latolato1 21.02.07, 21:50 jestem w pozytywnym szoku: kobieta.interia.pl/gal/galeria?galId=10460&tytulGal=Najpi%EAkniejsi&photoId=377316&nxt=16 nie ma biustu ani tylka na wierzchu!;) ladnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 21:55 Tez chcialam zalozyc taki watek.Widzialam jeszcze ladniejsze zdjecia niz to ktore zalinkowalas.Pomyslalam sobie,ze dobrym opakowaniem mozna naprawde wiele zdzialac,a w przypadku panny D,mielismy juz tego probke w jednym z pamietnych wydan Pani Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 21:55 az trudno ja poznac czy jej maniery tez ulegly transformacji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 21:58 ślicznie... zreszta to ladna dziewczyna jest... mnie zachwycily jej zdjecia dla "pani" swego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 21:59 Mnie sie Doda podobala wystylizowana na BB. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 22:05 eeeee tam pieknie to agnieszka maciag wygladala jest po prostu przecudna Odpowiedz Link Zgłoś
schockolate Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 14:26 Oj, tutaj Maciąg wygląda jednak nienajlepiej. Tak jakby za dużo botoksu jej wstrzyknęli. Ale widziałam ją parę razy na zakupach i na pewno robi wrażenie jako kobieta. Tylko za chuda jest trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza robi się na Beckhamową??? 21.02.07, 22:59 i po co jej te kudły żółciaste? ale strój owszem owszem - tylko buty bym dała troszkę inne Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: robi się na Beckhamową??? 22.02.07, 09:34 anoreksji to raczej nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: robi się na Beckhamową??? 22.02.07, 23:01 cioccolato_bianco napisała: > anoreksji to raczej nie ma ;) anoreksja nie jest śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 23:05 hahahaha faktycznie :)))) A ja sie zastanawialam, do kogo ona jest podobna lol Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 23:12 myslalam, ze to Doda i jej pilkarz robia za polskich Beckhamow ale widze, ze rosnie im powazna konkurencja ;) kobieta.interia.pl/gal/galeria?galId=10460&tytulGal=Najpiękniejsi&photoId=377310&nxt=19 Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 09:33 ola jakos niezgrabnie wyglada. nie wiem czy to za sprawa sukienki czy po prostu na tej focie zle stanela, ale nie podoba mi sie - masywna gora i nieproporcjonalnie chude nozki. jakby ktos chcial napisac, ze krytykuje, bo jej zazdroszcze, to dodam, ze bardzo lubie ole i generalnie podoba mi sie jej image ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 09:37 Wygląda niezgrabnie bo ma krótki tułów w porównaniu z nogami i dużą głowę - a ta sukienka jeszcze podkreśla tę dysproporcję. Zawsze coś mi nie grało w jej sylwetce i wkońcu doszłam o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 09:47 mi sie wydaje, ze to tez kwestia tego, ze ma dosc krotka szyje. tak czy siak nie odbiera to jej uroku... tylko lepiej wyglada w prostych jeansach, ktore podkreslaja te nogi - jej atut i do tego swobodniejsza gora. Odpowiedz Link Zgłoś
polcia85 Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 09:38 Ja też zauważyłam, że ona ma nogi nieproporcjonalnie chude do reszty. Tak jej się schudło po Tańcu z gwiazdami, wcześniej byłam grubsza, ale bardziej proporcjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 10:43 cioccolato_bianco napisała: > jakby ktos chcial napisac, ze krytykuje, bo jej zazdroszcze, to dodam, ze > bardzo lubie ole i generalnie podoba mi sie jej image ;) > Jezu, ze tez czlowiek musi sie tak tlumaczyc :P A chlopak Oli nawet nawet :> Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 23:16 Chodza sluchy, ze dostala "sugestie", aby nieco zmienic swoj image. Czyzby? ;) Ale przyznam, ze duzy plus. Mozna zwracac na siebie uwage nie tylko rozowa mini i ogromnym dekoltem. A tak btw, czy tylko ja uwazam, ze majac takie nogi jak Doda, NIE nalezy nosic superkrotkich mini badz obcislych spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 23:19 A mi na zdjeciu przypomina, te laske co 6 lat temu w Zlotopolskich grala, taka wiejska dziewczyne udawala....nie pamietam nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 20:56 Nie tylko Ty tak uważasz. trocineczka napisała: > A tak btw, czy tylko ja uwazam, ze majac takie nogi jak Doda, NIE nalezy nosic > superkrotkich mini badz obcislych spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
mor_tish Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 23:26 no. porządnie wyglądała. tak nie dodowo ;) a taka sukieneczkę sama bym chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Doda jak nie Doda 21.02.07, 23:27 No faktycznie podobna do Marcysi ze Złotopolskich :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 01:05 Jak wszyscy beda tak porzadnie i podobnie ubrani to bedzie nudno, niech bedzie saba i nosi co lubi . Jest niegrzeczna dziewczynka wiec smiesznie dla mnie wyglada w sukience i opasce na glowie w kropeczki jak przebrana. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 01:35 Szczerze powiedziawszy, na zalinkowanym zdjęciu wygląda jak tirówka. Wulgarny makijaż robi wyjątkowo niekorzystne wrażenie. Reszta stroju - ee, tam. Banał. Nie widzę tu nic pięknego ani interesującego. I żeby nie było, że 'zazdroszczę' - widywałam inne zdjęcia tej pani, na których wyglądała o niebo lepiej (głównie na twarzy). Tutaj wygląda na mocno już używaną. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 09:32 tak. juz pisalam wczesniej, ze jestes zaskoczona. wyglada naprawde z klasa, elegancko i modnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 10:06 co z tego, że kieca modna, skoro makijaż i odrosty nadal tandetne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 10:32 Doda jak Doda... Ale SKRZYNECKA! kobieta.interia.pl/gal/galeria?galId=10460&tytulGal=Najpi%EAkniejsi&photoId=377326&nxt=11 mamusiu, co jej sie stało :|:| chyba solara dala wreszcie efekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 21:13 skrzynka?? wyglada jakby pol roku plakala Odpowiedz Link Zgłoś
oleandii Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 11:35 bardzo mi się podoba!!! przejrzałam wszystkie zdjęcia i stwierdzam, że nie podobają mi się: Samusionek, Lewińska, Brodzik, Felicjańska, Flinta, Skrzynecka... te kiece to zgroza... przypomina mi się wątek studniówkowy... pamiętacie??? żeby nie było: do pierwszej ligi wrzucam: A Maciąg, M Cielecką :) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 12:21 Cielecka kiedyś mi się bardzo podobała - ale teraz jakoś tak mi się wydaje , że ma wszystko takie krótkie jakieś -nie wiem coś mi nie gra :-) kiecka super Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: cioccolato 22.02.07, 11:50 Śmiać mi się chce, jak widzę takie narwane dzieci jak ty. Pozwól, że wytłumaczę ci co napisała ciocolatto_bianco, a czego twój ograniczony umysł nie potrafi zrozumieć: wypowiedź, że doda nie ma anoreksji oznaczała, że victoria beckham na anorektyczkę wygląda, a doda na zdrową kobietę, czyli doda nie będzie nigdy jak beckhamowa. Jak ja nie lubię takich chamskim ludzi na forach! Co innego konstruktywna krytyka, ale co innego obraźliwe komentarze! Najpierw naucz się kultury, a dopiero potem wchodż w obszar dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: słowo "morda".. 22.02.07, 13:39 A co to za wysyp trollic ;jakieś bereniki ,marwolo diabolo czy cuś..Ferie przecie ż się skończyły P. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: słowo "morda".. 22.02.07, 13:43 Ferie zaczynaja sie i koncza roznie-zaleznie od rejonu kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: słowo "morda".. 22.02.07, 14:29 Dziecko dorwało się do netu i udaje, ze ma coś do powiedzenia. I faktycznie słowo "morda" nie świadczy zbyt dobrze o autorce. Pokaż swoją twarzyczkę bez makijażu, bo chyba masz kompleksy, że tak się oburzasz. nO I bRAWO dOdA! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji a co ta pani ma na biodrach??? hahahahaha 22.02.07, 13:41 Opaske na wlosy?? www.hot.jpg.pl/2564 Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: słowo "morda".. 22.02.07, 14:34 ak łatwo oczerniać innych anonimowo, szczególnie jesli są to sławne osoby. Wtedy dokładnie pod lupe... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: słowo "morda".. 22.02.07, 14:38 no można powiedzieć ona mi się nie podoba,ale bez przesady po co ta agresja :morda, tapeta ....ludzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: nie ma się czym zachwycać... 22.02.07, 17:36 Akurat na zdjęciu, które zalinkowałaś, wygląda bardzo ładnie. Na pewno o wiele korzystniej, niż w makijażu tirówki. Przede wszystkim widać na jej twarzy jakąś indywidualność. Masz jakiś spaczony gust czy problemy emocjonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: nie ma się czym zachwycać... 22.02.07, 20:55 Nie no, kobiety, przecież to zdjęcie jest tragiczne. To na plaży, oczywiście. Nawet przy pokładach dobrej woli nie da się tym zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: nie ma się czym zachwycać... 22.02.07, 21:03 Ale co w nim jest tragicznego, tak konkretnie? Oczywiście technicznie jest to zdjęcie złe - przekłamane kolory (te czerwienie), zaburzone proporcje, fatalne kadrowanie. Ale uśmiechnięta blondynka na zdjęciu wygląda zupełnie normalnie i sympatycznie. W porównaniu z horrorem, jakim jest Doda w pełnym makijażu, tutaj wygląda wręcz pięknie! Po prostu śliczna dziewczyna w plenerze, na bardzo amatorskim zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: nie ma się czym zachwycać... 23.02.07, 18:19 Dla akurat zdjęcie z makijażem to żaden horror, chociaż nie zachwyca mnie specjalnie, natomiast to na plaży jest po prostu brzydkie. Widać na nim jak na dłoni, jakie wady urody Doda skrzętnie ukrywa pod tonami makijażu. Nigdy mnie nie przestanie zdumiewać, jak ludzie różnie postrzegają różne rzeczy :) nessie-jp napisała: > Ale co w nim jest tragicznego, tak konkretnie? > > Oczywiście technicznie jest to zdjęcie złe - przekłamane kolory (te czerwienie) > , > zaburzone proporcje, fatalne kadrowanie. > > Ale uśmiechnięta blondynka na zdjęciu wygląda zupełnie normalnie i sympatycznie > . > W porównaniu z horrorem, jakim jest Doda w pełnym makijażu, tutaj wygląda wręcz > pięknie! Po prostu śliczna dziewczyna w plenerze, na bardzo amatorskim zdjęciu. > Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: nie ma się czym zachwycać... 25.02.07, 23:27 charade napisała: > Dla akurat zdjęcie z makijażem to żaden horror, chociaż nie zachwyca mnie > specjalnie, natomiast to na plaży jest po prostu brzydkie. Widać na nim jak na > dłoni, jakie wady urody Doda skrzętnie ukrywa pod tonami makijażu. Nigdy mnie > nie przestanie zdumiewać, jak ludzie różnie postrzegają różne rzeczy :) Zgadzam sie calkowcie. Chyba mamy podobne gusta ;) Przynajmniej jesli chodzi o Dode ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 21:13 Więcej fotek: img140.imagevenue.com/img.php?image=49318_K330349F_122_196lo.jpg img154.imagevenue.com/view.php?image=49322_K330350F_122_90lo.jpg img141.imagevenue.com/view.php?image=49327_K330351F_122_143lo.jpg Mnie się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Doda jak nie Doda 22.02.07, 21:24 Ależ to właśnie jest Doda. Buduje swój wizerunek na szokowaniu, a ponieważ tirowka w jej wykonaniu już nikogo nie szokuje, bo się opatrzyła, wzięła się za szokowanie elegancją. Kiedy i to się w niej przeje i gdy stwierdzi, że eleganckie kobiety nie są targetem jej twórczości, to znów wymyśli jakiś nowy wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
natri85 Re: Doda jak nie Doda 01.06.07, 22:24 A jak oceniacie wizerunek Dody tutaj? Zmieniła się? :) www.youtube.com/watch?v=nVq2erCXXfI Odpowiedz Link Zgłoś
paola1981 Re: Doda jak nie Doda 23.02.07, 13:20 doda wygląda tu na potulną grzeczna dziewczynkę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Doda jak nie Doda 25.02.07, 20:26 Wygląda zaskakująco ladnie, ale nr 1 jest i tak Cielecka Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Doda jak nie Doda 02.06.07, 19:09 jest lepiej niz bylo. Ale czy tak swietnie? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Doda jak nie Doda 02.06.07, 19:22 e tam. bardzo przeciętnie. Felicjańska i Maciąg wyglądają pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś