Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki macie styl???

02.03.07, 17:10
    jak się ubieracie dziewczyny? na sportowo czy raczej elegancko? jaki styl
    wolicie? bo ja obecnie poszukuję dla siebie nowego stylu i nie wiem kompletnie
    jakie rzeczy kupować jeśli chcę chodzić elegancko ubrana...jaki osobiście
    wolicie styl? Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • his_girl Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 17:18
        Do pracy elegancko (wymogi dress code'u firmy), na co dzień luźniej, ale bez
        szaleństw - większość rzeczy mam klasycznych.
      • klarafr Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 17:27
        jest taki watek na fotoforum moda mozesz tam zajrzec jesli interesuje Cie ten
        temat
      • poopka Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 17:33
        Hmm ciezko okreslic . Uwielbiam styl sportowy ale jesli oczywiscie sytuacja
        wymaga jak najbardziej elegancja ale bez wielkiego przepychu. Lubie rzeczy
        skromne bez jakis udziwnien. Białe kozaczki i rozowe spodniczki odpadaja
        całkowicie ..
      • marylka1000 Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 18:12
        mam ciuchy w kazdym stylu jak wiadomo do pracy raczej elegancko ale po sportowy
        luz daje mi odprezenie
        • laccrimosa Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 19:36
          Retro,rockabilly(nie pamiętam jak się pisze)
          • gabi1234 Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 21:36
            swój :)))
      • magdaksp Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 21:40
        styl madzi ce:)
        • panigazeta Jaki macie styl??? 02.03.07, 21:46
          Ja preferuje elegancki ale nie stricto elegancki, tzn nie mam adidasow wole
          ajkies luzniejsze buciki ale przewaznie obcasik jest, sportowych ubran jedynie
          mam jedna bluze z trolla do migania po domu albo na waakcjach nad morzem w sam
          raz. tak wiec elegancja ale tak jak mowie nie przesadzona:)
      • paulinaa Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 21:47
        taki sportowo-casualowy ;)
        na pewno nie elegancki a szkoda... :)
        • dakota77 Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 22:33
          Na co dzien od casual do eleganckiego, z elementami retro, na pewno nie sportowy. Sportowe buty zakladam tylko na dluzszy spacer, ewentualnie na wakacjach lub gdy mam zbyt otarte stopy, by zalozyc inne buty;-).
          Nie nosze tez dresow.
      • lilivampire Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 23:32
        Zależy od dnia i nastroju.
      • tralalumpek Re: jaki macie styl??? 02.03.07, 23:34
        ja ciebie tez pozdrawiam...
      • crunch4 Re: jaki macie styl??? 03.03.07, 01:53
        wnioskujac z zamieszczanych tu zdjec powiem ze wszystkie podobnie
        • marishaa Re: jaki macie styl??? 03.03.07, 04:33
          Ja mam TVN style, nie wiem tylko dlaczego dopiero na 19 kanale...
      • zewszad_i_znikad Re: jaki macie styl??? 03.03.07, 12:26
        Zimą często nieco sportowo - tyle że dla mnie typowy styl mojo-sportowy to
        dżinsy i bawełniany golf w paski (do uprawiania sportu też się nadaje, zdarzyło
        mi się w takim stroju zasuwać po trasie biegowej w Zakopanem, jakieś -5
        stopni...). W cieplejszej częsci roku inspiracje hipisowskie i orientalne -
        nadal bardzo często dżinsy, długie kolorowe spódnice, bluzki w kwiatki, tuniki,
        chusty na głowę, ramiona albo biodra, korale drewniane albo różnokolorowe, duże
        kolczyki, opaska na włosy złocista z taśmy albo cieniutka z muliny, własnej
        roboty... Poszukuję sari, ale mogę nosić tylko bawełnę.
        Strój elegancki w mojej wersji: ciemne dżinsy, półbuty albo półkozaczki,
        koszula z krawatem albo golf i żakiet. Rada kupiłabym damski garnitur (żakiet i
        spodnie), ale musi być w dużym rozmiarze i z bawełny...
      • paddinktun Re: jaki macie styl??? 04.03.07, 18:45
        Nigdy przenigdy nie elegancko. Sztywno mi i zle sie czuje. Zadnych garsonek i
        kostiumow, zadnych spodni garniturowych.
        Uwielbiam styl "nowojorski": bluza z kapturem (mam ich kilkanascie) do tego
        kurtka, najlepiej marynarska (dwurzedowa). Buty na plaskim obcasie. Gigantyczne
        kolczyki.
      • dziewice Re: jaki macie styl??? 04.03.07, 18:52
        ja mam styl na nietoperza :)
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: jaki macie styl??? 04.03.07, 19:31
        Jeszcze niedawno jeansy i bluzy, poźniej jeansy i swetry, teraz... hm... trudno
        opisać. Chyba można to nazwać stylem angielskim. Niewymuszona, luźna elegancja.
      • uroczadziewczyna moj styl jest fajny 04.03.07, 19:41
        moj styl nazywa się no name;) zależny jest od sytuacji, dokąd się wybieram i z
        kim. Na co dzień styl luzacki, nie zobowiązujący-dżinsy, jakies ciapki, bluzki,
        np bawełniana z długim rękawkiem, a na to z krótkim, lub bokserka a na nią
        długa bluzka, z dekoltem. Na sobie max 3 kolory, nie lubię wyglądać jak papuga.
        Kolory lubię wszystkie, uwielbiam dodatki, jak paski, kolczyki, torebki, nie
        lubię nudy w stroju. Każdy szczegół jest ważny, nawet bielizna, jak ubieram się
        elegancko to i koronkowe szorty nie zawadzą.. nie zna się dnia ani
        godziny..hehe;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka