pyskulec 13.04.07, 12:57 moze macie jakes pomysBy jak sie ubierac zeby nie wygladac jak we woku po kartoflach, ani jak wieszak z szafy? jestem wysoka 175 i "szczupBa" 53kg i juz nie mam pomysBów na ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinowa_frutella Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 13:10 Zartujesz, masz figure modelki! Sama jestem troche nizsza ale proporcje podobne i nosze niemalze wszystko. Nie daj sobie wmowic ze wygladasz jak wieszak, prawda jest taka ze kazda umiejetnie podkreslona kobieca figura jest piekna. Eksponuj dlugie nogi w rurkach i wysokich kozakach, waska talie podkreslaj paskami (sukienki z rozkloszowanym dolem). Uwazaj na za duze ciuchy (no chyba ze celowo 'za duze', oversized, ale to wyzsza szkola jazdy, dla wprawionych ;)) i ciesz sie swoja figura :)). Odpowiedz Link Zgłoś
kaamea Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 13:17 Wcale nie jestes taka chuda. Ja mam 175 i 59 kg i mam spore krągłości tu i ówdzie :) Co do ciuchów, modne są teraz szerokie nogawki w spodniach, ja mam 2 pary takich i czuję się bardzo dobrze w nich, do tego koniecznie jakaś bluzka przy ciele, bo w za dużych, szerokich faktycznie będzie efekt worka. Oprócz tego ja noszę szerokie spódnice i do tego bluzki podkreślające talię. No i osoba szczupła fajnie będzie wyglądała w modnych tego lata sukienkach z karczkiem i rozszerzanych w okolicach biustu. Widziałam takie bodajrze w ZARZE i H&M-ie Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 14:18 nie nosic workow po ziemniakach, poza tym zadnych innych ograniczen nie widze. a tak na serio to jak bedziesz nosic swoj rozmiar a nie za duze czy za male ciuchy to _wszystko_ powinno wygladac OK. figura tylko do pozazdroszczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 14:32 Nie maskuj niczym sylwetki..żadnych worków, a podkreślaj ją..Możesz spotkać się z komentarzami, "ale chuda", "glista" (z autopsji;)etc. ale jeśli dobrze czujesz się w swojej skórze to powinny spływać po Tobie (ja puszczam to pomimo uszu)..Moim zdaniem możesz nosić wszystko, ale podstawa to odnalezienie własnego stylu.. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 16:45 możesz sobie spokojnie nosić rurki,miniówki,poprzeczne paski,sukienki o linii A i odcinane pod biustem,summa sumarum masz teraz pełen wybór w sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: moda dla chudzielców 13.04.07, 20:26 To, co mozesz/powinnas nosic nie zalezy od Twojej wagi, ktora tak naprawde niewiele mowi, a od proporcji i tego czy jestes zgrabna. Piszesz, ze jestes chuda.. padla propozycja rurki, spodnica mini... Jasne, ale nie, jesli masz np. krzywe nogi. Podkreslanie talii; tak, ale ostroznie, jesli masz sylwetke gruszki, bo Twoje biodra beda nieproporcjonalnie duze itp. itd. Po samej wadze i wzroscie trudno cokolwiek oceniac i doradzac. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: moda dla chudzielców 16.04.07, 07:49 Na chudzielcach dobrze wygladają marszczenia. Ja ich unikam, bo mam tzw. pełne kształty. Odpowiedz Link Zgłoś