polcia85 22.03.07, 09:38 Notorycznie gubię parasolki, m.in. wczoraj zostawiłam jedną w metrze... I tak się zastanawiam, gdzie w W-wie można kupić tanie parasolki? Te, które widziałam w GC kosztują 99-129 zł, a to trochę szkoda na jednorazówkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo-asiunka Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 09:40 w h&m za 29,90. Różne kolory, a czarne też zwykle są. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 10:19 h&m oraz inne sieciowki Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 10:22 W rossmannie sa parasolki chyba za 99, albo za 12,99. Chyba najtańsze a pewnie porównywalna jakość do tych z H&M ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leenish Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 12:38 Stanowczo Rossmann - tanie, a jakosc wzglednie dobra jak na cene oscylujaca miedzy 6 a 20 zl :). Mialam kiedys taka ladna, duza, w kolorze...buraczkow ;), ale zostawilam gdzies na lawce i zostalo wspomnienie, teraz mam jakas czarna, mala - miesci sie w torebce i ciezej zgubic przez pozostawienie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 19:58 dokladnie, te parasolki maja kolejny plus za to ze sa male, skladane. zmieszcza sie w naprawde malej torebce:) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 19:57 te z rossmana sa b. fajne. tanie bo kosztuja tak jak napisalas 10 zł a w promocji chyba 7. maja rozne swietne kolory. ja mam czerwona, czarna, zolta i rozowa. jak na taka tanioche sprawdzaja sie calkiem niezle. zreszta nawet gdyby sie rozwalily po miesiacu nie byloby szkoda ze wzgledu na cene:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 11:29 Też wczoraj zgubiłam, ale nie żałuję, bo to było po prostu gów-no. Takie teraz beznadziejne parasole produkują... Ten otwierał się od byle potrząśnięcia, bo blokada była mikroskopijna. Został mi jeszcze jeden, ale ten z kolei blokadę ma zwyczajnie uszkodzoną, więc też trzeba go zapinać, żeby się nie rozłożył. Chyba się dzisiaj wybiorę po tunikę do H&M, to przy okazji kupię parasol. Szkoda, że bez automatu, ale za to tęczowy... tęczowy jak najbardziej chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 18:15 > Też wczoraj zgubiłam, ale nie żałuję, bo to było po prostu gów-no. Takie teraz > beznadziejne parasole produkują... ja kupuję parasolki w takim starym sklepie, gdzie jest też punbkt napraw. jest obskurnie, ale parasolki mają 2-letnią gwarancję i są w stanie przetrwać kilka lat. nie ma sensu wydawać kasę na chińskie czy sieciówkowe gó.., no chyba że ktoś ntorycznie gubi parasolki Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Gdzie kupić tanią parasolkę? 22.03.07, 15:09 Rossman za ok 10 zl, oraz parasolki dodawane do jakis tam gazet :-) gubie takie ilosci, ze nie kupuje zadnej, ktora kosztuje powyzej 10 zl. Aha i maja czasem na ulicy na zwyklych straganach nawet po 5 zl - kupuje wtedy od razu ze 3 sztuki - do domu, jedna awaryjna do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji w rossmannie 22.03.07, 15:20 Wczoraj wpadlam tam po mydlo i widzialam, ze sa parasolki za 10 zl i mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka3 Re: rossmann n/t 22.03.07, 17:49 Parasolka z H&M to jednorazowka, od razu lamia mi sie druty, odpada gora itd. Mialam juz z kilka, niestety pracuje w okolicy H&M, czesto zapominam parasolki, wiec zmuszona jestem nabyc tam to "cudo" techniki. Nie jestem przeciwniczka tej firmy, mam z niej duzo rzeczy ale parasoliki sa najzwyklejsza tandeta Odpowiedz Link Zgłoś