Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma: Jane Shilton -torebki z londona...

11.07.07, 13:52
    dziewczyny... kupowalyscie moze ich torebki (ja nigdy nie maialm do czynienia)
    jak jest z jakoscia (dbaloscia o detale i wykonczenie, jakoscia skory)
    warto kupic? troche zamieszania bede musiala zrobic i boje sie
    rozczarowania :)
    torebka jest szara ze zlotymi wykonczeniami ale na tym zdjeicu nic nie widac
    dlatego pytam czy mialyscie ich produkty w reku

foto:
    img69.imageshack.us/img69/1083/torebeczkadi4.jpg
    moze to marka porownywalna do wittchen?
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Firma: Jane Shilton -torebki z londona... 11.07.07, 14:10

Jane Shilton to jest dosc tradycyjna brytyjska marka - tak na oko to odbiorca 35
        lat wzwyz, raczej konserwatywna brytyjska klasa srednia (ma to znaczenie ;-).
        Jakosc - w miare solidna.

Obadaj sobie ich strone - maja teraz wyprzedaz to mozesz ocenic cenowo jak sie
        ta Twoja porownuje:
        janeshilton.co.uk/shop/home.html

Ostatnimi czasy zmienili troche wizerunek marki i chca byc troche bardziej
        trendni, do tego stopnia ze zawiesilo mi sie oko na tych butach ktore byly
        bardzo na czasie i skopiowane z podobnych Ruperta Sandersona:
        janeshilton.co.uk/shop/images/var/thumbs/spangle-black_tw270_th270.jpg
        Ale zrezygnowalam bo sie w rzeczywistosci okazaly wyzsze niz myslalam a jak sie
        juz przemoglam to wykupili moj rozmiar...
        • foamclene Re: Firma: Jane Shilton -torebki z londona... 11.07.07, 14:46
          dzieki :)

prawie lapie sie na kategorie wiekowa,
          gorzej z brytyjska klasa srednia ;)
          za torebke na ebay'u chca 25 funtow - widze, ze to duzo mniej niz te z kolekcji
          na stronie www (w opisie "stoi" ze niby nowa tylko bez metki ;)

co do butow to przepadlam :)
          zarazilam sie tymi snurowanymi butkami ciotki klotki albo innej starej panny
          nauczycielki ;)
          www.office.co.uk/perl/go.pl/hers_style.html?webcode=33&style_uid=3568&color_uid=9881&view=1

wiosna mieli pantofle w tym klimacie w h&m nie wiem czy nawet nie szare ale
          teraz pewnie zostalo juz tylko wpsomnienie...

i musze miec takie nalepiej mysie/szre do zoltej ogromnej marszczonej
          kopertowki, ktorej tez poszukuje...
          • edavenpo Re: Firma: Jane Shilton -torebki z londona... 11.07.07, 14:51
            > zarazilam sie tymi snurowanymi butkami ciotki klotki albo innej starej panny
            > nauczycielki ;)
            __

he he he - ja te buty zalinkowane mam ;-)

co do butow w tym klimacie to jest jeden z kluczowych fasonow na przyszly sezon
            wiec na pewno znajdziesz takie jakie bedziesz chciala jak juz sie jesienniej
            zrobi w sklepach ;-)
            • foamclene Re: Firma: Jane Shilton -torebki z londona... 11.07.07, 15:11
              no ja link wlasnie z Twojego postu "wyjelam" ;)
              sama bym na nie nie wpadla :)

...opowiesci o jeansach i marynarkach z szerokimi ramionami...
              i poplynelam :)

choc siebie w marynarce nie wiedze ( wlasciwie w niczym co trzeba by prasowac),
              ale za to w tych szraych butach, wielkim rozciagnietym grubasnym swetrzysku,
              waskich jeansach i zoltej torbie pod pacha jak najbardziej :)

• edavenpo Re: Firma: Jane Shilton -torebki z londona... 11.07.07, 23:47

Aaaa... a juz myslalam ze tak telepatycznie wybralas te same co ja - co by mnie
                nie zaskoczylo ;-)

Twoj zestaw brzmi swietnie ;-) Wielkie swetrzyska do mnie przemawiaja bo mam
                taki Stelli McCartney (dla H&M 2005) ktory wazy chyba z dwa kilo ;-) ktory
                uwielbiam nosic zamiast kurtki albo jako mini sukienke:
                www.nitrolicious.com/blog/wp-gallery/0207/smc_target_au/smc_target_au_006.jpg
                W ogole w przyszylm sezonie kroluja swetrzyska i zgrzebnosc w stylu
                wiktorianskiej okutanej sierotki - ja jestem na tak ;-) Moje ulubione polaczenie
                naturalnego koloru skory i szarej welny bedzie podejrzewam motywem przewodnim.

Najbardziej lubie to ze bardziej wiosenne buty jak sandaly na platformach czy
                koturny bede nosic przez jesien z grubymi szarymi rajstopami i skarpetkami. Moje
                drewniane koturny tak nosilam juz od lutego czujac sie letnio juz w zimie ;-)

Ja sie jeszcze szykuje na platformowate traperki ktore do tej zgrzebnosci beda
                pasowac jak ulal ;-)
            • siog Re: Firma: Jane Shilton -torebki z londona... 11.07.07, 17:37
            • siog OT:Edavenpo :) 11.07.07, 17:39
              he he:) z pozwolenia kupie sobie w sobote te srebrne:) Bedziemy sie laczyc butowo:))
              czekam na list:)
              • edavenpo Re: OT:Edavenpo :) 11.07.07, 23:16
                Alez prosze ;-)))

Odpisze jutro - obiecuje ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka