Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    19.04.07, 19:34
    Mój mąż zadał mi dzisiaj dziwne pytanie i jakoś nie umiem na nie odpowiedzieć...
    ile garniturów powinien mieć w szafie menedżer.
    Chyba już jest w wielu że nie dżinsy i koszula tylko garnitur. Bardzo proszę
    dajcie znać ile ich jest w męskich częściach Waszych szaf, albo jakie są Wasze
    opinie na ten temat
    Dzięki
    Karo
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: garniury 19.04.07, 19:39
        To zależy od potrzeb i upodobań. Np. 2-3 na dzień ( żeby miały różne kolory) i czarny na wieczór.A noszenie garnituru nie zależy chyba od wieku, a od charakteru pracy?:).
        • kkk_k Re: garniury 19.04.07, 19:50
          Mój mąż jest dyrektorem, ale w firmie z "młodą" średnią wieku. Do tej pory
          przechodził fazy stroju takie jak dżinsy i polo, teraz dżinsy lub spodnie w kant
          i koszule (takie mniej eleganckie).
          Teraz chce być bardziej "dyrektorem" i chciałby zakupić garnitury. Do tej pory
          ma jeden- ślubny, granatowy w prążki, jest śliczny ale kosztował że hooooo
          Także na codzień chce coś nowego.
          Zbieram opinie a potem pewnie sklepy na mnie czekają.
          K.
          • dakota77 Re: garniury 19.04.07, 20:30
            No to faktycznie. Pomijajac kwestie ceny, taki garnitur utrudnia nieco dobor dodatkow. Moze maz powinien sobie kupic jakis popielaty/grafitowy garnitur, a drugi brazowy? Polecam Hugo Bossa i Pierra Cardin, Tommy Hilfiger i Joop tez maja ladne garnitury.
      • edavenpo Re: garniury 19.04.07, 19:40

He he he ...nie kazdy manager musi nosic garnitur wiec pytanie podchwytliwe ;-)

A na powaznie jesli praca w firmie wymaga codziennego noszenia garnituru to co
        najmniej piec - jeden na kazdy dzien pracy (Pon-Pt) - idealnie powinny miec
        podwojne pary spodni bo te sie szybciej niszcza.
      • dziewice Re: garniury 19.04.07, 20:01
        ja mam w sumie 3 ale raczej chodze w 2, a maksymalnie w miesiacu musze byc w gah
        4-5 razy, a goscie co musza/chca codziennie to niezauwazylem aby codziennie byli
        w innym. gdybym musial chodzic tak codziennie do pracy to ciezko powiedziec.
        Pewnie chcialbym miec z 20 koszul 4 gar to minimum i ktos Ci pisal o wiekszej
        ilosci portek to w sumie dobry pomysl, no i z 2-3 pary wygodnych butow (nie
        obciachowych z czubem i innymi duperelami).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka