foamclene 28.02.07, 20:27 juz pokazywalam, ale tylko zdjecia ze sklepu teraz sa juz razem :) torebeczka vintage www.antypodymody.pl bransoleta Motyle www.saltandpepper.pl skarby 1 skarby 2 skarby 3 skarby 4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilivampire Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 20:29 Nie otwierają się linki Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 20:30 Nic się nie wyświetla:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:02 piękne zdjęcia - takie szlachetne :) szczerze zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:29 nie mam lampy, kicha wychodzila wiec wpadlam na pomysl zeby ulozyc je na lustrze nawet nie musialam obrabiac tlo samo sie rozmylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:04 zdjecia ladne, ale skarby... nie w moim typie ;) fioletowe buty masz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:30 no to juz bylaby przesada :) mam stare klapki ochydki bleeeeee... ale gdyby trafily sie fajne fioletowe zamszaczki z dziura na palec to kto wie... ale na szczycie listy preferencji sa nadal zlote river island z pasiem na piecie i jasniutkie perdo garcia nie mam kiedy jechac... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 22:23 fioletowe lakierki z aldo moze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moje fioletowe dodatki... 01.03.07, 09:20 sama nie wiem... nie przepadam za zetsawieniem torebka i butyw tym sammaym kolorze :) choc te aldo sa glepoko porzeczkowe ;) i mam nielada problem z torba do zlotych kozakow... nie mam pomyslu czekam, na tralalumpka moze pokaze co bedzie nosila to tych goldenow :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje fioletowe dodatki... 01.03.07, 09:37 wiem, ze jest grono przeciwniczek toreek i butow w tym samym kolorze. ja jestem za ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:06 nie bardzo w moim guscie te Twoje skarby. Jedynie kolor mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:32 na poczcie tez sie podobala bo sie ktoras dopbierala do niej ;) albo chlop to nbyl dlatego zostawil mi ja laskawie woreczek w ktory byla zapakowana jednak przepadl bez wiesci... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 21:53 ja bym takiej torebki nie chciala ale kolor sweitny:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Moje fioletowe dodatki... 28.02.07, 22:21 ładna torebeczka a swoją drogą zdjęcia też bardzo ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Moje fioletowe dodatki... 01.03.07, 09:25 Jak zwykle swietne zdjecia:). Torebeczka ciekawa, ale nie w moim stylu. No i wole glebszy fiolet, taki jak z bransoletki. Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Moje fioletowe dodatki... 01.03.07, 09:30 Torebka brzydka. Bransoletka może byc. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Moje fioletowe dodatki... 01.03.07, 10:56 b.ladne ja z fioletowych dodatkow mam szalik (na ktorego wkrotce bedzie za goraco) i portfel i chyba to wszystko. reszta fioletow to ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś