Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anioł wcielony

08.05.07, 17:00
    pierwszy!
    Obserwuj wątek
      • olainbeijing Pieknosc !!!! 08.05.07, 17:01
        Ona jest rzeczywiscie przesliczna. w moim rankingu najpiekniejszych modelek
        swiata znajduje sie zaraz po Christy Turlington. Nie dziwie sie wiec wcale, ze
        zastapila ja w kampanii Escape CK. Na okladce ostatniego amerykanskiego
        Vogue'a pobija uroda wszystkie swoje kolezanki. Powala... Wsrod tylu nijakich
        modelek chyba tylko ona i Bianca Balti (niestety troche pomijana) naprawde
        blyszcza :)
        • jednorazowy3 Re: Pieknosc !!!! 08.05.07, 17:03
          nie żartuj

nie szkoda Ci czasu na te bzdury?
          • olainbeijing Re: Pieknosc !!!! 08.05.07, 17:05
            nie szkoda... a jak to takie bzdury, to po co tracisz czas na posty???
            • naturelovers Re: Pieknosc !!!! 09.05.07, 12:28
              Ola, moze chcesz poznac moja dziewczyne? Ta modelka jest bardzo do niej podobna.
              Zwlaszcza na pierwszych dwoch zdjeciach.
        • fryderyka8 Re: Pieknosc !!!! 08.05.07, 18:09
          Na pewno ladniejsza niz claudia schiffer , ktora miala urode wachmanki. A juz
          w ogole ladniejsza od tego wyplocha natalii vodianowej.
          • unmasked1 A Alessandra Ambrosio i Adriana Lima? 09.05.07, 08:53
            Ciekawe ilu onanistów napisze, że na ulicy widuje ładniejsze...
            • josemir Re: A Alessandra Ambrosio i Adriana Lima? 26.06.07, 00:08
              Ale to Brazylijki, a Brazylijki słyną z licznych przeróbek - obydwie wymienione mają np. zrobione biusty (co nie zmienia faktu, że chirurg ma się czym szczycić). O ile Alessandra jest bliska doskonałości (w końcu polscy przodkowie ;-P) to Adriana, mówiąc, wdzięczy się jak podstarzały transwrstyta i ogóolnie wygląda jak śliczny brazylijski chłopiec z włosami i biustem
          • josemir Re: Pieknosc !!!! 25.06.07, 23:58
            Taaa Wodianowa to wypłoch... Akurat Natalia ma taka klasę w urodzie, że bije skądinąd śliczną Doutzen o głowę. Zresztą tej ostatniej brakuje szyi co trochę zaburza ogólny, bliski doskonałości obraz
      • daggy4 piata :))))))) 08.05.07, 17:08
      • mobrebski "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 18:26
        Zdjęcie owej damy z portalu przedstawia rozkapryszoną, zachwyconą sobą
        nastolatkę. Zdjęcie japońskie, salonowe i balowe, jest do przyjęcia, bo
        konserwatywny Wschód ma swoją mądrość i nie każdy chłam od Ameryki czy Europy
        kupi.
        Natomiast niemieckie zdjęcie przedstawia - wrażliwszych czytelników
        przepraszam - wulgarnego lachociąga, i że Angelina Joli jest nie tak urodziwa
        jest tu niewielkim pocieszeniem.
        Gazeta pretendująca do kształtowania kultury powinna odróżniać zblazowaną lalę
        od anioła, nawet wtedy, gdy gawiedź te pojęcia myli. Z nich dwóch bowiem tylko
        anioł jest za pan brat z Panem Bogiem.
        Inaczej taka gazeta skręca w lewo, w stronę relatywizmu, pogaństwa i tabloidów.
        Michał Obrębski
        • ichi51e Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 18:28
          Zgadzam sie z Panem.
          • mobrebski Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 18:57
            Bardzo mi miło. Dziękuję i pozdrawiam,
            Michał Obrębski
        • wroob_l Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 19:59
          "Inaczej taka gazeta skręca w lewo, w stronę relatywizmu, pogaństwa..."

No i bardzo dobrze, oby jak najczęściej. Może "w stronę pogaństwa" należałoby
          zamienić na "w stronę laicyzmu" - a co to ma wspólnego z tabloidami, nie mam
          zielonego pojęcia. Jeżeli się nie podoba, to zawsze można zmienić obywatelstwo -
          państw wyznaniowych na świecie dostatek.
          Na początek proponuję jednak zmienić portal, jeśli ten Panu nie odpowiada (pod
          względem światopoglądowym, ideologicznym, czy jakimkolwiek innym).
          • mobrebski Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 09.05.07, 06:27
            Nie. Laicyzm nie myli narcystycznej lalki z aniołem. Pogaństwo zaś tak.
            Michał Obrębski
            • ojest Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 09.05.07, 11:42
              mobrebski napisał:

> Nie. Laicyzm nie myli narcystycznej lalki z aniołem. Pogaństwo zaś tak.
              > Michał Obrębski

Allah Akbar pogański psie!
      • khysiek Typowa modelka 08.05.07, 18:45
        raczej przeciętna
      • lemonna Re: Anioł wcielony 08.05.07, 19:26
        nie widzę sensu w podniecaniu się jakąś modelką, która poza tym, że ładnie
        wygląda, nic nie zrobiła, tylko jacyś ludzie ją wybierają do reklam, bo ma ładną
        buzię i ciało, zresztą pewnie do bycia modelką też ktoś ją wybrał albo
        podpowiedział.
      • wroob_l Re: Anioł wcielony 08.05.07, 20:06
        Wszystkim zainteresowanym polecam zdjęcia/video Doutzen z pokazów Victoria's
        Secret ;)
      • abel0ne Re: Anioł wcielony 08.05.07, 22:16
        ładna,dopóki nie zaprezentuje górnych jedynek a la Rokita.
      • bodomlake Re: Anioł wcielony 08.05.07, 22:24
        Nie widzę w niej nic szczególnego.
        • leonardito Re: Anioł wcielony 08.05.07, 23:44
          hmmmmmmmmm
      • zettrzy Re: Anioł wcielony 09.05.07, 00:26
        az aniol? raczej standardowa modelka
      • intoxicatio Anioł wcielony 09.05.07, 09:12
        W blondzie wygląda zdecydowanie lepiej.
      • cluniak Kolejny dowód na to, ze to wszystko kwesia gustu. 09.05.07, 10:08
      • kate-gun Re: Anioł wcielony 09.05.07, 11:11
        nie zrobilaby furory, gdyby nie bylo teraz ogolnego trendu na holenderskie
        modelki
        • dereck30 Re: Anioł wcielony 09.05.07, 11:26
          Napewno lepiej jej w blondzie.

A tak na marginesie - my mamy ładniejszą dziewoję - Nataszkę Urbańską!!! ;))
          • wroob_l Re: Anioł wcielony 09.05.07, 12:51
            No i Agnieszkę Włodarczyk oczywiście ;)
      • littleblackdress3 cały ten przemysł jest dla mnie dziwny 09.05.07, 15:39
        płacić ładnym osobom bo są ładne, a w większości przypadków jedynie chude a nie
        ładne, aby przechadzały się po podwyższeniu w jakiś łachach i szmatach (znaczna
        część tego co się prezentujeh na wybiegach to chłam), których nikt nie kupuje,
        czasem tylko jakaś ,,gwiazda" którą następnie zjadą że się tandetnie ubiera. W
        ogóle jak patrze na tę ,,wielką, wspaniałą" modę to sie zastanawiam jakie to ma
        właściwie zastosowanie, skoro to co się nosi nie ma absolutnie nic wspólnego z
        tym co się tak usilnie lansuje?
      • star105 Re: Przepiękna ta Holenderka. 10.05.07, 08:22
        • josemir Re: Przepiękna ta Holenderka. 26.06.07, 00:04
          Nie przepadam za typem urody reprezentowanym prze Holenderki. Niby zgrabne, długonogie, ale i tak zawsze kojarzą mi się z krowami. Słowianki są najładniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka