arla122 05.06.07, 15:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arla122 Siła wrażenia 05.06.07, 15:23 do autora artykułu: OD KIEDY MARKA INTIMISSIMI PRODUKUJE KOSTIUMY OMPIELOWE? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Siła wrażenia 05.06.07, 17:17 arla122 napisała: > do autora artykułu: > OD KIEDY MARKA INTIMISSIMI PRODUKUJE KOSTIUMY OMPIELOWE? Kąpielowe. Zapytaj go. Dziennikarze mody są najgorzej zorientowani ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
drow82 wygląda ładnie 07.06.07, 17:08 tylko nijak praktyczne to nie jest...chyba, że najpierw solarka a potem na plaże polansować się... Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: wygląda ładnie 07.06.07, 17:41 Generalnie popieram wszystkie stroje kompielowe! W bikini na ulice! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kicz dorwal kostiumy kapielowe 07.06.07, 17:20 ojej, raj ramiaczek i innych ozdob to takie yhm eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 czy ja wiem? 07.06.07, 18:03 W kostiumie o tak dziwnych kształtach ciężko jest się opalić bez esów-floresów na ciele. Te jednoczęściowe z kolei, robią wrażenie, że nie da się w nich wytrzymać w temperaturze powyżej 20 stopni. Ale abstrahując : podobał mi się kostium ostatni (dół kwiecisty a góra czarna) i strój bordowy na modelce(ten jak góra sukni wieczorowej). Bardzo nie podobają mi się za to stroje, które ciagną linie podkroju majtek w górę, wbrew budowie anatomicznej człowieka - czyli krój nie oscyluje w okolicy pachwiny, tylko jest ostre wycięcie. Powoduje to, że widać zgięcie pachwiny i wygląda to niesmacznie, jakoś tak, jakby ktoś pokazał wątrobę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzz3214 Eres 07.06.07, 19:47 Czy ktoś może wie gdzie w Warszawie są sklepy z kostiumami firmy ERES i jaki to jest przedział cenowy? Ten prezentowany na zdjęciu nr 3 jest śliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
stojacywbramie 1 % 07.06.07, 20:04 a może mniej. Oczywiście chodzi mi o to, że co najwyżej tyle pań może włożyć coś takiego. Dla reszty pasują jedynie barchany. Wiem co mówię, właśnie wróciłem z plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurs.du.mal Re: 1 % 07.06.07, 22:03 nie narzekaj, bo w innych krajach nie jest lepiej, a gorzej. nie wierz TV gdzie pokazują same ładne dziewczyny, jakby prosto ze słonecznego patrolu. W ameryce dziewczyna szczupła nosi rozmiar 40, a u nas taka dziewczyna uważana nie za grubą, ale na pewno też nie szczupłą. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroosh Siła wrażenia 08.06.07, 11:55 Najlepszy jest strój trzyczęściowy - okulary przeciw słoneczne i klapki. Odpowiedz Link Zgłoś