black_magic_women 12.08.07, 13:02 Wiem,wiem,ze fotoszopy i retusze,ze mejkapy i stylisci,ale mimo to..Wg mnie nareszcie wyglada swietnie,szczegolnie na zdjeciu okladkowym www.pudelek.pl/artykul/4673/zyciowe_zdjecia_gwyneth_paltrow/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:04 A mnie wlasnie sie nie podoba na tych zdjeciach, wyglada jak " smierc ". Ale ladna z niej kobieta i ma bardzo fajne wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:26 kc_mc napisała: > A mnie wlasnie sie nie podoba na tych zdjeciach, wyglada jak " smierc ". > Ale ladna z niej kobieta i ma bardzo fajne wlosy. Zgadzam się w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:05 Też mną "tąpło" jak zobaczyłam te zdjęcia! Myślę, ze te ciemne brwi bardzo ją zmieniły..no i ta opalenizna..ona zawsze była taka "bladolica":) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:10 Wygląda z ta opalenizna sztucznie i staro. Graficy przesadzają z robieniem z kobiet lalek barbie na okładki. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:26 Nie poznałam jej . Kiedyś wyglądała lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:33 zdjecie okładkowe jest szczegolnie okropne ,reszt spoko Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:34 no jak ma nie wygladac swietnie skoro włsnie to photoshop... zeby nie bylo ze cos mam do niej, naprawde bardzo fajna babka, ale zrobili ja tak nienaturalnie ze wyglada jak kukła na tej okładce Odpowiedz Link Zgłoś
exclusively_bebe Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:36 Yyyy, ja chyba wole tradycyjna Paltrow. Ta bladosc to jej marka, znak rozpoznawczy. Teraz wyglada jak jedna z wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:38 Ja chyba jakaś nienoramalna jestem bo wszyscy się zachwycają, a dla mnie te foty są odpychające. Strasznie spotoszopione, wygląda wręcz nienaturalnie na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 13:50 Wogole do siebie niepodobna, nie podoba mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 15:00 nie wszyscy sie zachwycaja. Go fug ma racje, wyglada jak babochlop :) gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/2007/08/fug-the-cover-g.html Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 15:28 Lubię ją, ale zdjęcie z okłądki kompletnie mi się nie podoba. Ładne jest to, na którym leży rozwalona na fotelu. Reszta kompletnie do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
supervixen Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 14:04 Gdyby nie to, że zdjęcie z okładki widziałam już na Go Fug Yourself, nie poznałabym jej. Mocno przesadzili z photoshopem - wygląda jak Teri Hatcher w wersji blond. Reszta zdjęć znośniejsza, ale i tak wolę Gwyneth w naturalnym, 'bladolicym' i eterycznym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 14:36 Nigdy mi sie nie podobała.Na tej okładce wygląda sztucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
allienis Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 15:38 Rzeczywiście szok- w negatywnym sensie ,niestety... Wygląda jakby ktoś jej czarną henne na brwi położył i zapomniał zmyć na czas.Opalenizna do niej nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 15:39 a moim zdaniem wyglada wlasnie okropnie, gorzej niz kiedykolwiek... nigdy mi sie nie podobala, ale ogladalam pare fajnych jej zdjec. na tych akurat wyglada bardzo nieciekawie. ps. jednak gust to bardzo indywidualna sprawa jak widac, mamy skrajnie rozne opinie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 15:59 zgadzam się w pełnej rozciągłości :). Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 16:52 gdyby nie to, ze zdjecia sa podpisane to nie poznalabym jej. nie podoba mi sie na tych zdjeciach i, prawde mowiac, to nigdy mi sie nie podobala. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 16:59 nie podoba mi sie. Ale napewno przegladne W, moze zmienie zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 17:00 zgadzam się z większością zdjęcie na okładce najgorsze, nie poznałabym jej reszta może być Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 17:34 to przeciez tak specjalnie do gazety;))) fakt, nieladnie wyglada ale tylko w tej sesji. poza tym jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 17:40 na okładce tragedia - wręcz nierozpoznawalna, reszta niezbyt Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 17:51 Piękna kobieta www.poster.net/paltrow-gwyneth/paltrow-gwyneth-photo-gwyneth-paltrow-6205630.jpg en.ce.cn/Life/entertainment/people/EPphotogallery/200609/21/W020060921586823720610.jpg Moim zdaniem, to kobieta z prawdziwą klasą. Podoba mi się zarówno w szortach, jak i eleganckiej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:14 A mi sie ta sesja podoba,bo pokazla zupelnie nowe oblicze Paltrow.Oczywiscie gdyby to mial byc jej'staly'wizerunek,to nie byloby sie z czego cieszyc(raczej trzebay plaka;),a tak jest naprawde ciekawie.Nigdy mi sie nie podobala i zawsze zastanawialam sie dlaczego nazywaja ja piekna? Ta sesja sprawila,ze spojrzalam na nia inaczej i gdybym byla rezyserem obsadzialbym ja zupelnie innej niz dotychczas roli Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:27 aaa, jesli chodzilo ci o sesje, to co innego. sesja i mnie sie podoba, bardzo interesujaca. ale nadal podtrzymuje, ze wyglad gwyneth na zdjeciach- tragedia i dobrze ze nie zmienila wizerunku (chyba?). Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:36 clockwork.orange napisała: > aaa, jesli chodzilo ci o sesje, to co innego. Wiesz,jak na razie nie jestem jeszcze fanka laleczek Doda,Soda,czy Mandaroda;) Ale GP kazda odmiana robi dobrze.Dzieki tej sesji pierwszy raz pomyslalam,ze jest seksowna Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:42 mnie tam sie ona seksowna nie wydawala nigdy, na tych zdjeciach tez nie;) z jednym nie moge sie nie zgodzic- wyglada naprawde totalnie inaczej i gdyby nie podpis, to chyba bym sie nawet nie domyslila, ze to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:44 clockwork.orange napisała: z jednym nie moge sie nie zgodzic- wyglada naprawde totalnie > inaczej i gdyby nie podpis, to chyba bym sie nawet nie domyslila, ze > to ona. Ija!Dlugo zachodzilam w glowe kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:14 rewelacyjne zdjęcia nie rozumiem,czemu piszecie 'nie podoba mi się bo wygląda jak sztuczna kukła".przecież takie było zamierzenie,stylizacja miała przedstawiać sztywną ,sztuczną lalkę to nie są zdjęcia do albumu rodzinnego poza tym ogrom pracy włożony w coś takiego jest ogromny i są to zdjęcia najwyższych lotów Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Gwyneth Paltrow-szoooook 12.08.07, 21:30 A ja nie rozumiem Twojego oburzenia. Kazdy przeciez wie jaki byl zamiar, co nie znaczy ze to nam sie podoba. Mnie w kazdym badz razie nie. Odpowiedz Link Zgłoś