                    dzieki za opinie, no wlasnie mam problem bo praca taka ze nawet nago moglabym chodzic, wiec ciuszkow wielu nie potrzebuje zwykly tshirt i spodnie na codzien. A teraz pojawil sie problem, bo rzeczywiscie cos nie tak z moimi ciuszkami.
                    Wczoraj bylam w mng ale nic nei znalazlam :( albo nie pasuje do mnie, albo jest sa male albo dziwny material, A moze ktos mieszka we wroclawiu i kiedys wybierze sie na wspolne zakupy? Aha ponizej wklejem to co jeszcze mam...
          • pinkpanther Re: Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym raze 11.02.07, 14:52
            spodnie sa ładne ale chyba nienajlepsze do oglądania filmu. Pomyśl o tym, że
            będziesz miała ochotę zwinąc się na sofie więc przydałoby się coś innego. Jeasny
            to dobry pomysł.
            Biały sweterek odpada, jest za bardzo babciowaty. Może pasowałby lepiej do jeansów?
            Ja normalnie przychodząc do kogoś do domu nie ściągam butów, ale tutaj być może
            ściągniesz je dla wygody, więc musisz założyć coś w czym dalej będziesz fajnei
            wyglądała na bosaka (proponuję jako zabawny element śmieszne skarpetki)
            I ładny jest ten różowy podkoszulek. Spróbuj zestawić go z jeansami i jakimiś
            kolorowymi koralikami, albo długim szalikiem.
            • cosminka juz ide pokombinowac 11.02.07, 14:59
              zaraz wkleje efekty
            • calda Re: Film w DOMU ? fotki ciuszkow - co tym raze 11.02.07, 15:14
              Jeansy to zdecydowanie lepszy pomysl, moze masz np. sweterek w serek pod niego
              moglabys zalozyc koszulke.
        • cosminka Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 15:30
          Najpierw ciemne bluzki jakie mam i jedna taka sobie
          img187.imageshack.us/my.php?image=ciemneky8.jpg
          img187.imageshack.us/my.php?image=takiebj0.jpg
          a teraz jeansy do porownania z ta rozowa, bo w tej chwli tylko te 2 szt na stanie, gdyz 2 sa po praniu i nie zdaza wyschnac do wieczora. A reszte sie nie dopinam przez to przytylam w ciagu tych 2 miesiecy (ale juz niedlugo zrzuce)
          img187.imageshack.us/my.php?image=jeansyqw7.jpg
          Aha i z korali to mam tylko to co w miedzy czasie sie przewijan a foto, plus perelki i jakeis tam wisiorki drobniutkie srebrne lub z kamyczkami.
          • pinkpanther Re: Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 15:39
            teraz na wszystkich zdjeciach wyglądasz tak fajnei że musze je jeszcze chwilkę
            pooglądac ;)
            • pinkpanther Re: Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 15:42
              proponuję ciemne jeansy (jaka to firma? bardzo mi sie podobają) a do tego tą
              bluzkę i koraliki
              img187.imageshack.us/my.php?image=takiebj0.jpg
              będzie ci wygodnie i nie będziesz sprawiać wrażenia, jakbyś przez trzy godziny
              zastanawiała się co na siebie założyć (jak wiemy, osobnik raczej tu nie zajrzy)
              • cosminka Re: Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 15:53
                Spodnei sa marki Leegoo, w sumie duzy wybor maja i niedrogie. a Co dla mnie najwazniejsze to ich rozmiarowka nie konczy sie na 29 i jakos tam maja te proporcje spodni dobrane ze nie zdaza mi sie by np w biodrach byly dobre w pasie za male lub odwrotnie jak czasami w znanych sklepach kupowalam. A niestety obwod pasa nie mam najmniejszy :/

A koraliki ktore te kolorowe na dwa czy te na wstazce brazowe?(przy czarnej bluzce)
                • pinkpanther Re: Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 16:02
                  podobają misię te, które masz do brazowej bluzeczki

a jaki film będziecie oglądać? ja tak jak któraś z dziewczyn proponuję, żebyś
                  jednak coś przyniosła. Wino, albo coś do przekąszenia.
                  • cosminka film i cos co przyniose 11.02.07, 16:13
                    Jesl ichodzi o film na narazie padly tytuly Hotel Ruanda albo Las Vegas parano, ogladala ktoras z was moze? Dobre te filmy?

A co do przynoszenia to co wino kupic?
                    • pinkpanther Re: film i cos co przyniose 11.02.07, 16:15
                      cosminka napisała:

Las Vegas Parano to nie jest film na randkę! Tam nic tylko ćpają, odpada stanowczo.
                      Drugiego nie znam.
                      Wino to moim zdaniem dobry pomysł.
                      • cosminka hotel Ruanda 11.02.07, 16:23
                        to znalazlam:
                        Hotel Ruanda (na webfilmie wysoko oceniony)
                        Dziesięć lat temu, kiedy Rwanda pogrążała się w szaleństwie, jeden człowiek poprzysiągł chronić rodzinę, którą kochał. Obietnica ta dodała mu odwagi, by ocalić ponad 1200 osób. Film opowiada historię Paula Rusesabahina, kierownika hotelu, który dal schronienie uchodźcom, ratując ich od pewnej śmierci. Kiedy reszta świata zamknęła oczy na problemy Rwandy, Paul udowodnił, że jeden dobry człowiek może wpłynąć na losy świata

Oceniony wysoko 8,5/10
                        A jakie filmy naddaja sie na randki?
                        • pinkpanther Re: hotel Ruanda 11.02.07, 16:27
                          ten jest ponoć strasznie smutny
                          no ale z kolei fajnie jak zobaczy że się wzruszyłaś...
                      • ooo7 Re: film i cos co przyniose 11.02.07, 16:26
                        Ciuchy wybierałam jej tanie, bo o takie prosiła. Wybrałam bojówki bo ja
                        osobiście uwielbiam takie spodnei i mam kilka par. T-shirt to nie domena
                        nastolatek bo to ciuch dla wszystkich. Mozesz jej wybrać coś innego.
                        Co do prezentu- może lepiej ekskluzywne czekoladki :))
                        Wino pewnie on poda.
                        • cosminka Re: film i cos co przyniose 11.02.07, 16:30
                          Myslisz? Czekoladki facetowi? A moze jakies przegryzko-przekaski na czas filmu?
                          • ooo7 Re: film i cos co przyniose 11.02.07, 16:44
                            Czekoladki beda tak słodkie jak Ty. To nie jest prezent dla faceta tylko Twój
                            wkład w miły wieczór. Oczywiście mogą być czekoladki +wino, ale wino jest ciut
                            ryzykowne, bo jeśli kobieta przynosi alkohol to tak jakby oczekiwała czegoś
                            wiecej po tym wiczorze. Oczywiście to tylko kwestia interpretacji i Waszych
                            zasad- nie znam faceta-wybór należy do Ciebie. Ale zawsze coś słodkiego jest
                            bardzo kobiece. ASlbo zestaw róznych ciastek od bliklego.
                    • maraiss Re: film i cos co przyniose 11.02.07, 16:31
                      myślę, ze wino to dobry pomysł:)

proponuje czarny sweter z dekoltem w serek , poniewaz wyszczupli ciebie
                      optycznie i ciemne jeansy:) odradzam korale .... moze zamiast nich jakies
                      odlotowe , długie
                      kolczyki ?:)
            • calda Re: Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 15:45
              Rozowa bluzka odpada, na tych zdjeciach w ciemnych jeansach fajnie wygladasz.
              • dakota77 Re: Wersje ciemnie, JEANSY i koraliki? 11.02.07, 15:52
                Ciemne jeansy o wiele lepsze.
      • tralalumpek styl 11.02.07, 16:24
        na twoim miejscu wywalilabym to wszystko co pokazujesz z garderoby
        spodnie jasne sa fatalnie uszyte i kompletnie nie pasuja do twojej figury
        podobnie jak te wszystkie bluzki, jedna wielka tania katastrofa, podparta
        strasznymi swetrami
        • cosminka Re: styl 11.02.07, 16:26
          Tak zrobie i bede chodzic nago :) zartuje, wlasnie ostatnio natchnelo mnie by wymienic szafe (w sensie zawartosci) tylko ze nie da sie na raz (finanse) ale bede to dego darzyc. Tylko ze ja chyba nie mam dobrego gustu :/
          • calda Re: styl 11.02.07, 16:28
            Nad gustem zawsze mozna popracowac, o to sie nie martw.
            • cosminka Re: styl 11.02.07, 16:30
              Pocieszylas mnie troche, ale jak to zrobic? (ide sie kapac bede za godzinke)
        • calda Re: styl 11.02.07, 16:27
          Ja bym na Twoim miejscu kupila ze 3 koszulki dobrej jakosci, 2 proste sweterki
          np. jeden w serek, dobre jeansy.
          • pinkpanther Kilka propozycji 11.02.07, 17:18
            zevbrałam propozycje udzielane wcześniej przed dziewczyny i znalazłam kila rzeczy:

jeżeli sweter to raczej ciemny
            tiny.pl/chp7
            dziewczyny pisały o czymś kopertowym - tu jest taki wiązany cardigan
            tiny.pl/chpr
            tu z kolei niebieski - dobry dla blondynek. Lubię te sweterki z benettona bo są
            miłe w dotyku i pasują do jeansów, spódnic i wełnianych spodni
            tiny.pl/chp9
            z jeansów polecam Levisy 572. Nogawki są wąskie, ale lekko rozrzerzają się ku
            dołowi. Ja mam takie i bardzo je lubię:
            tiny.pl/chpp
            kamizelka - np do białej koszuli (chociaz radziłabym inny kolor)
            tiny.pl/chpk
            plisowana spódnica (może niekoniecznie aż tak wzorzysta)
            tiny.pl/chp2
            tunika z dekoltem w serek
            tiny.pl/chps
        • pinkpanther Re: styl 11.02.07, 16:32
          tralalumpek napisała:

> na twoim miejscu wywalilabym to wszystko co pokazujesz z garderoby
          > spodnie jasne sa fatalnie uszyte i kompletnie nie pasuja do twojej figury
          > podobnie jak te wszystkie bluzki, jedna wielka tania katastrofa, podparta
          > strasznymi swetrami

to może się wczytaj że dziewczyna zarabia 100 zł?
          a nie można jej zarzucać braku wykształcenie - jest stomatologiem
          • tralalumpek Re: styl 11.02.07, 16:33
            100 zl jako stomatolog.... :)
            • pinkpanther Re: styl 11.02.07, 16:37
              cudowny komentarz. bardzo na temat.
              przepraszałam już wcześniej za literówki więc się nie czepiaj tylko raz w życiu
              napisz coś sensownego
              • tralalumpek Re: styl 11.02.07, 16:39
                bardzo prosze: masz koszmarny styl ubierania sie i zawsze sie zastanawialam co
                ty robisz na forum moda
                • pinkpanther Re: styl 11.02.07, 16:43
                  no widzisz to ma ręce i nogi, dlatego z chęcią ci odpowiem
                  na forum moda czytam twoje posty licząc w skrytości ducha że kiedy będę miała
                  tyle lat co ty (na szczęście jeszcze bardzo długo to nie nastąpi), nie będe taka
                  jak ty
                  • tralalumpek [...] 11.02.07, 16:46
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • calda dziewczyny przestancie 11.02.07, 16:47
                      • tralalumpek Re: dziewczyny przestancie 11.02.07, 16:49
                        no co ty, kiedys skrytykowalam jej stroj i dziewcze nie moze sie
                        pozbyc 'kompleksow tralalumpka'
                        a niech sobie pouzywa
                        • calda Re: dziewczyny przestancie 11.02.07, 16:52
                          Wszystko rozumiem, ale mialysmy sie skupic na szafie cosminki.
                    • pinkpanther Re: styl 11.02.07, 16:53
                      no widzisz oburzasz się a ja tylko napisałam post w twoim stylu - tak jak nie da
                      sie zmienić swojego wieku (bo i po co), tak nie da sie wyrzucić zawartości całej
                      szfy. W przeciwieństwie do ciebie nie mam w swyczaju wdawać się w kłótnie na
                      forum, nie po to tu piszę.
                      Co do mojej zapyziałości to mi zdecydowanie nie grozi, chociażby zważywszy na
                      rodzinę, z której pochodzę. U nas ważniejsze od tego, w co ktoś jest ubrany jest
                      to, jaką książkę ostatnio przeczytał.
                      To jest wątek cosminki i nie sadzę, żeby chciała tu czytać nasze kłótnie. Jeżeli
                      chcesz coś dodać, napisz to proszę w mailu.
                    • apfel27 [...] 11.02.07, 19:54
                    • apfel27 [...] 11.02.07, 19:58
                • anias34 [...] 12.02.07, 08:10
            • cosminka Re: styl 11.02.07, 17:05
              hehe :) nie 100 tylko 1000 a to ze wzgledu ze dopiero staz robie i jeszcze nei moge samodzielnie pracowac w zawodzie.
              • pinkpanther Re: styl 11.02.07, 17:09
                chodziło mi o tysiąc złotych to była literówka
                mieszkam w tym kraju, mam własną firmę i domyślam się że 100 zł to jednak nikt
                nie zarabia
                • cosminka To CO w koncu? 11.02.07, 17:19
                  Wiem :) dobra to co ciemne jeansy, szara bluzna bez rekawa, korale, a co na wierzch i co z tymi skarpetkami?
                  • calda Re: To CO w koncu? 11.02.07, 17:23
                    Jeansy i ta brazowa bluzke.Jezeli chodzi o skarpetki, to zwykle czarne.
                    • pinkpanther Re: To CO w koncu? 11.02.07, 17:26
                      te skarpetki nie pasują więc rzeczywiście czarne
                      wybierz sie do calzedonii, czasma maja tam promocje a zawsze warto mieć kilka
                      par ładnych skarpetek czy podkolanówek na wypadek "sytuacji domowych"
                      • calda Re: To CO w koncu? 11.02.07, 17:31
                        Ja kupuje podkolanowki Veneziany grube, sa we wszystkich kolorach.Kosztuja
                        okolo 5 zl.
        • tralalumpek styl-propozycje 11.02.07, 16:38
          - kup sobie jedne dobre jeansy, pasujace do twojej figury fasonem
          - 2 albo 3 bluzki koszulowe
          - neutralna spodnice przed kolano (wydluzyc nogi)
          - .....

• tralalumpek styl-propozycje - bluzki 11.02.07, 17:23
            img232.imageshack.us/img232/7281/bbluzkami6.jpg
            img230.imageshack.us/img230/3762/bialabluzkazg0.jpg
            img405.imageshack.us/img405/8288/bluzkabialatl8.jpg
            img235.imageshack.us/img235/747/brazowabluzkaen3.jpg
            img161.imageshack.us/img161/8604/czarnalh4.jpg
            img54.imageshack.us/img54/4548/kami1df1.jpg
            img70.imageshack.us/img70/5561/rozjk6.jpg
            img158.imageshack.us/img158/8243/szarabluzkayo0.jpg

mieszanka sytuacyjna
            • kinga38 Re: styl-propozycje - bluzki 11.02.07, 17:36
              Ja na film w domu założyłabym bojówki i jakiś fajny t-shirt.No albo jeansy.I nie
              zapomnij o winie!
              Napisz jak było...:-)
            • pinkpanther Re: styl-propozycje - bluzki 11.02.07, 17:51
              bardzo ładna jest pierwsza biała i ta założona pod szarą kamizelkę. I ta
              pierwsza t, kolorowa tunika.
              Bluzki z falbanami mi się nei podobają i nie wiem, czy by pasowały do figury
              cosminki
          • cosminka A co sadzicie o tych satynkach? 11.02.07, 17:32
            img259.imageshack.us/my.php?image=satynkizh9.jpg
            • foamclene Re: A co sadzicie o tych satynkach? 12.02.07, 01:56
              tylko ecru mi sie podoba
              wtych kimonach jakos Cie nie widze :)
          • nymphaea88 teraz ja pokombinuje :) 11.02.07, 17:39
            www.allegro.pl/item162126083__fz_vila_nowa_granatowa_bluzka_w_groszki_r_s_36.html

www.allegro.pl/item164184473__s79_vila_eleganckie_bermudy_40_l.html
            www.allegro.pl/item163341228__vero_moda_sukienka_groszki_retro_36.html
            www.allegro.pl/item162050934__fz_vila_nowy_czarny_w_zlote_paski_top_r_m.html
            • pinkpanther Re: teraz ja pokombinuje :) 11.02.07, 17:53
              ładna jest ta pierwsza bluzka
              • nie-niebieska Re: teraz ja pokombinuje :) 11.02.07, 19:59
                ta pierwsza jest super, jak z vila
                wyglada najmniej 'sztucznie'
          • tequilkuk Re: styl-propozycje 12.02.07, 03:46
            1000 zl na miesiac na wszystko to rzeczywiscie nie za wiele (wiem, ludzie maja
            gorzej), tym bardziej powinnas stawiac na klasyke i dobre gatunkowo rzeczy.
            Dziewczyny zrobily tu kiedys fajny watek o must-haves - wyszla z tego niezla
            lista podstawowych rzeczy.
            Para dobrych dzinsow, plus para czarna eleganckich spodni, ze dwie spodnice,
            jedna moze pencil, druga rozkloszowana, dlugosc za kolano IMHO wyglada duzo
            lepiej na wiekszosc kobiet. Bluzki jedna czarna koszulowa, druga biala, plus
            jakas bardziej fikusna, z zabotem albo w prazki czy cos w tym stylu i juz masz
            mnostwo mozliwosci i dobry punkt wyjscia :)
            Ze sklepow polecam Veromoda, mam od nich pare rzeczy ktore rewelacyjnie sie
            trzymaja, IMHO sa lepsi jakosciowo od Vila. Poza tym Benneton, jackpot, esprit
            choc oni sa troche drozsi ale to inwestycja :) I jesli sa w polsce to Part Two i
            Inwear.

• anias34 [...] 12.02.07, 08:20
      • valentina23 musze to napisac... 11.02.07, 17:31
        Cosminka nie obraz sie ale Twoje stroje sa tragiczne.Doslownie w nic co
        zaprezentowalas nie ubralabym sie osobiscie.A szkoda bo po fotkach wydajesz sie
        bardzo interesujaca osoba.Masz fajna figurke i ciekawa twarz.No i
        przedewszystkim fajna znajomosc przed soba, ktora chcesz jak sadze
        rozwijac.Wprawdzie nie kazdy facet zwraca uwage na ubior kobiety, ale warto
        zainwestowac w cos bardziej na czasie.I nie trzeba odrazu calej fortuny
        wydawac.Na poczatek 2-3 spodnice/ za kolano/, w modnym fasonie do tego dobierz
        fajne bluzki.Jesli spodnie to niezbyt opiete.Do spodni proponuje modne w tym
        sezonie tuniki, ukryja zbyt obfite uda i podkresla talie, do tego pasek.No i
        koniecznie buty!!!Ale nie takie jakie wkleilas bron boze!Maja byc seksowne,
        ladne i masz sie czuc w nich dobrze.
        • cosminka Re: musze to napisac... 11.02.07, 17:34
          Nie obraze sie :) Wlasnie dzieki za opinie.Prosze wklej propozycje przykladow bym mogla sie sugerowac przy nastepnych zakupach.
      • cosminka musze zmykac na dzis 11.02.07, 17:42
        ale jak tylko wroce to wszystko przeczytam co nowe :)
        • calda Re: musze zmykac na dzis 11.02.07, 17:46
          To milego wieczoru i napisz koniecznie jak wrocisz.
          • pinkpanther Re: musze zmykac na dzis 11.02.07, 17:50
            bawcie się dobrze
            • valentina23 moje propozycje 11.02.07, 19:02
              do kawiarni i do klubu:

img111.imageshack.us/my.php?image=styl2ry1.jpg
              img111.imageshack.us/my.php?image=styl3bz5.jpg
              img160.imageshack.us/my.php?image=styl4xs8.jpg
              img163.imageshack.us/my.php?image=styl5bt9.jpg
              img163.imageshack.us/my.php?image=styl7tg9.jpg
              img160.imageshack.us/my.php?image=styl8ep0.jpg
              img160.imageshack.us/my.php?image=styl9mi7.jpg
              img160.imageshack.us/my.php?image=stroj10if2.jpg
              img111.imageshack.us/my.php?image=stroj6ri2.jpg
              • ejziej Re: moje propozycje 11.02.07, 21:31
                skad ta sukienka img160.imageshack.us/my.php?image=stroj10if2.jpg
                • sztuka_konwersacji Re: moje propozycje 11.02.07, 21:35
                  Te zdjecia widzialam na allegro...
                  • valentina23 Re: moje propozycje 11.02.07, 21:44
                    to rinascimento, niektore zdjecia pochodza z allegro reszta z bon prix
                    • icelandic Re: moje propozycje 12.02.07, 02:22
                      ja bym poleciła zara.com - mało jest rzeczy, które się nie podobają 'ogółowi' ;)
                      a na przecenach jest naprawdę tanio. (oczywiście, są sklepy gdzie są rzeczy
                      ładniejsze/lepszej jakości/niższej/wyższej cenie, ale jak nie wie co kupować, to
                      w tym sklepie co nie wybierze będzie w miarę ok ;P)
      • cosminka randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 12:30
        Wygladalam tam(tylko to foto jakies smieszne wyszlo bo sie spieszylam i chyba sie ruszylam podczas robienia):
        img170.imageshack.us/my.php?image=efekt2ob6.jpg
        korali nie wzielam ale wzielam krwiste szklane kolczyki, bo dowiedzialam sie ze jego okropnie kreca uszy ;)

Bylo super :) Czym badziej go poznaje tym bardziej mi sie podoba. Chyba wpadne po uszy jak tak dalej pojdzie;)

PS> Dziekuje WAM bardzo za wszystkie posty i podpowiedzi, jestescie super :)
        PS2> Kros mowil wczesniej o 300 postach, chyab jzu wybilo - wow!
        PS3> Nie ogladalismy filmu zadnego ;) ale czystego sexu tez nie bylo, tak jak pisalam wczesniej. Bylo namietnie i przytulnie, zjedlismy kolacje, ogladalismy jego fotki z Cypru i przegadalismy pol nocy (wrocilam dzis rano :)
        • anna4444 Re: randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 13:48
          Czyli,że będzie chleb z tej mąki?:)
          Eh szczesciara;)
        • foamclene Re: randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 13:58
          ech... stare dobreczasy mi sie przypominaja ;)
          i etap namietnosci ;) teraz to juz tylko dulary liczymy ;) z
          namietnoscia :))))))))
          jaka ja juz jetsem stara :(
        • houhou Re: randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 14:16
          Oooo, znów ładnie:)
          Fantastyczne efekty uzyskujesz dzięki poradom forumek, chyba zacznę wrzucać
          swoje fotki przed każdym wyjściem z domu:)

Czekam na c.d.
        • rzesa20 Re: randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 14:30
          i znowu ładnie wyglądałaś:)
          kurcze dobrze, że dopadłaś to forum, bo dzięki tutejszym forumkom efekt końcowy
          w porównaniu z początkowym jest super!
        • lucy215 Re: randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 14:40
          Wyglądałaś porzadnie ;) kiedy następna randka ?:D
          • annie_laurie_starr Re: randka nr 3 - wieczor w domu 12.02.07, 15:01
            Calkiem fajnie wygladalas i nie sluchaj niektorych zlosliwcow co ci zarzucaja
            krotkie nogi, bo cos im chyba sie w oczach mienie.
          • cosminka randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 17:21
            I chybaschrupie to ciasteczko bo juz bardzo ciezko mi sie powstrzymywac zwlaszcza gdy on zaczyna mnie taaaaaaak calowac.
            I widzialam co mam pod koszulka ;) Zdjecie w czerwonych gaciach sie nie umywa :)
            Na dzis wiec wybor zostaje mi chyba tylko bielismy i rzeczy ktore sie szybko sciaga bo watpie bysmy byli grzeczni, zwlaszcza z moim temperamentem chwilami. Chyba ze bedziemy bardzo grzeczni, ale mam wolne mieszkanie przez 2 dni i tak jakos sie sklada :)
            Dawno nie bylo wiosny tej zimy ;)

Wiec chyba na dzis wybiore jeansy i jakis t-shirt. Co myslicie?
            • valentina23 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 17:24
              szybka jestes.
            • tralalumpek Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 17:27
              jak w kawale o jasi: podoba mi sie pani tok myslenia :)
              • mef8 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 17:30
                eeee tam szybka ;-)
                • pinkpanther Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 18:47
                  to co, wklejasz zdjecia w bieliznie?
                  • asidoo Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 19:07
                    Pinkpanter :))))))))))))
                    • pinkpanther Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 19:14
                      hiehie no tylko spytalam
                      • kinga38 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 19:15
                        Super wyglądałaś.A wino wzięłaś???:-)))))
                        To kiedy,gdzie i w czym następna randka????
                        Trzymam kciuki!!!!
                        Pozdrawiam
                        • kkkkk4 Nie przesadzasz???? 12.02.07, 19:45
                          Kurcze po kilku dniach chcesz iść do łóżka z facetem poznanym w necie??
                          Domyślam się że to jego stały scenariusz wyrwać pannę w najprostszy i
                          najszybszy sposób, jeśli jest chętna to zaliczyć i zmiana. Gdzie się podział
                          prawdziwy romantyzm. Pytałaś go chociaż czy wycofał swoje zdjęcie z internetu?
                          A może w tym czasie rozpoczyna romans z naiwną nr 453?? Po prostu przerażające
                          jak mało warte jest dziś dla ludzi prawdziwe uczucie, czystość, szczerosć,
                          miłość. Dziwię się, że nawet dla kobiet liczy się tylko przygodny sex,
                          powierzchowność i emocje. Do tego setki kibicujących panienek ale żadna nie
                          powie Ci: zastanów sie dziewczyno co robisz! Jesteś warta tyle co bilet do
                          klubu, drink i kolacja okraszona kilkoma komplementami- czy naprawdę tylko to
                          jest w życiu ważne?
                          • tralalumpek Re: Nie przesadzasz???? 12.02.07, 19:51
                            dobre.....
                            przyznam ze nie wczytalam sie w historie czy raczej histerie romasnu ale ty
                            pewnie tak
                          • cosminka Re: Nie przesadzasz???? 12.02.07, 19:52
                            Nie mam zamiaru sie dzis z nim seksic, moze sie zle wyrazilam we wczesniejszym poscie a to dlatego ze bylam aaferowana.
                            Napisalam o bieliznie i rzeczach do sciagania ze wzgledu ze jak ktos zaczyna sie kogos zamietniej przytulac to chyab wazne by nie miec na sobie gaci po babci i stanika z dziwnymi poduszkami itp. A z tshirem do sciagania to na wszelki wypadek, gdyby bylo za goraco;)
                            Z prawdziwym seksem wole poczekac z miesiac, dwa, by wlasnie sie przekonac czy nie tylko o to mu chodzi. A poprzytulac czulej sie nie wolno?
                            • sztuka_konwersacji Re: Nie przesadzasz???? 12.02.07, 19:55
                              cosminka napisała:

> Nie mam zamiaru sie dzis z nim seksic, moze sie zle wyrazilam we
                              wczesniejszym
                              > poscie a to dlatego ze bylam aaferowana.

Ten wątek juz dawno poszedl w zla strone. Moze zostaw cos dla siebie, zanim
                              opiszesz tu wszystkie intymne szczegoly swojego zycia, garderoby itp.
                              • calda Re: Nie przesadzasz???? 12.02.07, 19:57
                                Nie robcie z tego wielkiej afery.Cosminka nie ma 15 lat i odpowiada sama za
                                siebie.
                            • valentina23 Re: Nie przesadzasz???? 12.02.07, 20:03
                              A mi sie wydaje, ze wlasnie o seksie pisalas, przynajmniej tak wynika z twojego
                              postu wyzej, a teraz poprostu chcesz sie wykrecic bo ktos napisal kilka slow
                              prawdy.Oczywiscie nie mnie oceniac, kazdy ma jakies swoje zasady, ktorymi sie
                              kieruje.Pamietaj tylko, ze on moze cie poprostu wykozystac a potem zostawic,
                              kiedy zdobedzie to, na czym mu zalezy.Zaden normalny facet nie bedzie szanowal
                              kobiety, ktora wyskoczy z ciuchow na 4 randce, takie jest moje zdanie.A moze ja
                              staroswiecka jestem, chociaz na tym forum czesto obrzucano mnie roznymi
                              epitetami swiadczacymi o niby mojej "frywolnosci" to musze sie przyznac, ze
                              mialam dwoch partnerow i z kazdym z nich uplynelo wiele czasu zanim do czegos
                              doszlo (moj obecny narzeczony czelak biedak pol roku;)).Mezczyzni to lowcy i
                              nie lubia w gruncie rzeczy latwych zdobyczy.Pomijam zupelnie fakt, ze
                              praktycznie go nie znasz, a to niesie za soba tez duze ryzyko.Przemysl to
                              jeszcze raz, taka moja rada od serca!, a decyzje i tak podejmiesz sama.
                              • asidoo Re: Nie przesadzasz???? 12.02.07, 20:08
                                Valentinko! to wszystko mi z ust wyjęłaś. Cóż wątek się wypalił, ale ja jestem
                                zdania, że nic nie będzie ze związku, w którym mężczyzna nie napracował się, aby
                                "posiąść" kobietę. 4 dni to żadna praca.
                            • cioccolato_bianco Re: Nie przesadzasz???? 13.02.07, 11:29
                              aha. czyli liczy sie tylko prawdziwy seks, tj mowiac oglednie - penetracja? a
                              wzajemne pieszczoty bez ubrania to takie nic... LOL LOL LOL
                        • cosminka Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 19:48
                          Nie bralam wina, wzielam za to trufle i marcepanki z Hildebranda czy jak to sie pisze :) pycha byly.
                      • calda Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 19:43
                        Bielizna jest bardzo wazna, a tym bardziej na randce rozbieranej.Pomozemy Ci
                        wybrac, prawda dziewczyny ?
                        • gabi1234 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 19:53
                          do tej pory sie nie wypowiadalam, ale teraz czuje ze musze :)
                          jak dla mnie to tez jest jakies expresowe tempo, no ale ja juz stara jestem,
                          nie mam nascie ani dziescia lat :(
                          nigdy nie poszlabym do lozka z facetem po tak krotkiej i badz co badz
                          powierzchownej znajomosci!! chocby mnie ssalo w srodku i skrecalo z podniecenia
                          no ale to tylko moje zdanie
                          pzdr
                          • kkkkk4 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:04
                            No cóż-chociaż tyle dobrze że nie masz zamiaru mu wskakiwać do łóżka, choć i
                            tak jesteś ekspresowo szybka. Mozesz mnie nie słuchać, ale jeśli szukasz
                            prawdziwej miłości i stałego związku to spróbujcie się poznać i nie stąpać po
                            grzązkim gruncie. Przytulanie się w bieliźnie do faceta poznanego przed kilkoma
                            dniami na pewno nie daje dokładnego obrazu jkim on jest człowiekiem ,czy ma
                            dobre serce, czy jest wrażliwy, mądry, wartościowy. Nikt nie jest z kamienia
                            wiec trudno w momencie pieszczot powiedzieć stop. Ale sama wiesz czego szukasz -
                            wrażeń czy uczuć. Ja sama nigdy nie szukałam, szybkich romasów a uwież mi, ze
                            w pracy jaką wykonywałam zawsze miałam tysiace okazji do romansów z
                            przystojnymi, nadzianymi chłopakami. Szukałam prawdziwej miłości, z którą
                            pocałowałam się pierwszy raz po 2 miesiącach wspólnych spacerów, rozmów,
                            poznawania się, ale ja od razu wiedziałm, że to bedzie mój mąż i że wszystko
                            musi być DOSKONAŁE i najpierw chcę wiedzieć jaki jest zanim pozwolę mu
                            skosztować mnie.
                            • cosminka Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:25
                              Mądre słowa.
                              Jak przyjdzie wywale go za drzwi.
                              A hormony sobie uspokoilam.
                            • mef8 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:27
                              powiem tak - przesadzacie. nie ma sztywnych reguł pt "na 4 randce to co
                              najwyzej pozwole mu pocalowac sie w szyję", wszystko jest kwestią intuicji. z
                              moim mężem poszlam do łożka na 1 randce i jakoś wiedziałam ze to nie jest one
                              night stand, ani dla mnie ani dla niego. z innymi facetami, z którymi się
                              spotykałam też jakoś specjalnie nie zwlekałam z przejściem do seksu i to zawsze
                              ja kończyłam związek. i wiedziałam ze ten seks na pierwszej, drugiej czy
                              czwartej randce nie skończy się rano bo facet dostał co chciał i już więcej mu
                              nie jestem potrzebna. oczywiście nie byli to chłopcy z dyskoteki i kwestia
                              przyglądania się im jakiś czas miała znaczenie w kontekście podjętej przeze
                              mnie decyzji.

a Cosminka i tak zrobi jak uważa, bez względu na to co tu napiszemy. i trzymam
                              za nią kciuki.
                              • cosminka Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:30
                                cholernie smutmo mi sie sie zrobilo :,(
                                • mef8 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:31
                                  hej, uszy do góry - najważniejsze ze jest fajnie :-)
                                  • cosminka Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:36
                                    A co jak potem bedzie zle? ATo nie wiem czy warto by tak choc przez chwile bylo fajnie.
                                    • calda Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:38
                                      Ja tez trzymam za Ciebie kciuki Cosminka i glowa do gory.
                              • valentina23 Re: randke nr 4 - DZIS 12.02.07, 20:41
                                No coz przedewszystkim podziwiam, seks na pierwszej randce to niezly wyczyn,
                                nigdy mi sie to nie zdazylo i wiem, ze sie nie zdazy.Ale jak widac niczego to w
                                waszym zyciu nie zmienilo, bo nadal jestescie razem, mam nadzieje zreszta, ze
                                szczesliwi.Jednak pragne tylko zauwazyc, ze takich mezczyzn jak twoj maz,
                                ktorzy zdecydowali sie na zwiazek z kobieta zaliczona podczas pierwszej nocy
                                jest niewielu!Zdecydowana wiekszosc szuka przygod i znajomosc konczy sie rownie
                                szybko jak sie zaczela.Tym bardziej, ze facet jest poznany na internecie a mi
                                to juz daloby niestety wiele do myslenia jezeli chodzi o jego przeszlosc.
                          • cioccolato_bianco Re: randke nr 4 - DZIS 13.02.07, 11:33
                            gabi, nie ma regul.
                            ani pojscie z kims do lozka na pierwszej randce nie gwarantuje porazki, ani
                            zwlekanie pol roku z seksem nie gwarantuje sukcesu. zwlaszcza, ze zycie
                            erotyczne to jest element fundalemntalny w kazdym zwiazku, mam tu na mysli, ze
                            partnerzy musza byc dopasowani pod wzgledem temperamentow, upodoban etc. a
                            robienie planow w tym zakresie, ze dzis nie, a za miesiac tak... no ludzie ;)
                            troche spontanicznosci!
      • cosminka Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:01
        Dziekuje wszystkim za pomoc. Dobrze doradzacie!
        Watek zamkniety.
        • sztuka_konwersacji Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:29
          Cosminko, masz ode mnie @.
          • cosminka Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:38
            Przeczytalam.
            Masz racje
            znikam
            • sztuka_konwersacji Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:41
              Nie wiem, dlaczego chcesz znikac..?
              • cosminka Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:46
                Troche to wszystko poszlo nie tak. Oczywiscie zegladne na forum kiedys ale ten watek juz est niepotrzebny. Juz nie bedzie randek..
                • calda Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:51
                  Dlaczego tak piszesz ? Chyba nie bedziesz decyzji podejmowala ze wzgledu na te
                  wpisy dot. randki ?
                  • cosminka Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:54
                    Nie o to chodzi, pomyslalm czego chce i jak chce. I rzeczywiscie nie w taka droge to skrecilo.
                    Jak facet przyjdzie (mniemam za jakis 40-60 minut) to powiem mu co mysle itp i sadze ze jak nie chodzilo mu tylko jedno to jeszcze go keidyszobacze.

Albo druga rzecz, ale tu chyba musiabym "nie wiem co" przespie sie z nim dla przyjemnosci i potem wyrzuce za drzw bo nie byl nic wart.

oj smiac mi sie cche z siebie samej :)
                    Jestescie jak takie czesci sumienia :)
                  • asidoo Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:57
                    Cosminko. Zostań z nami na forum. A jeśli chodzi o kolejną randkę to podejmuj
                    rozsądne decyzje i tyle.
                    • asidoo Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:58
                      Nie mów mu tak. Ja kiedyś tak chciałam powiedzieć po 2 miesiacach. Ugryzłam się
                      wtedy w język w ostatniej chwili i mam świetnego męża. A mógł bardzo się obrazić...
                  • valentina23 Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:59
                    A ja uwazam, ze absolutnie nie powinnas z niego rezygnowac!Jezeli ci sie podoba
                    i zalezy ci na nim to spotykaj sie z nim dalej i obserwuj go.Jezeli faktycznie
                    zalezy mu tylko na przelotnej znajomosci to szybko to wyjdzie, bo jezeli nie
                    dostanie tego na co czeka to przestanie sie toba interesowac i znajdzie inna
                    zdobycz.
                    • calda Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 21:03
                      Jestem tego samego zdania.Cosminka nie rezygnuj.
                    • sztuka_konwersacji Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 21:06
                      Te "rady" sa zenujace. Tak jakby istniala jedna recepta na zatrzymanie chlopa i
                      jakby o to w zyciu chodzilo: o usidlenie chlopa.
                      Są rozni faceci. Jeden zaciagnie do lozka i zostawi, dla drugiego seks nic nie
                      zmieni i dalej bedzie sie z babka spotykal, a jeszcze trzeci bedzie czekal tak
                      dlugo, az dziewczyna sie z nim przespi (nawet i rok) a pozniej od razu zostawi.
                      Dajcie tej Cosmince spokoj. Naprawde, zenujacy sie ten watek zrobil przez
                      to "umoralnianie" i "porady".
                      Nie rozumiem, dlaczego niektore osoby uwazaja sie tu za wlasciwe do tego, by
                      mowic, kiedy ta dziewczyna ma isc z facetem do lozka.
                      Ludzie, opanujta się!! :)
        • annie_laurie_starr Re: Dziekuje wszystkim - KONIEC 12.02.07, 20:32
          Nie chce byc ciocia dobra rada, ale jednak na Twoim miejscu poczekalabym az
          bedzie jasne, ze jestes jego dziewczyna i ze tylko z Tobia sypia. Bo juz byly
          takie co mi sie na ramieniu wyplakiwaly jak sie okazalo, ze juz pol roku spia
          ze soba, a on uwaza, ja za dobra kolezanke. Niezle, co?
      • kkkkk4 Moja rada dla dziewczynki cosminki!!! 12.02.07, 21:31
        Kochana:
        1. Nie wyrzucaj człowieka za drzwi tylko dla tego, że grał w Twoją grę. Szanuj
        innych tak jak chcesz aby inni Cię szanowali. Rozmowa, zrozumienie i szacunek
        to klucz do wszytskich nieporozumień.
        2. Nie zachowuj się jak rozkapryszona panna z brazylijskiej telenoweli, która
        beczy z byle powodu i tragizuje bo sama nie wie czego chce (przyp. do "prześpie
        sie z nim i wyrzuce go"- czyli na złość babci..."). Prawdopodobnie - z Twojego
        opisu (ogłoszenie w necie i tempa randek kolega szuka łatwej "miłości", ale
        uważaj, bo możesz go skrzywdzić wiec badaj, badaj, i oceniaj. Ty zachowałaś się
        identycznie przyjmując taki profil Waszej znajomości- wiec do siebie miej
        pretensje.
        3. Zachowaj się jak kobieta z klasą powiedz człowiekowi czego oczekujesz po tym
        związku i zapytaj czego on oczekuje-jeśli sie dogadacie zacznijcie BUDOWAĆ a
        nie niszczyć.
        4. Przestań wywlekać swoje życie na forum internetowym a wszystkie rady
        przepuszczaj przez filtr WŁASNYCH UCZUC I OCZEKIWAŃ a nie opinii innych,
        anonimowych dziewczyn. Jak Cię podkręciły, że facet fajny to byłaś od razu
        gotowa ściągnąć majtki a jak zaczęły sie słowa krytyki to chłopaka opluć.
        5. Uważaj bo możesz zniszcyc coś cennego a w życiu nic nie zdarza sie dwa razy.
        POzdrawiam i życzę dobrych wyborów.
        • valentina23 Re: Moja rada dla dziewczynki cosminki!!! 12.02.07, 21:40
          kkkkk4 napisała:

>Jak Cię podkręciły, że facet fajny to byłaś od razu
          > gotowa ściągnąć majtki a jak zaczęły sie słowa krytyki to chłopaka opluć.

:D:D:D

• valentina23 Re: Moja rada dla dziewczynki cosminki!!! 12.02.07, 21:42
            sikam!
            poplakalam sie ze smiechu, to byl poprostu tekst miesiaca!i jakze trafny;)
            • pinkpanther Re: Moja rada dla dziewczynki cosminki!!! 12.02.07, 21:54
              aleście zeschizowały dziewczynę
              a miało być o ciuchach
              • sol_18 Re: Moja rada dla dziewczynki cosminki!!! 12.02.07, 22:06
                Zabawny ten wątek;)
                1.O takich sprawach nie rozmawia się z obcymi osobami(nie masz
                przyjaciółki,siostry,mamy?)
                2.Masz już swoje lata a zachowujesz się jak 16-latka.
                3.Twoja hisoria jest bardzo dziwna.Nie byłaś na randce bodajże 4 lata,nagle
                poznajesz faceta przez Internet,4 dni-4 randki,po prostu jakaś szopka.
                4.Nic więcej nie mam do powiedzenia.
      • mdulniak Re: co ubrac na randke? foto.. 13.02.07, 00:03
        Wpadam na wątek a tu taka klapa. A tak przyjemnie było śledzić jak wszystkie
        pomagacie Cosmince.Mam nadzieję że nie wyrzuciłaś chłopaka za drzwi. Mam
        koleżankę która poznała faceta w necie i teraz od kilku już lat są bardzo
        szczęśliwym małżeństwem ;)).
        Net to takie samo miejsce jak dyskoteka, czy pab.
        Generalnie jak to powiedział kiedyś ktoś w znanym fimie
        "Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz"
        Trzymaj się tego Cosminko a nie dziwnych wszystkich ludzi, co to piszą że nie
        na pierwszej randce, nie na 4. A na której jest ok na 10, 100, 1000 a może
        jeszce pare lat poczekać? Hormony to nie psy na smyczy jak facet jest ok to
        dlaczego nie na 4? Bo nie wypada? Ja mam więcej niż 20 lat i mówię Ci że jak
        najbardziej wypada, bo wszystko co dla Ciebie i dla Niego jest do
        zaakceptowania - WYPADA.
        BAwcie isię dobrze!!!!
        Bez sensu! Życie jest krótkie, należy z niego czerpać garściami i tyle.
        Twój wątek jest super miło było mi poczytac wieczorkami w co sie odziejesz coby
        wyglądac fajnie.
        Mimo wszystko daj znać jak się wam potoczyło bo zapowiadało sie fajnie.
        • icelandic Re: co ubrac na randke? foto.. 13.02.07, 01:01
          dokładnie, nie ma co udawać świętszej od papieża.

kobiety lubią seks tak samo jak mężczyźni, tak samo potrafią po jednym razie
          rzucić (ale to zazwyczaj dlatego, że był kiepski... ;))
          przecież może się rozwijać uczucie razem z namiętnością (a to tak, drogie
          forumowiczki, to też seks, nie tylko udawanie świętego posągu do podziwiania i
          adorowania) seks może być przyjemnością taką samą jak dobra kolacja - jeśli
          facet jest w porządku i naprawdę polubił Cosminkę, to i po seksie będzie ją
          nadal lubił (ewentualnie coś więcej...)

trzymaj się dzielnie Cosminka i nie daj się pruderii i udawaniu! :)
          • anulkina Re: co ubrac na randke? foto.. 13.02.07, 10:54
            a dla mnie to conajmniej dziwne ze Cosminka zmienia zdanie jak chorągiewka na
            wietrze w zależnosci od wypowiedzi forumek. Moze troche własnego zdania co? A
            nie ze skrajnosci w skrajnosc. Poza tym jak juz ktoś słusznie zauważył- to
            forum nie jest dobrym miejscem na dyskusje na ten temat.
      • jamajkaaa Re: hahaha <lol2> 13.02.07, 11:19
        watek super, ja bym go chętnie przeniosła do forum o humorze (zwłaszcza
        ostatnia część) ;) czytając ostatnie posty odniosłam wrażenie, że cosminka ma
        jakieś 15-16 lat :) nie chce nikogo urazić. najlepiej dziewczyno przeczytaj
        całość i może wtedy wyłapiesz o co ci chodzi bo chyba sama nie wiesz :/

ps: polecam strone www.onet.blog.pl (czy jakoś tak) ;)
      • mdulniak Re: co ubrac na randke? foto.. 14.02.07, 18:37
        A ja mimo waszych komenatrzy zyczę Cosmince jak najlepiej. I co z tego że
        zachowuje się jakby miał 15-16 lat. Ja w jej wieku tez tak się zachowywałam i
        oby ta młodość i radość z życia i takich własnie miłostek zachowała jak
        najdłużej. Nie ma nic gorszego janiż młode babki udające matrony z receptaąna
        życie dla wszystkich.
        A odnośnie mężczyzny z netu - w najgorszym wypadku za pare lat powspomina
        chłopaka i tyle a w najlepszym ... to już czas pokaże.
        Trzymaj się Cosminko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka