Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda dla chudzielców

13.04.07, 12:57
    moze macie jakes pomysBy jak sie ubierac zeby nie wygladac jak we woku po
    kartoflach, ani jak wieszak z szafy? jestem wysoka 175 i "szczupBa" 53kg i
    juz nie mam pomysBów na ciuchy
    Obserwuj wątek
      • malinowa_frutella Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 13:10
        Zartujesz, masz figure modelki! Sama jestem troche nizsza ale proporcje podobne
        i nosze niemalze wszystko.
        Nie daj sobie wmowic ze wygladasz jak wieszak, prawda jest taka ze kazda
        umiejetnie podkreslona kobieca figura jest piekna. Eksponuj dlugie nogi w
        rurkach i wysokich kozakach, waska talie podkreslaj paskami (sukienki z
        rozkloszowanym dolem). Uwazaj na za duze ciuchy (no chyba ze celowo 'za duze',
        oversized, ale to wyzsza szkola jazdy, dla wprawionych ;)) i ciesz sie swoja
        figura :)).
      • kaamea Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 13:17
        Wcale nie jestes taka chuda. Ja mam 175 i 59 kg i mam spore krągłości tu i
        ówdzie :)
        Co do ciuchów, modne są teraz szerokie nogawki w spodniach, ja mam 2 pary
        takich i czuję się bardzo dobrze w nich, do tego koniecznie jakaś bluzka przy
        ciele, bo w za dużych, szerokich faktycznie będzie efekt worka.
        Oprócz tego ja noszę szerokie spódnice i do tego bluzki podkreślające talię.
        No i osoba szczupła fajnie będzie wyglądała w modnych tego lata sukienkach z
        karczkiem i rozszerzanych w okolicach biustu. Widziałam takie bodajrze w ZARZE
        i H&M-ie
      • eej Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 14:18
        nie nosic workow po ziemniakach, poza tym zadnych innych ograniczen nie widze.

a tak na serio to jak bedziesz nosic swoj rozmiar a nie za duze czy za male
        ciuchy to _wszystko_ powinno wygladac OK.
        figura tylko do pozazdroszczenia!
      • hazel_dobkins Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 14:32
        Nie maskuj niczym sylwetki..żadnych worków, a podkreślaj ją..Możesz spotkać się
        z komentarzami, "ale chuda", "glista" (z autopsji;)etc. ale jeśli dobrze
        czujesz się w swojej skórze to powinny spływać po Tobie (ja puszczam to pomimo
        uszu)..Moim zdaniem możesz nosić wszystko, ale podstawa to odnalezienie
        własnego stylu..
        • yavanna86 Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 16:45
          możesz sobie spokojnie nosić rurki,miniówki,poprzeczne paski,sukienki o linii A
          i odcinane pod biustem,summa sumarum masz teraz pełen wybór w sklepach :)
      • trocineczka Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 20:26
        To, co mozesz/powinnas nosic nie zalezy od Twojej wagi, ktora tak naprawde
        niewiele mowi, a od proporcji i tego czy jestes zgrabna. Piszesz, ze jestes
        chuda.. padla propozycja rurki, spodnica mini... Jasne, ale nie, jesli masz np.
        krzywe nogi. Podkreslanie talii; tak, ale ostroznie, jesli masz sylwetke
        gruszki, bo Twoje biodra beda nieproporcjonalnie duze itp. itd. Po samej wadze
        i wzroscie trudno cokolwiek oceniac i doradzac.
      • pyskulec Re: moda dla chudzielców 15.04.07, 15:47
        dzieki dziewczyny!
      • asidoo Re: moda dla chudzielców 16.04.07, 07:49
        Na chudzielcach dobrze wygladają marszczenia. Ja ich unikam, bo mam tzw. pełne
        kształty.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka