elouise 28.02.07, 20:40 posiada któraś może?? doradźcie lub odradźcie.. ile może kosztować przekłucie razem z kolczykiem?? a może znacie jakiś dobry salon piercingu w Poznaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: kolczyk w wardze 28.02.07, 20:41 o nie... dobrowolnie dac sie okazleczyc :) narazac na bol... cierpiec :) mam kolege z kolcem wystajacym z brody :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: kolczyk w wardze 28.02.07, 21:43 poszukaj w google.atu masz ceny warszawskie; www.blackstarstudio.pl/kolczyki.html Odpowiedz Link Zgłoś
elouise Re: kolczyk w wardze 01.03.07, 14:41 w sumie najbardziej mi chodzi o dobre salony piercingu w Poznaniu.. w googlach już szukałam, ale chodzi mi o opinie na temat salonów, a tych tam niestety nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: kolczyk w wardze 28.02.07, 22:27 w wardze to bym kolczyka akurat nie chciała jak się tu całować i robić jeszcze inne ciekawe rzeczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kolczyk w wardze 01.03.07, 16:28 W jakims plemieniu nawet obcinaja kobietom wargi bo uwaza sie , ze tak jest ladnie , co kraj to obyczaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kolczyk w wardze 02.03.07, 11:09 w innych krajach to jeszcze pare innych rzeczy ob/wycinaja, uwazajac ze tak jest ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: kolczyk w wardze 01.03.07, 17:57 Mnie się nie podoba, kolczyki toleruję tylko w uszach, ewentualnie pępek, ale ostatnimi czasy to się dresiarsko kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: kolczyk w wardze 02.03.07, 12:12 odradzam-mi sie osobiscie nie podoba, ale jak sie uprzesz to moge Ci polecic w Poznaniu salon tatuazu i piercingu na ul.Dlugiej, obok agencji Rarapi. Przebijalam tam pepek, placilam, nie pamietam dokladnie, 50zl za przebicie + 80/90zl za kolczyk. Odpowiedz Link Zgłoś