minnie.mouse 26.05.07, 19:19 w czym najlepiej wygląda młoda dziewczyna o wzroscie 180cm i nosząca rozmiar 42, ale raczej bardzo proporcjonalna? Piszcie propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka92 Re: w czym najlepiej? 27.05.07, 10:52 wrzucisz zdjęcie swojej sylwetki? byłoby łatwiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
minnie.mouse Re: w czym najlepiej? 31.05.07, 14:31 bardzo ładnie ponawiam prośbę:) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: w czym najlepiej? 31.05.07, 15:25 bardzo grzecznie poprosze raz jeszcze o fotkę bo 'proporcjonalna sylwetka' to naprawdę niewiele mówi. jak nie masz własnego zdjęcia daj jakiś przykład z netu podobnej figury Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: w czym najlepiej? 31.05.07, 21:52 img503.imageshack.us/my.php?image=p5270064en1.jpg może taka :>>>? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: w czym najlepiej? 31.05.07, 22:05 Masz super nogi, więc na pewno trzeba je eksponować, szczególnie że w tym sezonie długość mini jest bardzo modna. Krótkie szorty i top, odpowiedni do Twojego dużego biustu, nie przesadzaj z dekoltem, swobodny na szerokich ramiączkach np. Krótka sukienka, krótka szmizjerka (wyszczupla, choć Tobie to średnio potrzebne) Sukienka o kopertowym kroju, żeby wyeksponować krągłości. Myślę, że nie powinnaś chodzić w baby-doll we wzory, bo niepotrzebnie powiększy górę ciała i nie będziesz wyglądała proporcjonalnie. Jeżeli czujesz się za wysoka, zakładaj paski oraz długość midi - to Cię optycznie obniży. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi_spay Re: w czym najlepiej? 01.06.07, 00:11 w życiu bym nie powiedziała że to rozmiar 42:) jak już ktoś wspomniał - świetne nogi skoro masz trochę krągłości + ładne nogi proponuję bardzo kobiecy styl pin-up, szmizjerki, sukienki przed kolano z krótkimi rękawkami i dekoltem, spodenki do kolan... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: w czym najlepiej? 01.06.07, 00:21 ojej ojej, troche namieszalam :). to moje zdjecie, nie jestem autorką wątku,ale tez mam 180 cm, rozmiary wachaja sie od 38 do 42 własnie :),więc pomyslalam ze autorka ma pewnie podobną, no, może odrobine większą figure :). ale przylaczam sie do rad, w przypadkuw iekszego biustu dobrze sprawdzaja sie dekolty i wszelkiego rodzaju kopertowe bluzki.dlugie nogi tez warto eksponowac, no i rurki najlepiej wyglądaja imho własnie na wysokich dziewczynach.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: w czym najlepiej? 01.06.07, 17:33 widzisz :) pare komplementów dla Ciebie gratis ;) zasłużonych. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: w czym najlepiej? 01.06.07, 17:40 kamila, zazdroszczę ci figury. Super z ciebie laska! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: w czym najlepiej? 01.06.07, 20:10 ojej, ależ mi glupio:P. dziekuje. mam tylko nadzieje że autorka watku cos skorzystala z naszych rad, bo zniknela :) Odpowiedz Link Zgłoś
minnie.mouse Re: w czym najlepiej? 02.06.07, 11:15 troszkę skorzystałam- dziękuję:) Aczkolwiek trochę mi brakuje do Twoich nóg, które naprawdę masz bardzo ładne:) W rurkach absolutnie siebie nie widzę przez moje łydki. Może macie jeszcze jakieś propozycje? Góra podobna jak na zdjęciu u kamili.ss, ale dół większy...nieco:P Odpowiedz Link Zgłoś