hotally 30.03.07, 22:33 i29.photobucket.com/albums/c290/aluh2/plarm003.jpg idealne na weekend i mecze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grosellina Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:34 Uprawiasz jakiś sport?;-))) Bardzo fajne walizki! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:38 od 20 kwietnia wracam do klubu fitness :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:47 juz rozumiem pytanie, Ally blondynka :))) Ja jezdze na mecze kibicowac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:49 Brawo Ally-Blondynka, już się bałam;-))))))) A co do inf. o powrocie do klubu fitness – super! Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:42 bardzo ładne:) pewnie z Roxy? widzialam wlasnie w tym stylu rózne desenie. chciałam sobie kupić, ale są drogie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:44 No... z Roxy :) drogie, ale ładne i trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:45 Są po prostu świetne :) coś czuję, że chyba tez się skuszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:47 jeszcze jakies z zielonym były..... Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:51 hehe pewnie jakoś w przyszłym tygodniu może będę w Warszawie to oblukam ;) Bo niestety w wieśniackim Gdańsku bieda i syf .... Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Moje nowe walizki :) 02.04.07, 12:26 W Kliefie jest sklep Roxy (ten sam co w Wawie) Odpowiedz Link Zgłoś
desperate-housewife Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:45 bardzo ladne. jaka to firma? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:47 bardzo praktyczne - od razu je zobaczysz, jak tylko wyjadą na taśmie i nie będziesz musiała sprawdzać tych wszystkich adresówek:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:50 Dokładnie.... Ja nigdy nie rozpoznaję swojej czarnej, biorę i sprawdzam co jest w srodku :D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 10:00 hotally napisała: > Dokładnie.... Ja nigdy nie rozpoznaję swojej czarnej, biorę i sprawdzam co jest > > w srodku :D > dobrze, ze nie mam takiej walizki jak ty i zawsze zamykam na klucz :P Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 11:46 ja swoją czarną poznaję po wielkich "terenowawych" kółkach - to jedyne co ją odróżnia na tle kilkudziesięciu czarnych samsonite'ów;) chciałabym czerwoną, ale gładką... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 10:00 zlodziej tez zwroci uwage na taka walizke w pierwszej kolejnosci :> Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:48 fajne, ile za nie dalas? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:53 hmm... nie pamiętam. Za tą dużą 300coś, a za kuferek 200 coś.... jak znajdę rachunki to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:53 na moje to do samolotu :), fajne latwo Ci je bedzie znalesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 22:59 nie podobaja mi sie za bardzo przedszkolne ale nie mi sie maja podobac Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Moje nowe walizki :) 30.03.07, 23:35 Ally- myslalm, ze pokazesz jakies LV... A co do walizek Roxy- te ze zdjecia mi sie nie podobaja choc czasem trafiaja sie ladne. W srodku ( przynajmiej w kolekcji z ostatniego sezonu) - brak organizacji, przegrodek, paskow zabezpieczjacych. A jesli piszesz,ze sa drogie - Samsonite sa duzo drozsze wiec chyba jednak Roxy nie sa specjalnie drogie ale to pewnie kwestia subiektywna i zalezy od kieszeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 09:25 Walizki z roxy są fajne, ale mocno nietrwałe :((( Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 09:27 Ucieło mnie - kupiłam prawie dwa lata temu czarno biały kompet i niestety się mocno rozczarowałam. Ale przynajmniej łatwo je rozpoznać na lotnisku... Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 09:53 Sorry ale okropne.Poprostu tipsiarskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 09:59 ja mam fioletowa walizke samsonite, jest swietna i nigdy nie widzialam na zadnym lotnisku ani nigdzie, zeby ktos mial taka sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 10:05 bardzo dobra jakosc ma samsonite, mam walizki, torbe konferencyjna (aktowke na kolkach) , plecak-torebke ....sa ciekawe wzory, swietnie wykonczone, i jak wyzej - naprawde dobrej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
stodwudziestysiodmy Re: Moje nowe walizki :) 01.04.07, 21:34 plecaki turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 11:43 Ja mam walizke na licencji Samsonite, podrozuje z nią zawsze na 5-7dniowe wyjazdy i jest idealna :) Jeszcze nikt Mi jej na lotnisku nie rozwalił.... A ta małą bede brała jako podręczny, więc też nie będzie rzucana ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 14:16 to chyba ta mala-malutka. innej na podreczny ci raczej nie przyjma, przynajmniej na europejskich trasach Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 18:29 Spokojnie można takie wnosić... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 18:31 o ile maja nie wiecej niz 56x45x25 cm, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 20:06 One nie maja wiecej bo to mała walizka, choć na zjęciu wyszła duża. Mam taka samą - olesną obrzydliwą i co tam jeszcze o niej pisali:)))))) Za to nie mam problemu gdy jedzie na taśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 18:34 Aluh no ja nie wiem czy ona nei za duza na podreczny... Ja zawsze mam ten dylemat (Disa ma obsesje na punkcie walizek wiec ma ich w cholere... i ma roxy ale wczesniejsze kolekcje) i mnie sie wydaje, ze one troche za duze... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 18:38 Krzysiek wozi takiej wielkości jako podręczny, zresztą połowa naszego teamu na kadre, bo mają nadzieję załapać sie na wczesniejszy samolot jak sie da ;D Ale dowiem sie dokładniej... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 19:08 odrobine mniejsze.... porownaj z tymi TYPOWYMI samsonite oni robia totalnie bagaz podreczny idealnie wymiarowy iii tamte sa mniejsze... a obciach by byl gdyby sie nie zmiescila... Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 19:15 Nie bierz tej większej na podręczny bo kiedyś po prostu juz w samolocie każą ci ją oddać do cargo. Szczególnie jak trafi się kilka takich pasażerek z nieprzepisowym bagażem. Compartmenty w samolocie mają ograniczoną ładowność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 19:20 przepisy co do bagazu podrecznego sa takie same dla wszystkich pasazerow. na poklad wszystkim lub nikomu nie bedzie wolno wniesc walzki/torby w danym rozmiarze. kiedys mozna bylo wnosic wieksze gabaze, obecnie - od ponad pol roku - przepisy sie zmienily, kiedys standardowe walizki pokladowe, teraz juz nie sa akceptowane Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 19:35 Niestety wciąż się widzi pannice z takimi walichami. A potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo walizeczka wędruje do cargo, a pasażerka zostaje bez podręcznego. Swoją drogą czasem nie wiem co oni porabiaja na check in. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 20:40 ja tam zawsze mam tylko torebke ze soba :D nie lubie taszczyc, upychac i walczyc o miejsce w schowku.... zdecydowanie wole nadac... Odpowiedz Link Zgłoś
bdzibdzionka Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 10:09 Mnie też nie bardzo się podobają. Ja wolę jednokolorowe, np. jak moja walizka benettona jest koloru jasnoniebieski morski, na 4 kółkach, i też zapewniam Was, że nigdy takiej na lotnisku nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 11:43 Bo na większosć meczy w Europie jadę na 2-3dni :) Jak na prawdziwego piknika przystało ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 11:48 lucy215 napisała: > Po co ci walizki na mecze? Tez sie nad tym zastanawiam... Ale walizki bardzo mi się podobają są śliczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 12:08 brzydkie sa , wzor jak dla nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 14:13 Fajne dla dziecka albo nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_garden Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 18:58 Nie pdobaja mi sie - takie dziecinne. Za to przymierzam sie do zakupu Samsonite - bardzo mi sie podobaja, ale sa niestety dosc drogie. Swoja walizke, jakich tysiace - czyli niczym sie nie wyrozniajaca, oznaczam kolorowymi tasiemkami. Kupuje ok metra tasiemki w kolorze, na ktory mam nastroj i przy uchwytach doczepiam. W ten sposob wiem, ktore walizki sa moje bez problemu. Dla posiadaczek "zwyklych" walizek polecam ten sposob :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 19:06 sie zdołowalam..nigdy nie zwracalam uwage na cos takiego jak walizka:)ja mam zwyklą granatową na kolkach kosztowala chyba ok.30 zl w jakims hipermarkecie..i trzyma sie bardzo dobrze,wygląda jakbym ją dopiero kupila mimo ze juz ma ladnych pare wyjazdow za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: Obleśne 31.03.07, 20:47 Nikt nie zaprzeczy, że sa kolorowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 22:55 fajne. stylizowane na lata 60-te. Odpowiedz Link Zgłoś
little_dreamer Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 23:07 walizki rewelacja- sama bym takie kupiła, gdybym dużo podróżowala i bylo mie stac ;) ale przynajmniej sobie popatrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
little_dreamer Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 23:15 pfffff- w tym 'mie' coś mi literkę zjadło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karin.dsi Re: Moje nowe walizki :) 31.03.07, 23:09 jak dla mnie- za pstrokate ale pewnie pasują do twojego image'u :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa27 [...] 01.04.07, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś