olainbeijing Pieknosc !!!! 08.05.07, 17:01 Ona jest rzeczywiscie przesliczna. w moim rankingu najpiekniejszych modelek swiata znajduje sie zaraz po Christy Turlington. Nie dziwie sie wiec wcale, ze zastapila ja w kampanii Escape CK. Na okladce ostatniego amerykanskiego Vogue'a pobija uroda wszystkie swoje kolezanki. Powala... Wsrod tylu nijakich modelek chyba tylko ona i Bianca Balti (niestety troche pomijana) naprawde blyszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Pieknosc !!!! 08.05.07, 17:03 nie żartuj nie szkoda Ci czasu na te bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
olainbeijing Re: Pieknosc !!!! 08.05.07, 17:05 nie szkoda... a jak to takie bzdury, to po co tracisz czas na posty??? Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Pieknosc !!!! 09.05.07, 12:28 Ola, moze chcesz poznac moja dziewczyne? Ta modelka jest bardzo do niej podobna. Zwlaszcza na pierwszych dwoch zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyka8 Re: Pieknosc !!!! 08.05.07, 18:09 Na pewno ladniejsza niz claudia schiffer , ktora miala urode wachmanki. A juz w ogole ladniejsza od tego wyplocha natalii vodianowej. Odpowiedz Link Zgłoś
unmasked1 A Alessandra Ambrosio i Adriana Lima? 09.05.07, 08:53 Ciekawe ilu onanistów napisze, że na ulicy widuje ładniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: A Alessandra Ambrosio i Adriana Lima? 26.06.07, 00:08 Ale to Brazylijki, a Brazylijki słyną z licznych przeróbek - obydwie wymienione mają np. zrobione biusty (co nie zmienia faktu, że chirurg ma się czym szczycić). O ile Alessandra jest bliska doskonałości (w końcu polscy przodkowie ;-P) to Adriana, mówiąc, wdzięczy się jak podstarzały transwrstyta i ogóolnie wygląda jak śliczny brazylijski chłopiec z włosami i biustem Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Pieknosc !!!! 25.06.07, 23:58 Taaa Wodianowa to wypłoch... Akurat Natalia ma taka klasę w urodzie, że bije skądinąd śliczną Doutzen o głowę. Zresztą tej ostatniej brakuje szyi co trochę zaburza ogólny, bliski doskonałości obraz Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 18:26 Zdjęcie owej damy z portalu przedstawia rozkapryszoną, zachwyconą sobą nastolatkę. Zdjęcie japońskie, salonowe i balowe, jest do przyjęcia, bo konserwatywny Wschód ma swoją mądrość i nie każdy chłam od Ameryki czy Europy kupi. Natomiast niemieckie zdjęcie przedstawia - wrażliwszych czytelników przepraszam - wulgarnego lachociąga, i że Angelina Joli jest nie tak urodziwa jest tu niewielkim pocieszeniem. Gazeta pretendująca do kształtowania kultury powinna odróżniać zblazowaną lalę od anioła, nawet wtedy, gdy gawiedź te pojęcia myli. Z nich dwóch bowiem tylko anioł jest za pan brat z Panem Bogiem. Inaczej taka gazeta skręca w lewo, w stronę relatywizmu, pogaństwa i tabloidów. Michał Obrębski Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 18:28 Zgadzam sie z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 18:57 Bardzo mi miło. Dziękuję i pozdrawiam, Michał Obrębski Odpowiedz Link Zgłoś
wroob_l Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 08.05.07, 19:59 "Inaczej taka gazeta skręca w lewo, w stronę relatywizmu, pogaństwa..." No i bardzo dobrze, oby jak najczęściej. Może "w stronę pogaństwa" należałoby zamienić na "w stronę laicyzmu" - a co to ma wspólnego z tabloidami, nie mam zielonego pojęcia. Jeżeli się nie podoba, to zawsze można zmienić obywatelstwo - państw wyznaniowych na świecie dostatek. Na początek proponuję jednak zmienić portal, jeśli ten Panu nie odpowiada (pod względem światopoglądowym, ideologicznym, czy jakimkolwiek innym). Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 09.05.07, 06:27 Nie. Laicyzm nie myli narcystycznej lalki z aniołem. Pogaństwo zaś tak. Michał Obrębski Odpowiedz Link Zgłoś
ojest Re: "Wyborcza" jak zwykle wodę robi z mózgu 09.05.07, 11:42 mobrebski napisał: > Nie. Laicyzm nie myli narcystycznej lalki z aniołem. Pogaństwo zaś tak. > Michał Obrębski Allah Akbar pogański psie! Odpowiedz Link Zgłoś
lemonna Re: Anioł wcielony 08.05.07, 19:26 nie widzę sensu w podniecaniu się jakąś modelką, która poza tym, że ładnie wygląda, nic nie zrobiła, tylko jacyś ludzie ją wybierają do reklam, bo ma ładną buzię i ciało, zresztą pewnie do bycia modelką też ktoś ją wybrał albo podpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
wroob_l Re: Anioł wcielony 08.05.07, 20:06 Wszystkim zainteresowanym polecam zdjęcia/video Doutzen z pokazów Victoria's Secret ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abel0ne Re: Anioł wcielony 08.05.07, 22:16 ładna,dopóki nie zaprezentuje górnych jedynek a la Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
intoxicatio Anioł wcielony 09.05.07, 09:12 W blondzie wygląda zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Anioł wcielony 09.05.07, 11:11 nie zrobilaby furory, gdyby nie bylo teraz ogolnego trendu na holenderskie modelki Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: Anioł wcielony 09.05.07, 11:26 Napewno lepiej jej w blondzie. A tak na marginesie - my mamy ładniejszą dziewoję - Nataszkę Urbańską!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wroob_l Re: Anioł wcielony 09.05.07, 12:51 No i Agnieszkę Włodarczyk oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
littleblackdress3 cały ten przemysł jest dla mnie dziwny 09.05.07, 15:39 płacić ładnym osobom bo są ładne, a w większości przypadków jedynie chude a nie ładne, aby przechadzały się po podwyższeniu w jakiś łachach i szmatach (znaczna część tego co się prezentujeh na wybiegach to chłam), których nikt nie kupuje, czasem tylko jakaś ,,gwiazda" którą następnie zjadą że się tandetnie ubiera. W ogóle jak patrze na tę ,,wielką, wspaniałą" modę to sie zastanawiam jakie to ma właściwie zastosowanie, skoro to co się nosi nie ma absolutnie nic wspólnego z tym co się tak usilnie lansuje? Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Przepiękna ta Holenderka. 26.06.07, 00:04 Nie przepadam za typem urody reprezentowanym prze Holenderki. Niby zgrabne, długonogie, ale i tak zawsze kojarzą mi się z krowami. Słowianki są najładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś