Dodaj do ulubionych

probalance

22.04.11, 17:08
Witam,

od jakieś czasu borykam się z problemem tycia. W związku z tym zaczęłam zażywać ProBalance aby odkwasić organizm. Lek ten poleciła mi sprzedawczyni w aptece zielarskiej. Z racji tego, że nie można wiele znaleźć w Internecie na temat tego leku, chciałabym zadać pytanie czy może ktoś z Was też go zażywa, jak się po nim czujecie i czy nie macie jakiś działań ubocznych. Biorę go od wczoraj i jedyne co mogę powiedzieć to, że nie chce się jeść, a zwłaszcza słodyczy. Bardzo prosiłabym o informację.

Pozdrawiam, Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: probalance IP: *.bb.sky.com 17.05.13, 00:21
      Sama używam probalance już od jakiegoś czasu i przy rozsądnym jedzeniu schudnąć w dwa miesiące 6 kilo. Polecam jednak dołożyć do tabletek jakieś ziołowe herbatki oczyszczajace nawet zielona cherbata daje radę bo jak się chudnie to się uwalniaja toksyny które były rozpuszczone w tłuszczu i należy je wyplukiwac bo inaczej samopoczucie kiepskie i głowa boli
    • Gość: Asia Re: probalance IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 19:12
      Witam. Ja tez bede zazywac te cenne suplementy. Od niedawna jestem konsultantką LR, osobiście interesuje sie żywieniem zdrowym. Studiowałam dietetykę. Zobaczymy co z tego produktu wyniknie dla 21-letniego organizmu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka