Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tom Tailor

27.10.10, 20:46
    Przypadkowo zerknelam na strone tej firmy i znalazlam pare fajnych rzeczy,a ze leniwa jestem i nie chce mi sie na zywo ich ogladac to pytam tutaj do posiadaczek rzeczy tej marki lub tych co bywaja w jej sklepach.Rzeczy dobrze uszyte,dobra jakosc materialu,czy nic powalajacego?bo kroje sa calkiem,calkiem.
    Obserwuj wątek
      • mania844 Re: Tom Tailor 27.10.10, 21:18
        Bardzo dobra i porządna marka, przynajmniej z moich doświadczeń ;)
        • alessia27 Re: Tom Tailor 27.10.10, 21:21
          rzeczy maja ladne ale czy gatunkowo sa takie swietne, moim zdaniem nie.
          To cos podobnego do s.Oliver i erprit, ja tych marek osobiscie nie uznaje ze dobre firmy
          bo gatunki ich wyrobow nie sa zbyt dobre.Ale maja ladne rzeczy.
          • krapheika Re: Tom Tailor 27.10.10, 21:33
            Alessia moze moglabys jakies porzadne marki polecic.Szukam czegos co byloby ladne i trwale.Wkurza mnie wymienianie rzeczy po sezonie,bo sie mechaca czy cos w tym stylu:-P
            • alessia27 Re: Tom Tailor 27.10.10, 21:45
              ja dosc lubie cecil i street one ale tez nie sadze aby byly to super marki, to jest wszystko na poziomie esprit i s.oliver,killah,
              Maja ladne ciuchy ale niszcza sie jak wiekszosc.
              Ja takie ladniejsze i drozsze piore w rekach, nie w pralce.
              Kurtke np oddaje do czyszczenia bo mi szkoda jaj wpieprzyc do pralki.
              A jak chcesz lepsze marki to marc cain, sportalm (maja wietne kolekcje),bogner,
              Ja sie ubieram w normalnych sklepach raczej tych na poziomie killah,Bench cecile,street one...
              Bynajmniej czescie wymieniam zawartosc szafy i mam zawsze cos nowego.
              Kurtki kupuje z ciut wyzszej polki (Wellensteyn) choc nie calkiem z wysokiej.

Poprostu ladniejsze rzeczy pierz w rekach dluzej sa ladne.
              • alessia27 Re: Tom Tailor 27.10.10, 21:49
                wiesz co... moj syn ma kilka rzeczy z tom tailor.
                Kurtka swietna ladna ciepla, ale ta szlufka co jest aby ja zawiesic, za pierwszym razem odprula.
                Kolezanka ma ta samam kurtke dla syna i to samo sie stalo.
                Pozatym mysle ze marka ok ...Jak jeszcze cos trafisz na wyprzedazy i cena gra to dlaczego nie.
              • krapheika Re: Tom Tailor 27.10.10, 22:06
                Te same co i ja:-D chyba po prostu do cloppenburga sie przejde i poszukam czegos,no i tailora odwiedze przy okazji,pomacam,sprawdze,bo jednak ciezko po wpisach sie zorientowac czy ta marka jest dla mnie.A juz myslalam,ze znow zalatwie wszystko przez internet:-D
                Kurtki daje zawsze do czyszczenia, a szczegolnie wartosciowe rzeczy piore na praniu recznym w pralce,pojedynczo.Moja najdrozsza kurtka jest od woolwortha,ale musze przyznac,ze juz 3sezon sie trzyma i jest ponadczasowa krojem.Fakt nie za czesto ja nosze,bo ona typowa na wypad w gory,ciezka ,ale na gole cialo mozna zalozyc i bedzie cieplo:-D
                • musam Re: Tom Tailor 28.10.10, 12:57
                  uwazam ze nie sa zle, kupuje dzieciom. Nie uwazam ze esprit jest kipski, od lat kupuje i i jest ok. Cecil uwazm wrec za gorsze jakosciowo...
                  • alessia27 Re: Tom Tailor 28.10.10, 15:42
                    tobie chodzi chyba o firme woolrich,a nie woolworth.
                    • krapheika Re: Tom Tailor 28.10.10, 20:43
                      Kurna ten cholerny woolworth chodzi za mna,bo rozmawialismy ze znajomymi o przejeciu tej sieci przez kik i wbila mi sie nazwa na mur:-D oczywiscie masz racje:-D
                      Dzis odkrylam jeszcze marke Kh...o:-P fajna nazwa:-D jakos ja zawsze przeoczylam:-)ale mieli fajne kurtki to sie zainteresowalam:-P
                      • krapheika Re: Tom Tailor 28.10.10, 20:46
                        O rany cenzura na forum, nic nie poradze,ze marka sie K H U J O nazywa:-P
                        • alessia27 Re: Tom Tailor 28.10.10, 22:44
                          heheh dobre ... fajna nazwa ale nien znam :(
                          Ja jestem wierna swojemu wellensteyn :)
                          Kupilam torebke GGL :)
                          • krapheika Re: Tom Tailor 28.10.10, 22:58
                            W cloppenburgu jest ta firma.cenowo podobne do oliviera i taylora
                        • alessia27 Re: Tom Tailor 28.10.10, 23:04
                          ide spac wstaje do pracy o 5 :( jutro popatrze na te KHUJO :)
      • elkatxt Re: Tom Tailor 29.10.10, 12:22
        mam 2 pary jeansów - obie tak farbują w praniu, bieliznę podczas noszenia że mam ich dość ...
      • rozzalona666 Re: Tom Tailor 29.09.16, 10:56
        Jak kurtki i meskie torby są dobre tak reszta ubrań według mnie słaba. Z Założenia jestem drobną osobą i noszę rozmiar S, w tym sklepie wszystkie damskie s-ki były na mnie za duże, musiałam ubierać się na nastolatce....Spodnie-masakra. Pierwsza para rozciągnęła się półtora! rozmiaru, druga pękła na udzie,trzecia do tej pory farbuje WSZYSTKO z czym ma kontakt! Czy to w pralce czy z bielizną podczas noszenia. Kardigan po niecałym miesiącu się zmeszył, koronkowa stalowa podkoszulka wytarła się na guziku od spodni, bluza również mi się wytarła i do tego magicznie skurczyła... Nie, nie prałam w wysokich temp. Jeśli chcesz wyrzucić kasę i założyć coś raz czy dwa to ten sklep to oferuje, osobiście odradzam
      • pachnidlo77 Re: Tom Tailor 24.11.16, 13:31
        Szczególnie waszej uwadze polecam butik z super ubraniami w stylu vintage - BlackLemonVintage.com
        Niesamowite ciuszki damskie i męskie , kultowe marki, atrakcyjna cena. Każda rzecz ma swój niepowtarzalny charakter. Polecam :)

blacklemonvintage.com/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka