rzesa20 Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 18:00 ceramiczną a jakiej formy to już zależy od Twojej zawartości portfela Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 19:16 a marka, ktora najlepsza najdrozsza? Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 23:41 GA.MA, babyliss, wigo Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 18:03 też polecam ceramiczną, a w dodatku firmy remington.Dla mnie jest rewelacyjna i prostuje moje KRĘCONE włosy...:) innych nie używałam,więc nie mam porównania,ale i tak bym nie zamieniła.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 19:05 remington, efalock Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 19:24 przed zakupem swojej przekopałam forum wizaż i tam najczęściej polecaną jest prostownica z ceramicznymi płytkami /nie powlekanymi/ tondeo lub efalock; od ciebie zależy czy chcesz mieć regulację temperatury czy nie; nie polecam nic na parę wodną bo to mija sie z celem; ja mam tondeo cerion active i nie znam lepszej; polecam lekture wizażu www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66095 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 20:01 to pytanie bylo zadawane wielokrotnie na forum uroda Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Jaką prostownicę polecacie? n/t 27.02.07, 20:01 Osobiście polecam : Vidal Sassoon, z lini PRO_ELITE (dla profesjonalistów) oraz Remington CS 5001 ,wiele kobiet ją poleca (skorzystałam z ich opinii) i rzeczywiście świetnie prostuje włosy - w moim wypadku do następnego mycia (myję co 2 dni)..a cena nie jest wygórowana. Dobra jakość za dobrą cenę :) Pzdr, Hazel Odpowiedz Link Zgłoś