Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith

08.02.07, 23:01
    Erika Ortiz byla siostra Letizi Ortiz, zony Felipe d'Espagne.
    Nie wiem, czy to morowa pogoda, pogorszyla ich depresje.
    Szoda tych kobiet.
    www.orange.fr/bin/frame.cgi?u=http%3A//actu.orange.fr/articles/people/Deces-de-la-starlette-americaine-controversee-Anna-Nicole-Smith.html
    www.orange.fr/bin/frame.cgi?u=http%3A//actu.orange.fr/articles/people/Espagne-Erika-Ortiz-aurait-pu-mettre-fin-a-ses-jours-selon-la-presse-espagnole.html
    Obserwuj wątek
      • pianazludzen Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 08.02.07, 23:04
        no ja wlasnie chcialam zalozyc watek o AN Smith ale widze ze mnie ubieglas
        • histoire_d_eau Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 08.02.07, 23:06
          A tez ogladalas Euronews czy sie gdzies indziej dowiedzialas?
          • pianazludzen Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 08.02.07, 23:11
            www.spiegel.de, ale pisza o tym wszystkie portale info
            • lemon55 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 08.02.07, 23:12
              wiadomosci.onet.pl/1482354,12,item.html
      • histoire_d_eau Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 08.02.07, 23:04
        Erika miala 31 lat, a Anna 39 lat.
      • daggy4 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 09:13
        ja dopiero uslyszalam dzisiaj rano i tez mi przykro.
        nicole wygladala na zalamana nerwowo. niestety o eryce nic nie wiedzialam.
      • elleonor Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 09:53
        Odpowiadasz na :
        histoire_d_eau napisała:

> Erika Ortiz byla siostra Letizi Ortiz, zony Felipe d'Espagne.
        > Nie wiem, czy to morowa pogoda, pogorszyla ich depresje

Zdaje mi sie ze ta depresja z morowa pogoda nic wspolnego nie ma, to raczej ich
        styl zycia i narkotyki.
        Nie na darmo mowi sie ze za wszystko w zyciu kiedys trzeba bedzie zaplacic.
        • alela1 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 10:04
          szok, i jeszcze osierocila malenkie dziecko, chyba dziewczynke. A wczesniej
          zmarl jej syn...
          • baba06 Re: a wiecie ile Polek, mlodych Polek umiera 09.02.07, 10:26
            codziennie w naszym kraju?:(
        • daggy4 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 11:33
          elleonor napisała:
          >Zdaje mi sie ze ta depresja z morowa pogoda nic wspolnego nie ma, to raczej ich
          > styl zycia i narkotyki.
          > Nie na darmo mowi sie ze za wszystko w zyciu kiedys trzeba bedzie zaplacic.

cos mi sie wydaje, ze narkotyki maja malo wspolnego z erika. w kazdym razie
          ich zazywanie jest czesto, samo w sobie, skutkiem depresji i wielkich problemow.
          tak, ze nie ma czego potepiac.
          • elleonor Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 14:19
            Moze zle napisalam chodzilo mi o AN Smith nie o Erike.
            Usprawiedliwianie narkomanow, alkocholikow i inne marginesy spoleczne "choroba
            zwana depresja" jest jak najbardziej nie na miejscu, od takich problemow sa
            psychiatrzy.
            • daggy4 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 17:00
              nie na miejscu jest potepianie osob tylko dlatego, ze sa chore - bez wzgledu na
              rodzaj choroby. chodzilo mi o niewatpliwe powiazanie pomiedzy depresja a
              naduzwaniem wszelkich uzywek. od depresji moze byc tez neurolog, nie tylko
              psychiatra, ale to nie zmienia faktu, ze to choroba.
            • nestea1 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 10.02.07, 17:29
              po pierwsze alkoHolików jeśli już i inne marginesy społeczne, po drugie Twoja
              wypowiedz nie ma sensu kompletnie, zanim zaczniesz sie wypowiadać na forum
              przemyśl co chcesz powiedzieć no i korzystaj ze słownika ortograficznego.
      • sztuka_konwersacji Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 10:46
        Kompletnie nie wiem, kto to byl.
      • troubleska Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 09.02.07, 12:52
        Erika była młodszą siostrą Letizii, żony następcy tronu.
        Hiszpańskie media są w amoku (co zresztą przychodzi im łatwo), dzisiaj El Pais
        napisał o przedawkowaniu leków uspokajających.
        Podobno od dawna cierpiała na depresję, a odkąd jej siostra wyszła za przyszłego
        króla, Erika stała się atrakcyjnym kąskiem dla różnych dziennikarzy.
        Letizia wygląda na absolutnie załamaną, a i tak miała siłę i klasę wypowiedzieć
        krótkie podziękowanie dla Hiszpanów.
        • mausi5 Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 10.02.07, 15:29
          Przeczytalam ten artykul w elpais... Te zdjecia i filmiki z kompletnie
          zdruzgotana i placzaca Letizia... uwazam ze to skandal.
      • majenkir Re: Samobojstwo (...) Anny Nicole Smith 09.02.07, 13:33
        No prosze! wynikow autopsji jeszcze nie znamy, a przyczyne smierci juz mamy!
        Polak potrafi, hehe.
        • annie_laurie_starr Re: Samobojstwo (...) Anny Nicole Smith 10.02.07, 11:08
          Anna Nicole brala tez chyba jakies leki na odchudzanie. Moze w polaczeniu z
          anrkotykami wywolaly taki efekt. Naprawde myslicie, ze co samobojstwo?
          • myszka_333 Re: Samobojstwo (...) Anny Nicole Smith 10.02.07, 14:55
            www.people.com/people/article/0,,1536410_20011388,00.html
            www.cnn.com/2007/SHOWBIZ/TV/02/09/smith.dies/index.html
      • tralalumpek Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 10.02.07, 15:25
        mnie ich jakos nie szkoda, tzn tej siostry letizi nie znalam ale tej anny mi
        nie szkoda
        szkoda mi innych ludzi, tych ktorzy odeszli bo zycie im przes los zostalo
        odebrane, tych ktoirzy sami decyduje ze wola odejsc nie jest mi zal
        • sztuka_konwersacji Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 10.02.07, 17:31
          tralalumpek napisała:

> szkoda mi innych ludzi, tych ktorzy odeszli bo zycie im przes los zostalo
          > odebrane, tych ktoirzy sami decyduje ze wola odejsc nie jest mi zal

Bardzo dobrze powiedziane.
          • muzomaniaczka Re: Samobojstwo Eriki Ortiz i Anny Nicole Smith 10.02.07, 18:06
            A mnie jest jej szkoda. Fakt, że wykazała się głupotą wychodząc za 88-letniego
            dziadka,a potem walcząć z uporem maniaka o jego kasę(jeszcze parę innych
            wybryków miała). Mimo to szkoda mi jej, bo 39lat to nie jest czas na umieranie
            niezależnie od tego czy ktoś tego chce czy nie (nie ma jeszcze wyników sekcji
            więc nie mozna potwierdzić, że to było samobójstwo), a poza tym kobieta też
            łatwego życia nie miała ani przed zrobieniem kariery ani kiedy juz była sławna
            i mało kto chciał jej pomóc (wszyscy nia pogardzali i w środowisku celebrities
            jak i jej znajomi). Podobno z synem była bardzo związana i to był dla niej taki
            cios, że nie była w stanie sobie z tym poradzić. Niestety
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka