daria00 06.07.07, 13:24 ubieracie się z tej firmy muszę powiedzieć wam ze fajne mają ciuszki. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma-lena1506 Re: Cocomore! 06.07.07, 15:25 Raczej tam nie zaglądam, moim zdaniem to stylistyka dla nastolatek, ja już niestety raczej nie widzę tam niczego dla siebie, poza tym jakość chyba kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Cocomore! 06.07.07, 18:59 jak dla mnie asortyment tragiczny niemniej jednak kupilam tam dzis spodnice grafitowa z podwyzszanym stanem prawie pod same cycki :) - szukalam wszedzie i nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Cocomore! 06.07.07, 19:09 Jakość kiepska, ale widzialam tam ostatnio fajny czerwony trencz. Ale tak naprawdę wszystkie sklepy dla nastolatek oferują prawie to samo- rozpoznaję na odległość tylko ciuchy Trolla- bazują na jakichs tam cechach, których nie widuję od innych, są to czesto rzeczy w jednym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
katsja Re: Cocomore! 07.07.07, 13:30 Tez chciałam kupić te spódnice,niestety jesli byla dobra w biodrach to w pasie (ogolnie cała góra)tragicznie odstawala i na odwrot-jesli u gory była w miare dopasowana to na tyłku byla bardzo opieta.Dziwi mnie totroche bo raczej nie jestem typem gruszki.Co do ciuchów-jest tam pare ciekawych rzeczy,mam nawet spodnice ,ktora kupilam tam 2 lata temu i trzyma sie niezle i ze dwie bluzki.Nie zmienia to faktu,ze jakosc bardzo srednia.Ubrania najczesciej sa fatalnie wykonczone,wszedzie stercza jakies nitki,szlufki przy spódnicach sa pourywane...brrr Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Cocomore! 07.07.07, 13:36 swoja tez musze niestety wszyc u gory generalnie uwazam ze w cocomore jakos tragiczna, fasony, materialy kiepskiej jakosci, tipsiarskie bardzo czesto - falbanki, koronki, zlote paseczki etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Cocomore! 07.07.07, 12:02 Jak dobrze poszukam, to znajde w swojej szafie kilka ciuchow z tego sklepu, ale gebneralnie jest tak, ze troche za bardzo "nastolatkowato" tam, no i jakosc tez srednia, mowiac delikatnie, a jakby tego bylo, to trudno mi tam znalezc rozmiar na siebie, jesli chozi o spodnie lub spodnice (a tez mi sie podobala jedna taka z wysokim stanem..moze ta sama co Gabi :)). Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Cocomore! 07.07.07, 13:35 chyba tam nigdy nie bylam nie wiem czemu albo nic ciekawego nie widziałam i ten sklep nie zapadł mi w pamięci a jak cocomore stoi cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Cocomore! 07.07.07, 21:44 Mam sukienkę i bluzkę – jakoś średnia, bluzka po 1 praniu (czyli nigdy nie noszona wrzucona od razu po zakupie do pralki) zaczęła sama się pruć. Obsługa kiepska. Jak kupowałam ekspedientka zajmowała się rozmową przez telefon, a później koleżanka z innego stoiska. Normalnie strzeliłabym rzeczy na ladę i wyszłabym, ale potrzebowałam sukienki na 1 raz i na gwałt. Jak dla mnie to za drogie jak na taką jakość i obsługę więc NIE POLECAM i sama chodziła NIE BĘDĘ Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: Cocomore! 08.07.07, 18:40 Ostatnio kupilam tam sukienke:) Jesttem zachwycona;) Wszyscy sie teraz pytaja skad mam taka:) A i cena bardzo przystepna:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Cocomore! 08.07.07, 18:42 Po jakiemu mialo byc pytanie " ubieracie sie z tej firmy?". A w sklepie nigdy nie bylam, wystawa wsskazuje na target 12-15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś