Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Seksowny uniform

23.05.07, 18:59
    wiekszosc mi sie podoba :) a trzecie zdjecie juz jest swietne!
    Obserwuj wątek
      • ryfka81 Re: Seksowny uniform 24.05.07, 05:03
        Ostatnia pani - boskie buty!
        • ifinity Re: Seksowny uniform 24.05.07, 06:28
          Ale dlaczego koniecznie paniom meska do umizgow marynarka? Chociaz nie powiem,
          lubie architekty po mesku uczesane i ubrane, co wplywa na wyobrazanie o ich
          zwiezlosci(integranlosci) jak i ewentualnie o dzikosci wyobrazen.. hmmmm....
          • facio84 seksowny? babochłop jest sexowny? od kiedy? 24.05.07, 09:31
          • kochanica-francuza Spytaj projektantów, co? nt 30.05.07, 15:01
            ifinity napisał:

> Ale dlaczego koniecznie paniom meska do umizgow marynarka?
      • enaka Re: Seksowny uniform 24.05.07, 10:52
        GIORGIO Armani.
        Jak mozna pisac o modzie i nie wiedziec jak sie nazywa jeden z najwazniejszych
        projektantow swiata?
      • rozczochrany_jelonek Re: Seksowny uniform 24.05.07, 11:40
        lubie takie biurowe uniformy , podobaja mi sie i sa seksowne :)
      • koszmarekopalek Seksowny uniform 24.05.07, 15:23
        może i seksowny, ale te szkieletory na pewno nie. brrrr. powinni tego zakazać!
      • lia_may Re: Seksowny uniform 24.05.07, 16:25
        oj joj joj

okropieństwo antykobiece, antyseksi
      • alex-alexander Seksowny uniform 30.05.07, 07:38
        Seksowny stroj do pracy np. tanga a w domu chodzic nalezaloby w roboczym
        fartuchu.
      • ykb7 Re: Seksowny uniform 30.05.07, 07:51
        W ogole mi sie nie podoba. A ta ostatnia pani to ma jakies problemy z
        chodzeniem. Drugie zdjecie-wyobrazam sobie kogos w takim stroju w
        pracy.Pytanie -jaka to praca? Na ulicy? Nie przypuszczam, zeby byla to praca
        biurowa. Stroj jest co najmniej niestosowny.
        • mat56 nie podoba ci sie bo jestes z Polski 30.05.07, 13:45
          ...tam ludziom podobaja sie 'inne' rzeczy.
      • monika_04 Re: Seksowny uniform 30.05.07, 08:06
        hmm czy garsonka to jest to samo co kostium?
      • serinius To mają być seksowne uniformy??? 30.05.07, 14:03
        Żarty jakieś :)
        • kochanica-francuza faciu, wiesz co? 30.05.07, 14:54
          te panie na pewno ci się spodobają...

www.fotkapeel.blogspot.com/
          a na naszym forum nie ma obowiązku ani przebywać, ani tym bardziej pisać.
          • serinius Re: faciu, wiesz co? 30.05.07, 15:26
            kochanica-francuza napisała:

> faciu, wiesz co?

Nie wiem :)

> te panie na pewno ci się spodobają...

Przykro mi, ale nie lubię fotek (zwłaszcza żenująco amatorskich) samych strojów
            kobiet, bo jak inaczej nazwać zdjęcia bez twarzy?

> a na naszym forum nie ma obowiązku ani przebywać, ani tym bardziej pisać.

Oj, uprzejmie proszę o wybaczenie, ale obawiam się, że mam prawo wyrażać swoje
            poglądy, nawet jeśli komuś nie podobają. Poza tym link jest/był na stronie
            głównej gazety, więc każdy może/mógł zajrzeć i skomentować. I dalej twierdzę, że
            te stroje są mało kobiece, zupełnie nie są seksowne, ani nawet praktyczne (w
            upalne lato?). Skąd więc taki tytuł? Pretensje miej więc do redakcji GW.
            • kochanica-francuza Re: faciu, wiesz co? 30.05.07, 15:31

> > te panie na pewno ci się spodobają...
              >
              > Przykro mi, ale nie lubię fotek (zwłaszcza żenująco amatorskich) samych strojów
              > kobiet, bo jak inaczej nazwać zdjęcia bez twarzy?

Zdjęciami ciał?

> Oj, uprzejmie proszę o wybaczenie, ale obawiam się, że mam prawo wyrażać swoje
              > poglądy, nawet jeśli komuś nie podobają.

Oczywiście, demokracja polega na tym, że nawet pan Zdzisiu spod budki z piwem ma
              prawo wyrazić swoje poglądy na dowolną kwestię, nawet nie mając o niej pojęcia.

> upalne lato?). Skąd więc taki tytuł? Pretensje miej więc do redakcji GW.

Ale dlaczego ja mam mieć o cokolwiek pretensje? Co roku projektanci proponują
              jakieś badziewie i co roku wmawia się nam, kobietom, że jest to
              superhiperseksowne i że musimy to mieć. To taki rytuał świata mody. Mnie on nie
              przeszkadza, tylko tobie.
              • kochanica-francuza Re: faciu, wiesz co? 30.05.07, 15:33
                Co roku projektanci proponują
                > jakieś badziewie

Uściślam. Przez słowo "badziewie" nie mam na myśli "strój nieseksowny", bo też
                seksowność jako miara wszystkiego jest absurdalna. Mogę owszem być seksowna, w
                domu, wobec wybranej osoby. Przez słowo "badziewie" rozumiem stroje dziwne,
                czasem nie pasujące nikomu, a zwłaszcza mnie.
                • lol76 kochanica... 30.05.07, 16:09
                  wtrace sie tutaj... widze ze nie rozumiesz znaczenia slowa seksowna(y). Nie
                  wymagam tez zebys dokladnie rozumiala zmnaczenia tego slowa powniewaz jestes z
                  Polski, a tam pewne sprawy i ich rozumienie maja sie nieco inaczej...
                  • kochanica-francuza Wtrąć się zatem konsekwentnie i wyjaśnij 30.05.07, 19:44
                    lol76 napisał:

> wtrace sie tutaj... widze ze nie rozumiesz znaczenia slowa seksowna(y).

cóż to znaczy, "seksowny"?

• kochanica-francuza A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 15:34
                na ulicy?

Dla ciebie?

Żarty jakieś. :-PPP
                • serinius Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 15:55

> A dlaczego mamy być seksowne i kobiece na ulicy?

A czy to jest jakiś przymus i przykry obowiązek? ;-) Przede wszystkim dla siebie
                  samej! Dla lepszego samopoczucia, dla podbudowania własnej wartości itp. Można
                  oczywiście także dla zazdrości koleżanek i podziwu facetów, ale to pierwsze
                  zawsze jest i tak najważniejsze. :)
                  • kochanica-francuza Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:04
                    serinius napisał:

> kochanica-francuza napisała:
                    >
                    > > A dlaczego mamy być seksowne i kobiece na ulicy?
                    >
                    > A czy to jest jakiś przymus i przykry obowiązek? ;-)

No wiesz, skoro co drugie pismo babskie pisze "MUSISZ być seksowna!", "Kobiecość
                    to w tym sezonie OBOWIąZEK!", to chyba jedno i drugie?

Przede wszystkim dla siebi
                    > e
                    > samej! Dla lepszego samopoczucia, dla podbudowania własnej wartości itp.

Kiedy mnie to wcale nie podbudowuje, że obce (często chamskie i prymitywne) typy
                    na ulicy się na mój widok zapluwają! Wprost przeciwnie, dzień mi rozwala i humor
                    psuje!

A koleżanki, hehe... z jedną i tak nie mam co się równać, druga takich rzeczy
                    nie zauważa... a zazdrość dalszych wolę budzić drogimi lub ciekawymi ciuchami a
                    nie biustem na wierzchu.
                    • rozczochrany_jelonek Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:07
                      > No wiesz, skoro co drugie pismo babskie pisze "MUSISZ być
                      seksowna!", "Kobiecoś
                      > ć
                      > to w tym sezonie OBOWIąZEK!", to chyba jedno i drugie?
                      >

chyba nie jestes na tyle slaba aby tak latwo ulegac wplywom ? ;))
                      • kochanica-francuza Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:11

> chyba nie jestes na tyle slaba aby tak latwo ulegac wplywom ? ;))

nie zmieniaj tematu. facet alias serinius pytał, czy to obowiązek i przymus,
                        więc mu odpowiedziałam, że owszem.

a wpływom ulegam pod warunkiem, że dobrze na tym wychodzę. ;-)
                        • rozczochrany_jelonek Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:14
                          to w koncu kobieta decyduje za siebie czy pisemka za nia decyduja ? :))
                          • kochanica-francuza Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:19
                            rozczochrany_jelonek napisał:

> to w koncu kobieta decyduje za siebie czy pisemka za nia decyduja ? :))

a czy ja pisałam, że ulegam wpływom pisemek? istnieją jeszcze inne wpływy

jeżeli pisemko proponuje mi kolor fioletowy, w którym wyglądam jak upiór Luwru,
                            albo żółty, w którym wyglądam jak umierająca na gruźlicę, to stukam się w głowę.

jeżeli pisemko dla kobiet puszystych proponuje mi jakiś sposób na ukrycie tuszy,
                            to sprawdzam w realu i podejmuję decyzję.
                            • rozczochrany_jelonek Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:22
                              jezeli wiec pisemko pisze ze "MUSISZ być seksowna!", "Kobiecość
                              to w tym sezonie OBOWIąZEK!"

to wcale nie musisz taka byc :)) wiec o co tyle krzyku ? :)
                              • kochanica-francuza Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:23

> to wcale nie musisz taka byc :)) wiec o co tyle krzyku ? :)

a czy ja krzyczę? grzecznie odpowiadam facetowi
                                • rozczochrany_jelonek Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:29
                                  ale tak odpowiedzialas jakbys myslala ze to jakis przymus i obowiazek byc
                                  seksowna i to Ciebie mierzi :)
                                  • kochanica-francuza Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:38

> ale tak odpowiedzialas jakbys myslala ze to jakis przymus i obowiazek byc
                                    > seksowna i to Ciebie mierzi :)
                                    >
                                    na swój sposób pisemka takowy kreują

a w ogóle to one piszą straszliwe pierdoły, a męskie tak samo

jedyne normalne pisemka są "bezpłciowe" - kulturalno-polityczne
                                    • rozczochrany_jelonek Re: A dlaczego mamy być seksowne i kobiece 30.05.07, 20:43
                                      a ja sobie lubie przejrzec wszystko takze mens health czy jakos tak i tego co
                                      tam jest nie biore do siebie :) ...kwestia podejscia :)
      • kochanica-francuza skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 15:00
        nie żeby śledzili forum moda...

po prostu - dzień jak co dzień - wrzucili w google`a słowo "seksowny"
        • eej Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 19:59
          boskie, Kochanico!
          ROFL

> nie żeby śledzili forum moda...
          >
          > po prostu - dzień jak co dzień - wrzucili w google`a słowo "seksowny"
        • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:10
          mysle ze juz przyszedl czas aby feministki wprowadzily nowe haslo na swoich
          wiecach,pochodach itp

"dzien bez dowalenia samcowi to dzien stracony" :)))))
          • kochanica-francuza Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:13

> "dzien bez dowalenia samcowi to dzien stracony" :)))))

Nie chodzę na wiece/pochody/inne takie, po pierwsze. Po drugie, co zrobisz,
            jeśli nie dowalę żadnemu samcowi, a przeciwnie,skomplementuję go ? Ostatnio
            skomplementowałam Blemana a i Pavvka skubany ujawnił kolejny talent
            (translatorski tym razem). Teoria ci się biedaczku zawali.
            • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:15
              a ja mam jakies talenta ? :DDDDDDD
              • kochanica-francuza Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:16

> a ja mam jakies talenta ? :DDDDDDD

Nie wiem, żadnych nie ujawniasz.
                • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:19
                  no tak , nie kazdy potrafi dostrzec w gestwinie szklanych kamykow brylant :)))
                  • kochanica-francuza Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:21

> no tak , nie kazdy potrafi dostrzec w gestwinie szklanych kamykow brylant :)))

Ty się masz za brylant?

A twoim zdaniem jakie ujawniłeś talenty? Puffka ujawnił językowy (zna świetnie
                    angielski), ekonomiczny (praca, jaką dostał) i translatorski. Tyle że na forum
                    żadnego z nich nie widać. Ujawnił je w realu.
                    • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:24
                      widze ze nie lapiesz ironii ;)))
                      a poza tym jestem za skromny nawet w realu aby mowic o swoich talentach :))))
                      • kochanica-francuza Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:27

> widze ze nie lapiesz ironii ;)))
                        > a poza tym jestem za skromny nawet w realu aby mowic o swoich talentach :))))
                        >
                        Puffek też o nich nie mówi. Samo wyszło.
                        • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:31
                          ze spodni mu cos wyszlo ? samo ? :D nic samo nie wychodzi, musialas mu pomoc :)
                          • kochanica-francuza Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:36

> ze spodni mu cos wyszlo ? samo ?

ha, niektórzy to tylko o jednym...

tak, ze spodni mu wyszedł talent ekonomiczny i dlatego go jego szef zatrudnił...
                            • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:42
                              > tak, ze spodni mu wyszedł talent ekonomiczny i dlatego go jego szef zatrudnił

a niektore to tylko o jednym, pieniadze pieniadze i jeszcze raz pieniadze :))
          • kochanica-francuza Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:15

> mysle ze juz przyszedl czas aby feministki wprowadzily nowe haslo na swoich
            > wiecach,pochodach itp

Myślę ,że już przyszedł czas, żeby antyfeminiści skojarzyli, że seksowność nie
            musi być priorytetem kobiety 7 dni w tygodniu , 24 godziny na dobę, 60 minut na
            sekundę.
            • rozczochrany_jelonek Re: skąd nasi "znawcy" akurat w tym wątku? 30.05.07, 20:17
              mysle ze przyszedl juz czas abys sie wyluzowala :)))))
      • nessie-jp Re: Seksowny uniform 30.05.07, 20:59
        Panie "ubierały spódnicę" do konnej jazdy?! A w co ją ubierały, że tak nieśmiało
        zapytam?

Kto te teksty pisze, fuj.
        • zettrzy Re: Seksowny uniform 30.05.07, 21:52
          no jak to w co, w bryczesy
      • star105 Re: Seksowny uniform 31.05.07, 07:06
        Te są świetne:
        moda.gazeta.pl/moda/51,77803,4155294.html?i=2
        moda.gazeta.pl/moda/51,77803,4155294.html?i=3
        moda.gazeta.pl/moda/51,77803,4155294.html?i=5
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka