oluska21 30.05.07, 23:03 Co myślicie o czarno białej(tylko nie w groszki) sukience na wesele plus czerwone buty i czarna torebka? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
confused.girl Re: znów problem z sukienką 30.05.07, 23:41 oluska21 napisała: > Co myślicie o czarno białej(tylko nie w groszki) sukience na wesele plus > czerwone buty i czarna torebka? pomóżcie Jak dla mnie za dużo. Czerń-biel-czerwień. Ja bym raczej wybrała do czarno-białej sukienki jasne buty i torebkę, żeby wyciągnąć białe elementy sukienki (oczywiście zakładając, że to czerń w niej dominuje:P). Ale to tylko moje skromne zdanie:D Masz już coś konkretnego czy dopiero szukasz? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: znów problem z sukienką 31.05.07, 00:30 czarny + bialy + czerwony = bardzo fajne klasyczne zestawienie Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: znów problem z sukienką 31.05.07, 09:20 Ja byłam w takim zestawie (sukienka z cotton club) na komunii i mam zamiar tak pójść na wesele w lipcu. No ale zależy jak jest ta Twoja sukienka, moja taka jeszcze nie bardzo elegancka, ale już nie sportowa Odpowiedz Link Zgłoś
oluska21 Re: znów problem z sukienką 31.05.07, 18:36 jeszcze szukam a zostało mi 2 tyg. myślałam o tych kolorach, sukienkę bym chciała do kolan lekko rozkloszowaną, jak narazie trwają poszukiwania :( Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: znów problem z sukienką 31.05.07, 20:13 te czerwone buty mi troche odstaja od calosci kompozycji, bo skoro torebka czarna a sukienka czarno-biala to buty w innym kolorze beda wygladaly troche jak "innych nie mialam" ale dzisiaj ludzie tak sie ubieraja wiec nikt nie powinien sie gapic Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: znów problem z sukienką 31.05.07, 20:33 nie idż w tej sukience.... spotkasz kogoś w podobnej.... ( na ostatnim ślubie na którym byłam naliczyłam ok. 3-4 pań w takich sukienkach tylko z czarnymi butami...) Odpowiedz Link Zgłoś