m_libra 25.05.07, 22:48 Czy są gdzieś w Polsce dostępne ubrania tej marki? Zakochalam się w sukience... Milość nie do uleczenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: BCBG Maxazria 26.05.07, 09:20 Nic mi o tym nie wiadomo. Sporo ubran tej marki jest na eBayu, ale za ich oryginalnosc trudno gwarantowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc A ceny ? 26.05.07, 09:24 A jak jest z cenami ? Bo widzialam jedna fajna sukienke, a nie znam tej firmy, takze nie wiem czy jest zanizona, czy zawyzona ? - miedzy 160 € a 190 €. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: BCBG Maxazria 07.06.07, 01:10 najlepiej wejsc na ich strone : www.bcbg.com/spring2007/index.php i tam znadziecie info na temat cen oraz ich sklepow (wiem ze jest w Londynie). Jesli chodzi o ceny to oczywiscie najtaniej w Stanach, do kazdej rzeczy w ich sklepach w Kanadzie trzeba niestety doliczyc okolo 50 $- podejrzewam ze to samo bedzie w Londynie. W chwili obecnej w Stanach i w Kanadzie maja wyprzedaze. Jesli bedziesz kupowac przez internet to uwaga na rozmiary- maja b. zanizona rozmiarowke! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: BCBG Maxazria 07.06.07, 09:10 w polsce nie ma, ale w europie sa z pewnoscia skoro widzialam w bxl Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: BCBG Maxazria 07.06.07, 17:24 wlasnie sprawdzialam - sa w Brukseli, Moskwie, Paryzu, Atenach, Lizbonie, Maladze, Madrycie, Barcelonie, Londynie, Manchesterze, Leeds, Londynie i Edynburgu. I jeszcze jeden sklep w Turcji. dobry preteks na mala wycieczke ;-) Radze abys jeszcze sprawdzila czy ta twoja wymarzona sukienka jest z obecnej kolekcji, jesli nie to raczej proponuje ebay! Odpowiedz Link Zgłoś