pani.frau 24.04.07, 19:16 Przymierzam się do kupna torebki tej firmy i zastanawiam się nad jakością jej wykonania. Czy któraś z Was ma lub miała do czynienia z tym wyrobem? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 19:23 mam 3 torebki tej firmy, sa ok. nie spodziewaj sie jakosci max mary, jednak ja moje mam juz drugi sezon i nie sa zniszczone Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_creme Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 19:26 miałam-kupiłam na allegro i... od razu sprzedałam na allegro. ładne kolory-fakt.fajnie wyglądają(niektóre)-fakt. ale jakość tego czegoś 'skuropodobnego'-STRASZNA mi to przypominało gumową ceratę. i do tego jakoś tak dziwnie pachnie.podejrzewam ,że przy moczeniu może farbować. lepiej dołożyć troszkę i kupić coś lepszego. niepolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 19:29 Tak, ja kupilam na allegro i chyba bedzie to pierwsza rzecz, ktora bede probowala tam sprzedac :) Nie spodziewalam sie az takiej ceraty :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 21:37 dlaczego masz nick podobny do ciocco? do autorki watku: nie mam torebki atmosphere, ale widzialam kilka (z biglem) na allegro i podobaly mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 00:30 Wolność słowa i nicków...:) Odpowiedz Link Zgłoś
toola2 Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 20:48 Te letnie torby z bawełny są ładne do pierwszego prania niestety mam takie dwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 20:52 mówiąc "letnie torby", masz na myśli te wielkie, które były z zielonym, inne z brązowym, lub czarnym (po 6 f)? Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 20:54 mam 2 torebki tej firmy, na razie jestem zadowolona, nawet bardzo, ale kupilam je niedawno ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 21:39 Tak szczerze, to na allegro ludzie srogo przepłacają... W Anglii (Primark)/Irlandii (Penny's) te torebki nie kosztuja raczej więcej niż 10 euro... Primark i Penny's to takie wielkie sieciówki z tanią odzieżą i dodatkami Atmosphere i bielizną Secret Possession. Rzeczy fajne, ładne, tanie, jakość zadowalająca (ale to nie są ciuchy na lata) - sama mam troche (pracowałam we wakacje w Dublinie). Po powrocie żałowałam, że nie przywiozłam ich rzeczy na aukcyjny handel (cóż, istnieje limit bagazu). Jak masz znajomego w którymś z tych krajów, to poproś, żeby Ci kupił upatrzoną rzecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 22:04 Atmosphere to jest chyba kolekcja Primark - jest taki "tani jak barszcz" sklep w UK, gdzie torebki kosztuja chyba gora £5 (no moze £10 jak jakas duza skorzana), i jest to tzw. disposable fashion, czyli fasony bardzo na biezaco z trendami, ale wykonanie jak najtanszym sumptem. Czyli na pewno nie na lata, a nawet rok - to sa rzeczy obliczone na noszenie przez miesiac albo nawet na jedno wyjscie, stad cena. Odpowiedz Link Zgłoś
a.wu.zet21 Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 17:27 jest dokładnie tak jak piszesz więc trzeba uważać na ceny na allegro, bo te czasami są kosmiczne w odróżnieniu od tych w primarku :) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 18:07 bez przesady ze na jedno wyjscie ;D ja mam moje jakis miesiac i na razie jest ok ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 21:59 Ja nie mowie, ze one sie rozwala po jednym wyjsciu, ale ceny w Primarku pozwalaja na kupienie czegos tylko na jedno wyjscie, i wiele dziewczyn tak robi. Ja mam duza bawelniana torbe (siatke?) z primarku w kolorowy wzorek, chodze z nia do supermarketu, zeby w ramach ochrony srodowiska nie zuzywac plastikowych toreb, i po kilku praniach i wielokrotnym uzywaniu torba nadal wyglada ok. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 22:14 Ja mam torebkę tej firmy, taką malutką , zapinaną jak babciny portfelik, noszona przez ramię, w pięknym kolorze morskiej zieleni . Mimo , że jest wykonana ze skóry ekologicznej, przypomina naturalną, mięciutka i ładnie odszyta. A z tym przepłacaniem to fakt. Gdy upatrzyłam ją na All kosztowała ponad 40 zł, gdy kupiłam za 29,90 myślałam, że to okazja. A teraz są po 15-19zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwien_flamenco Re: Torebki firmy Atmosphere 24.04.07, 22:20 tak jak tu wczesniej przeczytałam...jakość tych torebek jest niska, miałam czarną "ceratę" wytrzymała jakiś miesiąc...pozadzierana niewygląda ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.frau Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 00:19 Jeszcze raz dzięki wszystkim za opinie:) Poszukam innej torebki, innego producenta... Nie mam niestety nikogo znajomego w Anglii/Irlandii, odpuszcze jednak sobie przepłacanie tutaj i nabywanie czegoś kiepskiego jakościowo. Bardzo mi pomogłyście:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 00:32 Cała marka Atmosphere nie jest warta złamanego pensa :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 08:20 Torebeczki ładne, mam jedną z biglem turkusową, kupiłam z 2 miesiace temu na allegro, jakos faktycznie srednia, mi sie udalo kupic za 29,90, jednak widzialam zakonczone aukcje gdzie za te same torebki ludzie płacili nawet 90zł!! a tyle to one na pewno warte nie są! :] Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 09:34 ja mam jedną. ma więcej niż miesiąc i wygląda ciągle jak nowa. fakt, że jakość nie jest najwyższa, ale beznadziejnie też nie jest. no i cena niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 14:46 mam trzy. materiał w porządku, ale trwałość taka sobie....Bez zachwytu i bez lamentu, że kicz... Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 18:08 jak dla mnie to jakosc porownywalna do re, h&m i innych tego typu, a cena z reguly nizsza Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Torebki firmy Atmosphere 25.04.07, 18:44 Wg mnie również. Mam kilka tych torebek..(na szczęście zakupione bezpośrednio w UK, więc taniutko w porównaniu z cenami jakie osiagają na Allegro ;),zmieniam je często..i szeczre to żadna nie uległa destrukcji czy podniszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś