mirabilandia 17.04.07, 14:55 Własnie przyszły www.allegro.pl/item175736949__balerinki_rumianki_i_maki_nr_39.html Co o nich sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: moje nowe buty 17.04.07, 14:57 nie podobaja mi sie, bo: nie lubie takich obcasikow (zdrobnienie celowe(, wzorow florystycznych, paskow i wszelkich mary jane's. okragle noski tez mi sie raczej opatrzyly po paru sezonach Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:02 A ja lubie takie obcasiki bo jestem wysoka i tylko w takich czuje sie dobrze wzorów florystycznych praktycznie i posiadam na niczym, wiec chcialam miec cos innego, nowego paski miec musze bo noge mam niesamowicie wąską i inne mi spadają a okrągłe noski podobaja mi sie niezmiennie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:05 wzrost nie jest zadnym argumentem, bo wiele wysokich kobiet nosi wysokie obcasy i odwrotnie - niskie nosza plaskie buty. kwestia indywidualnych upodoban. co do paska i waskie stopy - rozumiem. a poza tym to twoje buty, takze moja opinia nt jest mniej wazna Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: moje nowe buty 17.04.07, 19:53 Najwazniejsze ze Tobie sie podobaja. Mnie osobiscie - Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
justka079 Re: moje nowe buty 17.04.07, 14:59 Nie podobają mi się, ale to ty bedziesz w nich chodziła, więc jeśli tobie się podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
dzulit Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:04 Z jednej strony...sama bym sobie takich nie kupiła...a z drugiej strony...coś widzę,że będą świetnie wyglądać na nodze...i w ogóle są oryginalne... też muszę sobie kupić jakieś buty...jedne takie jakieś pantofelki do chodzenia w jeansach czy do spódnicy..a drugie do sukienki czarnej w białe kopki... szukam czegoś oryginalnego...i jestem chyba zbyt wybredna i nie mogę nic znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:04 a mnie się podobają, są zabawne :-) jeśli je dobrze skomponujesz z resztą stroju, może być sympatyczny efekt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:07 No właśnie - ma ktos propozycje do czego mozna je nosic? Ja nie mam pomysłów i chetnie poslucham rad innych. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: moje nowe buty 17.04.07, 21:17 tez tak mysle, choc sama bym takich nie kupila, ale..cos w nich jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:15 nie podobają mi się - ani fason (lubię mary janes, ale na wyższym klocku) ani wzorek (nie przepadam za kwiatami, chyba że są geometryczne) ani materiał z którego są wykonane (wolę skórę) :( Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:26 PRZECUDNE! Chyba sama sobie takie zamówię :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: moje nowe buty 17.04.07, 15:30 Ja bym nosiła do ciemnych dżinsów rurek i szerokich spódnic do kolan (np. ciemnozielonymi lub ażurowymi kremowymi rajstopami). Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: moje nowe buty 17.04.07, 21:11 obcas je dyskwalifikuje. tak poza tym to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: moje nowe buty 17.04.07, 21:14 gdyby zamiast tego obcasa była mała koturna podobały by mi się bardzo, uważam że są bardzo nietuzinkowe właśnie przez motyw kwiatowy... miłego noszenia Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moje nowe buty 17.04.07, 22:12 bardzo mi sie nie podobaja, takie pindowate (a pinda to slowo z kawalu o czerwonym kapturku) Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: moje nowe buty 18.04.07, 00:12 brzydaski... ale mi sie wiekszosc balerinek nie podoba, wiec moze sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: moje nowe buty 18.04.07, 04:08 Musze sie niestety przylaczyc do opinii na temat obcasika ale co tam , gora jest tak dekoracyjna , ze nie rzuca sie on tak bardzo w oczy :-) Wzorek jest bardzo ladny i wlasnie on stanowi o wygladzie ogolnym Mam nadzieje , ze beda sie dobrze nosic . Pytasz do czego ? Do gladkich jednokolorowych rzeczy , wtedy buty ladnie wyeksponujesz a kolory do wyboru ... podpowiedz jest na wzorkach chociaz niekoniecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: moje nowe buty 18.04.07, 09:40 Chyba najważniejsze, że Tobie się podobają, prawda? Jak już kupiłaś to po co pytasz o opinię obce baby? :) Moim zdaniem okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Przecudne! Zaraz sama sobie takie zamówię. 18.04.07, 09:47 Dzięki za link i miłego noszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: moje nowe buty 18.04.07, 10:47 troszke śmieszne ale co za tym idzie sa oryginalllne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: moje nowe buty 22.04.07, 15:31 Podobają mi się, są w moim stylu. Tylko obcas wolałabym klockowy, bo na takim grzybku wykręcam sobie kostki :/ Do czego nosić? Do czego tylko zapragniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Mnie się nie podobają.. 22.04.07, 15:43 ..zarówno fason jak i faktura (wzór) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: moje nowe buty 22.04.07, 16:47 wygladaja jak saska porcelana:) same w sobie nie sa brzydkie (poza obcasem, ktory jest od czapy), ale totalnie nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś