papryczka_ag 28.03.07, 13:22 Niestety zlazłam już część sklepów i jedyna ładna bombka była w Mango, ale niestety srebrna. Kiedyś była tam też czarno-fioletowa, która od biedy mogłaby być, ale też już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amra24 Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 13:34 A w Zarze nie bylo?Wydaje mi sie,ze widzialam czarne bombki (z rekawkiem) w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 13:39 Mogłam przegapić bo w Zarze byłam na końcu :) Tylko problem jest taki, że ja bym chciała bardziej bez rękawka... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 14:39 no to moja bez rekawka :) zaraz poszukam foto Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene foto 28.03.07, 14:40 ja sie zakochalam w tym fasonie mimo ze on nie bardzo dla mnie, ale fajna jest www.mystylediary.net/coolfinds.aspx?image=03-25-07_07.45.30.AM.jpg&user=foamclene Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foto 2 28.03.07, 14:50 za bardzo sie chyba podekscytowalam :) molestuje Cie ta kiecka ale tak slodko wyglada mankin niestety jest wielki a sukienka S wiec ledwo ja upchnelam na czlowieku ladniej wyglada gora szczyplutko, a dol szeroki - jedyna jej wada to ze z tylu jest na szelki zaleta ze ma spore kieszenie ukryte w lini szwow - fajnie wyglada jak wlozy sie do nich rece :) www.mystylediary.net/coolfinds.aspx?image=03-25-07_07.45.30.AM.jpg&user=foamclene img401.imageshack.us/img401/7603/czarnazarayk6.jpg troche niefortunne te zdjecia na tym klockowatym manekinie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 14:44 nie jest taka szeroka jakos mi sie do zdjecia rozlazla mozan ja podciagnac na uda na mini albo obuscic i jest dluzsza jak chcesz wiecej foto to moge wrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 14:38 ja mam bombke z zary basic - taniocha ale nie wiem czy o cos takiego Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 14:49 A dostanę taką jeszcze gdzieś? I ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 14:51 kostzowala chyba ze 119 zl mysle ze powinnas szukac na marszalkowskiej tam najwiekszy wybor rozmiarow wisialy wtedy na dole przy przymierzalniach skrajnie na prawo na wieszakach przy prawej scianie jakos sie w oczy nie rzucaja :) mogli przewiesic Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Gdzie kupić czarną sukienke bombkę??? 28.03.07, 14:52 zajrzę dziś thx Odpowiedz Link Zgłoś
krabe do foam 28.03.07, 15:07 www.mystylediary.net/coolfinds.aspx?image=11-17-06_04.14.31.PM.jpg&user=foamclene foam gdzie kupiłaś te buty kowbojki??? pewnie nie sa z tego sezonu ale szukam takich i nic.wszędzie sa zwykłe kowbojki a ja wolałabym takie lekko opadające i marszczone.... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do foam 28.03.07, 16:10 kupilam w prima modzie w zeszlym roku byly juz wyprzedazowe, ale w tym sezonie maja podobne modele... (buty sa z delikatnej skory podszyte bawelna z kolekcji wiosennej nie wiem jak wyglaaja wewnatrz te z jesieni, sa super nosilam je cale lato komfortowe dla sytopy) sproboj tez w venezi tez czasami zdazaja sie skromniejsze modele bez szpicow i w via romie Odpowiedz Link Zgłoś