lola.b 21.02.07, 22:35 jakos ona dla nie zawsze byla jakas taka..pospolita i przecietnej urody.fakt, ciało ok, ale jako modelka to nie powala mnie na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olainbeijing Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 09:51 akurat w przypadku Cindy, zgodze sie calkowicie z Lagerfeldem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:22 Hmm..Cindy jest z tej epoki modelek, gdzie modelki były ślicznymi kobietami..a teraz..w dużej mierze to era tzw. charakterystycznych. Z przyjemnościa wracam do tych czasów..z przyjemnościa ogladam teledyski G.Michaela "Freedom" : z pięknymi kobietami -modelkami Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington, Lindą Evangelistą (ta ostatnia jest moja faworytą i ta zdolność do metamorfoz..)oraz "Too funky", same ładne kobiety, a nie - charakterystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:26 "Crawford to klasyczna piękność; prawdziwa amerykańska dream girl". [KL] to nie byl komplement ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:44 bardzo lubie te dawne modelki, ale fakt ze cindy jakos najmniej. choc piekna jest niesamowicie, nie zgodze sie ze przecietna, ze troche nudna to tak. a sylwetke ma po prostu posagowa. mnie sie zawsze najbardziej podobala naomi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 15:01 ja w dziecinstwie toczylam wojne na slowa z przyjaciolka o to, ktora jest ladnijsza, tj Cindy czy Claudia. ja wtedy podziwialam Claudie. teraz widze jak czlowiek i jego gusta rozwiajaja sie z wiekiem. nie mam pojecia co ja w takiej Claudii widzialam, zwlaszcza gdy ogladam billboardy Monnari - widze twarz nieskazona mysla ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:57 To najpiękniejsza kobieta świata i niedościgniony ideał mojego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
shava wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 15:16 może i nie jest brzydulą,ale ie mam wniej zupełnie nic co by mi się podobało.w 30 min jestem w stanie znaleźć 10 ładiejszych dziewczyn.Skala 1-10- daje jej 4- Odpowiedz Link Zgłoś
alessandra2 Re: wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 17:20 > może i nie jest brzydulą, buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 19:47 Mi się ona w ogóle nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 20:20 Ja w dzieciństwie byłam wielbicielką Lindy Evangelisty i Karen Mulder. Cindy też jest ładna, ale już dużo mniej. Najmniej z tych dawnych top modelek podoba mi się Claudia Shiffer. Odpowiedz Link Zgłoś
olainbeijing gdzie sie podzialy super modelki? 27.03.07, 15:40 a pamietacie jeszcze Yasmeen Ghauri, Helene Christensen, Tatjane Patitz czy Stephanie Seymour? To byly pieknosci... Byla kiedys taka okolicznosciowa okladka amerykanskiego Vogue'a z wszystkimi top modelkami lat 90-tych, wszystkie w bialych koszulach i spodniach, na drabinie... mozna bylo sie zapatrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: gdzie sie podzialy super modelki? 27.03.07, 18:46 Ja akurat jestem z Crawford team i gdy bylam mlodsza to marzylam, by wygladac jak ona. Czy nie zalamuje Was styl pisania w tych artykulach o modzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: gdzie sie podzialy super modelki? 27.03.07, 18:59 pamietam jeszcze Carle Bruni i Elle McPherson... Carla jakis czas temu zaczela spiewac i calkiem przyjemnie sie jej slucha Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: Modelka z pieprzykiem 27.03.07, 18:56 Cindy w zeszłym roku się przyznała do korzystania z usług chirurgów plastycznych od chwili gdy miała 30lat. Karen Mulder po załamaniu nerwowym chyba w ogóle nie powróciła do showbiznesu. Do grona supermodelek dodać należy jeszcze Christy Turlington, Carlę Bruni, Nikki Taylor, Nadję Auermann. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Modelka z pieprzykiem 27.03.07, 19:18 jakoś nigdy nie mogłam się przekonać do Cindy. za to z uwielbieniem wpatrywałam się ( i nadal wpatruję) w zdjęcia Nadji Auermann. Odpowiedz Link Zgłoś