lilivampire 11.03.07, 15:26 Pytam, bo w następny weekend będę w Warszawie i chciałabym odwiedzić to słynne FO. Czy chodzi o ten market przy Pl. Czerwca 1976 r.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba06 Re: Factory Outlet w Warszawie 12.03.07, 09:27 tak,ale możesz się rozczarować. ja robiłam kilka podejść,rozczarowanie było za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Factory Outlet w Warszawie 12.03.07, 09:29 Zobaczę. Wiem, że są tam buty, które sobie jakiś czas temu upatrzyłam, ale się na pewno rozczaruję, jeśłi nie będzie już mojego rozmiaru :) Ale dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Factory Outlet w Warszawie 12.03.07, 09:32 Ja tez bylam bardzo rozczarowana tym sklepem :( Tak naprawde trudna tam znalesc cos ciekawego za rozsadne pieniadze. Troszke lepszy wedlug mnie jest Fashion House Outlet w Piasecznie,jakis czas temu odalo mi sie tam kupic jansy Big Star za 9,90 :) Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Factory Outlet w Warszawie 12.03.07, 09:47 Wszystko zależy od tego, czy trafisz na dostawę, czy nie. Ja kiedyś trafiłam na "świeży towar" i wyszłam z dwoma sweterkami Benettona, szlafrokiem i koszulkami Intimissimi i bluzką Mango, wszystko bardzo niedrogie. Ale fajne rzeczy szybko się rozchodzą. Nie wchodź do Reserved ani H&M, bo wyjdziesz szybciej niż weszłaś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś