salamba1979 23.04.07, 13:57 kupilam koszulke w trollu. Koszulka fajna (prosze nie komentujcie jakosci trolla, wiem dobrze jaka jest). Po jednym praniu (recznym) nadruk zafarbowal "resztę" koszulki. Mam paragon zakupu. Uda się odzyskać pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.m.i1 Re: reklamacja w trollu 23.04.07, 14:52 Ja oddawalam kiedys sweter, ale jeszcze nieuzywany z metka, bo w domu odkrylam w nim kilka dziur:| Nie robili problemow:) Odpowiedz Link Zgłoś
salamba1979 Re: reklamacja w trollu 23.04.07, 16:38 no tak, tylko moja jest bez metki, wyprana. Dodam, ze prałam w temperaturze 30 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: reklamacja w trollu 23.04.07, 16:48 Sądzę, że powinni uwzględnić. Kiedyś kupowałam u nich bluzkę i przy kasie dostałam informację, że jakby coś się działo jest możliwość reklamacji, nie pamiętam tylko na jaki okres czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
madii1 Re: reklamacja w trollu 23.04.07, 18:12 Towar reklamuje się u sprzedawcy przez 2 lata od daty zakupu. Przy pierwszej reklamacji można żądać naprawy albo wymiany. Sprzedawca ma obowiązek przyjąc KAŻDĄ reklamację, nie robi żadnej łaski. Co nie znaczy, ża musi ją rozpatrzyć pozytywnie. Normalne jest, że reklamujemy używany towar. Jak inaczej możnaby sprawdzić, że jest wadliwy? Nie używając przez 2 lata? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salamba1979 Re: reklamacja w trollu 23.04.07, 22:39 dziękuję :) dzisiaj bylam tez w trollu, koszulki przy sobie nie mialam, ale Pani powiedziala, ze mam przyniesc i reklamacja zostanie rozpatrzona. Odpowiedz Link Zgłoś