agi876 07.06.07, 21:08 Co sądzicie o ciuchach Dody? Mi siś bardzo podobają ale nie wiem w jakich sklepach się ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia1995 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 21:12 agi876 napisała: > Co sądzicie o ciuchach Dody? Mi siś bardzo podobają Mi się podabają ale nie wszystkie, niektóre są super Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 21:22 Nie widzialam na niej niczego, co by dobrze wygladalo. Lubi markowe ciuchy, ale co z tego, skoro gustu nie ma za grosz. Zestawia wszystko jak typowa tipsiara, byle bylo krotko, blyszczaco i wyzywajaco. Dobrego smaku w tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agi876 [...] 07.06.07, 21:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 00:09 podpisuje sie pod tym co powiedziała dakota Odpowiedz Link Zgłoś
miss_biss Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 21:25 Wiekszosc ciuchow w jej stylu kupisz na gieldzie/rynku/bazarze... :P Wg mnie brzydko sie ubiera, nie lubie takich wyzywajacych ubran. Owszem, czasem ma na sobie cos fajnego, ale generalnie jestem na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 21:28 Chyba nosi ciuchy disquared, ale mi jej ciuchy absolutnie się nie podobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 21:41 sądząc po tym jak widuje ubrane dziewczyny na ulicach, to moze nie być prowokacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 21:42 sądze, ze mi sie nie podobaja i doda wygląda w nich jak panienka lekkich obyczajów;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: do agi876 07.06.07, 23:00 ja mysle, ze dakota dobrze gada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: do agi876 08.06.07, 10:56 A te usuniete posty odnosily sie do mojego? Ojej, cos przegapilam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 23:12 Niczego dobrego o nich nie myślę! Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 23:32 błyszcząco, wyzywająco, kolorowo, cekinowato, krótko, jednym słowem kiczowato ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 23:45 Doda sie ubiera okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: Co sa˛dzicie o ciuchach Dody? 07.06.07, 23:54 od swieta ma fajna pojedyncza rzecz na sobie, poza tym totalne zero Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: Co sa˛dzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 00:10 ;D dobre nie zdziwilabym sie ;))) pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 08:42 Ciuchy Dody mają przykuwać uwagę i prowokować kiczem, więc spelniają swą rolę. Ale prawda jest taka, że gdyby osobno je nakładać do bardziej stonowanych ubrań, np. krzykliwa bluzka do spokojnych spodni - to taki zestaw nie miałby sensu... A tak widać ją, zanim sie odezwie :)) Poza tym jest bardzo atrakcyjna, wie czego chce i jak to zdobyć - za to ją cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 09:25 myślę że niektóre z jej ubrań mogą byc ok. ale i sposób w jaki pani Dorota je nosi, i sam wygląd Dody (makijaż,włosy,bizuteria) powoduje że jej ciuchy (i ona w tych ciuchach) wyglądają wulgarnie i kiczowato. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 09:26 niektore sa ciekawe, oryginalne, fajne wedlug mnie i tez bym chciala nieraz sie tak ubrac ale niektore to totalne badziewie doda, to ty - niezle Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 10:59 mnie sie nie podobaja szczre to panienki z mojej rodzinnej wsi kopiuja ten "styl" ;)na sobotnie dyskoteki duzo błyskotek i ogolnie kiczu a jeśli to rzeczy znanych i cenionych projektantow,to chyba nie byliby oni zadowoleni ze sposobu łaczenia ich w "dodowe" zestawy Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 15:36 Na scenę ok ,na codzień niekoniecznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toola2 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 16:01 Ciuchy Dody + makijaż Dody (dodający jej z 5 lat) = błyszczący kicz Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Proszę bardzo: 08.06.07, 16:20 Buty Louis Vuitton: www.luxlux.pl/artykul/1591/doda_i_jej_pantofle_louis_vuitton Sukienka Dsquared2: www.luxlux.pl/artykul/2910/ciuch_dnia_sukienka_dsquared2_dody Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Proszę bardzo: 08.06.07, 16:27 Tu czarno na bialym widac, ze nie wystarczy miec pieniadze, kiedy gustu brakuje. Co z tego, ze buty LV, skoro okropne? A sukienka sama w sobie niezla, ale Doda jak to Doda musiala z siebie zrobic panienke lekkich obyczajow. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Proszę bardzo: 08.06.07, 16:29 dakota77 napisała: > Tu czarno na bialym widac, ze nie wystarczy miec pieniadze, kiedy gustu brakuje > . Co z tego, ze buty LV, skoro okropne? A sukienka sama w sobie niezla, ale Dod > a jak to Doda musiala z siebie zrobic panienke lekkich obyczajow. Ech... Dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Proszę bardzo: 08.06.07, 16:29 Podobno w czwartym odcinku "Jazdy z Dodą" była na zakupach w outlecie (m.in. D&G, Diesel, Dsquared2) na Waszyngtona <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Proszę bardzo: 08.06.07, 16:32 Bidactwo, a ja myslalam, ze jezdzi do Mediolanu i NY po nowe kolekcje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Proszę bardzo: 08.06.07, 16:37 ale ona nie miała czasu na Mediolany i inne Nju Jorki prawo jazdy robiła, a jak człowieka przypili to nawet do outleta na zakupy pojedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: Proszę bardzo: 08.06.07, 23:44 ale mnie to rozbawiło :]. chapeaux bas. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 17:56 sa wiesniackie, tandetne, tipsiarskie i strasznie wyzywajace. jedynie dla kobiet lekkich obyczajow_ nikt normalny by takich szmat nie wlozyl. wiem ze new yorker ja sponsoruje to częsc ciuchow ma stamtad__ Odpowiedz Link Zgłoś
prunilla Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 18:36 O ciuchach- jak panie powyzej czyli przasno i bogato. ja za to lubie jej smakowite akcesoria : torebka w rozowe roze z tego samego materialu co kapelusik i kozaczki, na jakms zdjeciu w pudlu.pl widzialam... W tak "zestawione zestawy" obszywaja sie ghetto princesses w moim miescie, pod widocznym wplywem rodzimej kultury afrykanskiej - gdzie z jednej beli materialu szyje sie suknie 'bubu', zawoj na glowe , koszule dla chlopa i zaslony do chatki...Moze w Dody miasteczku tez tak mieli? .... I jeszcze lubie jak laczy suknie (np od Zienia) z koleczkiem rozancowym nz palcu z buddyjskim rozancem na nadgarstku i z takimi potarganymi bransoletkami z kordonka co to je chyba nosi od kolonii letnich w '94... I jeszzce jej milosc do butow z czubem, co to je potem oddaje Skrzyneckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 18:39 Ostatnio widziałam ją w Avangardzie. Co do ciuchów, to sceniczny kicz, prywatnie mozna znalezc u niej ładne kreacje i normalne, ładne ubrania :) Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: Co sa˛dzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 22:55 czasem tez ja czasem widuje i szkoda mi, ze majac tyle kasy dziewczyna nie umie sie dobrze ubrac. ale to chyba wychodzi w ten sposob z niej skad pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Co sa˛dzicie o ciuchach Dody? 09.06.07, 08:05 envy_me_baby napisała: > czasem > > tez ja czasem widuje i szkoda mi, ze majac tyle kasy dziewczyna nie umie sie > dobrze ubrac. ale to chyba wychodzi w ten sposob z niej skad pochodzi A może wg niej to Ty nie potrafisz się ubrać? Śmieszy mnie fakt, że większość z Pań tu obecnych pokazuje w linkach ciuchy, buty które nie mają nic wspólnego z dobrym gustem a wypisują tutaj swoje niesamowite spostrzeżenia niczym urodzone stylistki. Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 08.06.07, 22:48 Ale jaka ona w tym swoim "stylu" jest konsekwentna... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 09.06.07, 10:40 pomponik.pl/news/doda-uzalezniona,922573,4234 ostatnie zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 09.06.07, 11:22 Myslę, ze więszkość pan, które tu piszą nie potrafi odróznić jej scenicznego stylu od prywatnego. Oczywiscie, ze na scenę musi nosić kicz, skoro zdecydowala sie na taką, a nie inną muzykę - jakoś nie widzę jej w stroju a`la Antonina Krzysztoń. Dla pozbawionych tej wiedzy, Antonina Krzysztoń wygląda nastepująco: www.pionki.pl/upload/big/29festynR06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 09.06.07, 11:49 są też tacy, którzy wiedzą jak wygląda Antonina Krzysztoń, ale uważają, że pomiędzy jej wizerunkiem scenicznym, a wizerunkiem Dody jest jeszcze całe spektrum możliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 09.06.07, 11:56 Zapewne jest, ale ubierajac się własnie w tym stylu Doda wysyla jasny komunikat do kogo kieruje swoją muzykę. Podobnie robią przecież wszystkie zespoły rockowe z facetami w skórach i tatuazami . Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 09.06.07, 12:43 Odroziamy wizerunek sceniczny od prywatnego. Tylko dlaczego Doda sfotografowana przez paparazzi na ulicy wyglada rownie okropnie jak na scenie? Czyzby przenosila wizerunek ze sceny na zycie prywatne? A moze po prostu taki ma gust lub raczej go nie ma?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikadetlaff Re: Co sądzicie o ciuchach Dody? 14.06.07, 12:21 cóż Doda jak to Doda, nic ująć nic dodać... media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- ale myśle, że gdyby miała na sobie swoje słynne bikini, to by pan policjant tak wysokiego mandatu jej nie dał ;) Odpowiedz Link Zgłoś