Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - film:)

18.07.07, 21:08
    www.humorosy.pl/filmik-105-moc-adobe-photoshop.html
    Obserwuj wątek
      • confused.girl Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 21:39
        Już kiedyś to widziałam. Naprawdę byłam w dużym szoku - nie zdawałam sobie
        sprawy, że można photoshopem takie "cuda" robić:|
      • basiek13 :)))))))))))) 18.07.07, 21:43
        Sama pracuję na Photoshopie i wiem jakie cuda można zrobić ale czasami trzeba
        zejść z fotografii i przejść się po ulicy i co wtedy????????

wniosek - jeść z umiarem:))))
        • kc_mc Re: :)))))))))))) 18.07.07, 21:56
          Cos podobnego tez juz kiedys widzialam.
          Szkoda ze ja nie mam Photoshopa, " poeksperymentowalabym " sobie :)) :PP
          • lilivampire Re: :)))))))))))) 18.07.07, 22:20
            ja co prawda mam, ale jeszcze nie umiem za dobrze:)
            • kc_mc Re: :)))))))))))) 18.07.07, 22:52
              Buuuu ja tez chce :P
              :)))
              • mini_kks Re: :)))))))))))) 19.07.07, 08:33
                I ja, ja też chcę! Chętnie zobaczyłabym, jak wygląda gruba Mini ;)
      • foamclene Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 22:55
        :))
        moj chlop zajmuje sie czesto poprawianie urody :) na zdjeciach...
        bardzo czasochlonne zajecie...
        • kc_mc Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 22:58
          " Wasze " fotki tez poprawia ?
          Ja chyba nie potrafilabym sie powstrzymac aby tego nie robic, jesli bym miala
          taki program i umiala sie nim obslugiwac.
          Nie mowie o wielkich poprawkach, takich ekstremalnych, po prostu jakis kontrast,
          troszke ciemniejsza/jasniejsza buzie, jakiegos pryszcza zlikwidowac itp.
          :P
          :))
          • foamclene Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 23:00
            na moje krzywe zęby nigdy nie ma czasu...

szewc bez butow chodzi :)
            • love_mode Foam 18.07.07, 23:07
              Foam, zachecona wpisem Lilli o rzezbie nog niektorych forumek z ciekawosci zaczelam szperac w
              archiwum. Znalazlam twoje stylizacje do konkursu: ta z kecka i tiulem-bardzo fajna, ale nie o tym...jestes
              super zgrabna! to pisanie o dupsku etc na forum to czysta kokieteria;)) no masz, teraz o zebach;))) piekna
              kobieta jestes:))
              • gabi1234 Re: Foam 18.07.07, 23:10
                foam to nasza forumowa kokietka :)))
                • foamclene Re: Foam 18.07.07, 23:14
                  teraz to cianjwyzej kotletka :)

ps.
                  gabi...przytylam po tym inneov 1 kg chyba musze odstawic :(
                  • gabi1234 Re: Foam 18.07.07, 23:16
                    nie odstawiaj! odstaw te żelki lepiej :))
                    • foamclene Re: Foam 18.07.07, 23:20
                      :)))))))))))))))))))))
                      jestem w fazie jogurtowych mantosow ;)
                      • gabi1234 Re: Foam 18.07.07, 23:21
                        ja zrzucilam 1,5 cm dopiero w 6 opakowaniu :))
                        zatem glowa do gory foam :P
                  • love_mode Re: Foam 18.07.07, 23:19
                    jesli moge wtracic: bio cla dla mnie jest lepsze od ineov (tez przestalam pic)
                    • foamclene Re: Foam 18.07.07, 23:21
                      ja po "rozowym" :) jestem jakby napuchnieta i mam strasznie napecznialy brzuch
                      odkad pije (dwa tyg)
                      moze uczulona jestem???
                      • love_mode Re: Foam 18.07.07, 23:28
                        ja po 'rozowym' mialam mniejsza ochote na slodycze i to uwazam za plus, ale na forum uroda ciocco
                        linkowala artkul z obcasow, gdzie bylo napisane, ze inneov zawiera substancje powodujace cellulit i to
                        mnie zniechecilo, albo na wyobraznie podzialalo(?) no, ja tak mam:P
                      • cioccolato_bianco Re: Foam 19.07.07, 08:38
                        ja pije to truskawkowe swinstwo juz 11 tydzien, ale od 1 tyg jestem zachwycona
                        efekatmi :) nic nie wiem o zadnym przytyciu czy puchnieciu i napecznieniu.
                        • love_mode Re: Foam 19.07.07, 10:11
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=59517446&a=60230446
                        • foamclene Re: Foam 19.07.07, 10:11
                          kurcez to moze nie powinnam odstawiac?
                          i uzbroic sie w cierpliwosc...
                          tak sie nad tym zastanawiam ze moze w polaczeniu z czyms innym dalo u mnie taki
                          efekt, ale z drugiej strony przeciez wszytskie skladniki sa naturalne podobnie
                          jak moj chrom nie powinno sie nic dziac...

martwi mnie tylko ten powiekszony brzuch :)) z drugiej strony lepiej zeby to
                          byl ten specyfik niz "obcy";)
                          • confused.girl Re: Foam 19.07.07, 11:38
                            foamclene napisała:

> z drugiej strony lepiej zeby to
                            > byl ten specyfik niz "obcy";)

Dobre :D
                          • cioccolato_bianco Re: Foam 19.07.07, 20:47
                            nie chcesz miec malego aliena? :))
                            moze akurat spuchlas... ja w kazdym razie jestem bardzo zadowolona z efektu
                            wyszczuplenia i ujedrnienia ciala. do tej pory sadzilam, ze na cellu to tylko
                            cwiczenia pomagaja, a ja cwicze codziennie od lat i dopiero teraz od kiedy
                            stosuje innoev naprawde widze EFEKTY. ma tylko jedna wade - cene ;)
              • foamclene Re: Foam 18.07.07, 23:12
                dziekuje,
                ale to bylo jkaies 4 kg temu ;)
              • daria291 [...] 19.07.07, 07:23
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • lilivampire Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 23:20
            ja na początku poprawiałam wszystkie foty - wygładzałam skórę na twarzy:)
            ale już się w to nie bawię:) szkoda czasu na robienie z siebie kogoś kim nie jestem:)
        • kinky5 Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 00:27
          no wlasnie..bardzo czasochlonne zajecie.
      • jam_karaluch Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 23:41
        Jak miałam CS'a to też podobne rzeczy robiłam, moze nie na az takim poziomie,
        ale teraz mam tylko CE i poprawiam urodę bardziej kosmetycznie ;)
        Jak ktoraś chce, to moge sprobować jakies wasze zdjecie przerobić, tylko zeby
        bylo w miare dobrej rozdzielczosci ;)
        Wyslijcie na gazetowego maila :)
        Z czystej ciekawosci mozecie wyslac, nie pobieram oplat ani nie pokazuje zdjec
        nikomu innemu xD
        • lilivampire Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 18.07.07, 23:54
          taaa, ciekawe kto ci wyśle swoje zdjęcia
          jesteś anonimową użytkowniczką internetu, a twoich wypowiedzi w forumowej wyszukiwarce jest dokładnie zero;)
          • jam_karaluch Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 00:13
            lilivampire napisała:

> taaa, ciekawe kto ci wyśle swoje zdjęcia
            > jesteś anonimową użytkowniczką internetu, a twoich wypowiedzi w forumowej wyszu
            > kiwarce jest dokładnie zero;)
            >

Geez, no i co z tego? A Twoich wypowiedzi jest 1242454 wiec juz nie jestes
            anonimowa?
            Nie wysla no to nie. Nie czerpie z tego zadnych korzysci a wlasnych zdjec mam w
            brod zeby je sobie przerabiac. Ale mysle, ze niejedna kobieta by chciala
            zobaczyc siebie po przerobce, wiec zaproponowalam.
            Poza tym nie gwarantuje ze kazde zdjecie przerobie tak jak sobie ktos tego
            zyczy. Poza tym po co by mi byly czyjes amatorskie zdjecia, jesli juz o to Ci
            chodzi... :/
            Nie umiesz i zazdrosc Cie zżera czy jak?
            • lilivampire Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 00:23
              > Nie umiesz i zazdrosc Cie zżera czy jak?

tu chodzi o coś zupełnie innego:)
              pzdr
              • jam_karaluch Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 00:35
                lilivampire napisała:
                > tu chodzi o coś zupełnie innego:)
                > pzdr
                >

Tylko spytalam. Chetnie sie dowiem, o co chodzi.
                • kc_mc Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 09:48
                  Ja mam tylko akty, moze byc ?
                  :P
                • foamclene Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 10:49
                  a moze pokazesz nam jakies wlasne z przed i po?
                  :)
                  moze by nawet krajobraz przed i po retuszu
                  • jam_karaluch Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 16:21
                    Krajobrazami przeważnie zajmuje sie moj narzeczony, ale ok - pokaze zdjecie,
                    ktore wygralo konkurs w moim miescie :P
                    Niech no tylko znajde surową wersję...

Tak - przerabianie zdjec z wakacji jest dlugie i zmudne, ale efekt super :P
                    Siostra sie cieszyla jak jej zmienilam kolor wlosów, zagescilam i ukrylam
                    wysokie czolo :P co najsmiesziejsze nawet jej maz sie nie polapal ze to
                    przerobka :D Siedzial i sie dziwil :P
                    • jam_karaluch Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 16:47
                      Duh, nie mam surowego. Chociaz pokaze to co wygralo:
                      img375.imageshack.us/img375/8435/zdjkr8.jpg
                      Pokaze jedno ze zdjec, ktore robilam na samym poczatku:
                      img376.imageshack.us/img376/1233/zdj2mo7.jpg
                      I przeróbka siostry: img528.imageshack.us/img528/7370/zdj3ev3.jpg
                      Ten różowy tylko tak o xD ani ona sie tak nie maluje ani ja na powaznie tak
                      nikogo nie przerabiam xDD

akty tez moga byc :D
                      • lilivampire Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 17:18
                        sorry, ale nie bardzo mi się podoba
                        • mef8 Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 20:43
                          Lil - zainteresowana dyskusją Twoją i Ciocco zajrzalam na fotoforum moda i
                          odszukałam Twoje "masywne" łydki ... LOL!

musze wrócić tam znów i sprawdzić, która to forumka tak napisała i która ma tak
                          na****** (nie umiem tego określić w sposób cenzuralny)
                          • lilivampire Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 20:47
                            :) ja tam jestem dumna z tych "masywnych" łydek - idealne do chodzenia po górach:)
                            • mef8 Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 20:48
                              słusznie - one sie doskonale nadaja i do krotkich sportowych spodenek (w góry)
                              i do krótkich o mniej sportowym kroju (na miasto) - czyli wszedzie :)
                              • lilivampire Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 20:49
                                heh dzięki mef:)
      • miss_paradox Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 10:00
        to bardzo czasochłonne, jeśli się "robi" jedno zdjęcie na okładkę, to można
        poświęcić czas, ale żeby przerobić 200 zdjęć z wakacji... heh
      • miss_milkie Re: Po co się odchudzać, skoro jest Photoshop - f 19.07.07, 20:22
        ale fajnie wlosy dorobili;) wygladaja prawie jak naturalne;p
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka