martita503 02.09.07, 22:17 swietna sukienka, swietne nogi, rewelacyjna Kayah! prawda prawda, kobiety sa jak wino.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Kayah w Sopocie 02.09.07, 22:20 mi rowniez sie bardzo podoba. bardzo ja lubie zreszta, mimo ze gada troche od rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ana_01 Re: Kayah w Sopocie 02.09.07, 22:21 Srebrna kreacja..jak dla mnie..boska:) Odpowiedz Link Zgłoś
szmeksik Re: Kayah w Sopocie 02.09.07, 22:30 kayah wymiata.swietny wyglad swietny glos fenomenalny styl nie jakas tam doda wiesniara z tekstami piosenek glupszymi niz te z disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women A nasza foremka Magda?! 02.09.07, 22:40 Wpadla chyba w oko panu operatorowi,ale miala takie piekne afro:) No a Kayah jak to ona-zawsze zjawiskowa,zawsze z rozmachem.Taka babka w typie Tiny Turner:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: A nasza foremka Magda?! 03.09.07, 08:39 Magde tez widzialam. bardzo fajnie wygladala w tym afro i oczywiscie duze kolczyki;) Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: A nasza foremka Magda?! 03.09.07, 21:29 to magda byla? wlasnie mialam sie pytac.... niesamowite,zeby kogos tak wypatrzyc. kogos kogo sie wogole nie zna. no moze ciutke:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A nasza foremka Magda?! 03.09.07, 20:29 miss_milkie napisała: > jaka Magda?;| No ba!Magdaksp:) Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Kayah w Sopocie 02.09.07, 22:39 tylko ta jakajaca Molek gdzies pomiedzy mnie irytowala Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 mam 03.09.07, 08:51 muzyka.onet.pl/10172,54211,galerie.html kayah, wedlug mnie, niewiele przypomina kobiete, ale musze przyznac, ze na zdjeciu w srebrnej sukni bardzo ladnie sie prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: mam 03.09.07, 08:57 A mnie się w ogóle nie podoba, ta kreacja przeokropna. Więcej nie napiszę bo nic dobrego o jej wyglądzie nie mogę napisać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: mam 03.09.07, 09:58 kreacje kayah nabieraja "rozpedu" jak ona zaczyna sie w nich ruszac pewnie bardziej by Ci sie podobala jak tanczy i te buty tez mialy jakies ruchome elementy ktore podczas tansa sie "bujaly" Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: mam 03.09.07, 13:00 Mnie się nie podoba, niestety więcej w niej faceta niż kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: mam 03.09.07, 13:30 Jedyne co "kobiece" to zwiędły biust, który czasem nadmiernie eksponuje (jak np. w mtv unplugged). Wygląda to okropnie. Słuchać ją bardzo lubię - patrzeć nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 09:51 sukienka, buty śliczne, nogi boskie :) aż byłam mile zaskoczona, bo Sopot schodzi coraz niżej niestety. Kayah bardzo lubię, jest jedną z niewielu gwiazd, które zachowują się naturalnie. no i super była też jej nowa piosenka coś o kobiecie i o ciastku :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 09:55 czy mi sie wydawalo czy widzialam magde w urywkach z widowni? kayah swietnie wygladala kiecka buty nogiiii i bardzo mi sie podobalo jak zaspiewala ostania piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 magdaksp!! 03.09.07, 09:57 byla widzialam ja, odrazu ja poznalam, tak mysle, ze to ona- charakterystyczna fryzura, duze kloczyki, fioletowy top. zazdroszcze jej bo koncert byl super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 11:33 no właśnie....tak mi się wydawało, że to Magda. wyglądała super, ma zaliczony wątek fotkowy za wczoraj:D Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 10:01 Nie moglam ogladac koncertu z braku PL Tv :( Ale widzialam zdjecia i musze przyznac ze ladna miala sukienke, nogi tez niczego sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 11:17 szkoda tylko, ze dała zrobic z siebie kompletna idotke gadając takie bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 11:43 paulinaa napisała: > szkoda tylko, ze dała zrobic z siebie kompletna idotke gadając takie > bzdury... a co ona konkretnie powiedziala (nie ogladalam sopotu....)? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 13:02 daggy4 napisała: > paulinaa napisała: > > szkoda tylko, ze dała zrobic z siebie kompletna idotke gadając > takie > > bzdury... > > a co ona konkretnie powiedziala (nie ogladalam sopotu....)? pozwol daggy ze odpowiem (cytujac z pamieci) bredzila cos o tym, ze Natalia Kukulska nie moze byc dzis w Sopocie, bo jest w USA, i ze jej mama zginela w wypadku samolotu wracajac z USA, i ze ma nadzieje ze to nie jakies fatum... i jeszcze cos o mudndurkach, ktore jej syn musi nosic od jutra (zupelnie nietrafiony zart) etc. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 13:15 paulinaa napisała: > szkoda tylko, ze dała zrobic z siebie kompletna idotke gadając takie > bzdury... dala z siebie zrobic...? ty sie chyba nie slyszysz! tzn. ktos wycial jej slowa i wstawil tekst ktorego ona sama nie powiedziala..... o glupoto, glupoto ludzka , gdybys ty skrzydla miala..... suknia z kabaretu pierwszej lepszej tancerki, lata gierkowskie, nic ciekawego piosenki nie slyszalam wiec ni oceniam jej talentu byl wczoraj wycinek jej wywaidu na gazecie, intelektem nie grzeszy Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 11:51 fakt Kayah zawsze wyglada rewelacyjnie a sukienka klasa Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 12:52 najbardziej podobała mi się ta pierwsza - czarna... no i Kool and The Gang;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Inne kreacje : 03.09.07, 17:56 Z tego co czytalam na internecie, to jakis niby zespol sie przygotowywal do wystepu, a ona musiala po prostu ten czas zapelnic i byla kompletnie nie przygotowana i plotla jakis bzdury ... Tutaj wiecej zdjec : Czerwona: uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/15.jpg W " ruchu " fajnie ta sukienka wyglada : uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/16.jpg Czarna: uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/17.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Inne kreacje : 03.09.07, 19:04 kc_mc napisała: > Z tego co czytalam na internecie, to jakis niby zespol sie przygotowywal do > wystepu, a ona musiala po prostu ten czas zapelnic i byla kompletnie nie > przygotowana i plotla jakis bzdury ... ****ktos, kto pracuje pod obstrzalem kamer na codzien nie moze byc nieprzygotowany, niestety z proznego to ani salomon.... > Tutaj wiecej zdjec : > Czerwona: > <a href="uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/15.jpg" ****o jesuuuuuuuuuuuu! target="_blank">uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/15.jpg</a> > W " ruchu " fajnie ta sukienka wyglada : > uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/16.jpg '****podrzedna tacerka w nocnym lokalu > Czarna: > uroda.onet.pl/_i/galeria/sopot07/17.jpg ****rece mi opadly bo liczylam ze do 3 razy sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Inne kreacje : 03.09.07, 20:31 tralalumpek Uwielbiam Cie czytac, jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie bez usmiechu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Inne kreacje : 03.09.07, 20:37 a coz wy mnie tak nagle wszystkie kochacie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ghjp Re: Inne kreacje : 03.09.07, 20:44 kurna, a mnie ta srebrna się w ogóle nie podoba! Czerwona z tym "doczepkiem" też kiepsko. Czarna niby ok - ale Kaji w niej jakoś czarno i ble. A co niej samej, widziałyście sesję w gali czy tam w vivie?? Hm.... Tytuł z serii: jak cudownie mieć 40 lat. I do tego wyfotoszopowane na maksa zdjęcia. Mało to spójne. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Inne kreacje : 03.09.07, 21:21 tralalumpek napisała: > a coz wy mnie tak nagle wszystkie kochacie :)))))))) > > > przypominam, ze bylam pierwsza i jakby co to ja wylansowalam mode na kochanie trampka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:26 bylam w ospocie,caly koncert cudny,kasia rowniez cudowna!wszytskie jej suknie przpiekne.słyszałam ze sporo mnie bylo w tv:)to fakt mialam afro i zlote kola:) nawet kasia sie śmiała ze więcej pokazywali nas(ja i moja kolezanka)niz ją:))dla mnei sopot skończył sie o 6 rano i anprawde bylo cudownie. aco do prowadzenia koncertu to wierzcie mi ze kasia byla strasznie zdenerwowana i przygotowywała sie do tego koncertu bardzo dlugo,widzialam wiec wiem:)niestety widac bylo zdenerwowane ale itak zawładnęła publika sopocka. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:35 no wlasnie Magda widac bylo ze Kayah jest zdenerwowana, i z jednej strony rozumiem bo w koncu wystepuje na zywo przed cala Polska: i to w Operze Lesnej i ta przed tv, ale z drugiej striny jednak od gwiazdy oczekuje sie przewaznie opanowania i przyzwyczajenia do takich publicznych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:42 wiesz inaczej to wyglada jak np prowadzila "to bylo grane "gdzie wszystko bylo nagrywane nie na zywo i wsumie bylo sporo odcinkow ,mogla nabrac wprawy a inaczej gdy koncert na zywo ikazda pomylka jest wyłapywana natychmiast.będę bronic kasi bo wiem ile nerwów ją ten koncert kosztował tak samo zreszta jak unplugged.pierwsze slowa jakie uslyszalam od niej po koncercie to ze na szczescie juz po.zreszta caly zespol byl w strasznym stresie bo proby trwały jeszcze na 15 przed koncertem. inna sprawa ze kasi "zawodem"jest spierwanie anie konferansjerka ale itak nie wyobrazam sobie zeby ktos inny mial ten koncert poprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:29 kayah wyglada mi na strasznie sympatyczna osobe i lubie ja, ale z wygladu nie podoba mi sie ani troche, choc przyznaje, ze ma piekne oczy, wlosy i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:35 wierz mi ze jest sympatyczna.to jest naprawde wspaniały człowiek i bardzo mądra kobieta.i bardzo skromna naprawde bez zadnych gwiazdroskich póz i zadzierania nosa.czasem jej skromnosc jest naprawde dla mnie zadziwiajaca ale wiem ze napewno nei jest to poza. a jesli chodzi o jej wyglad to jakbys ja zobaczyla na zywo to bys sie napewno zdziwila ze to taka nieduża kobieta:)na zywo wyglada naprawde super,a bez makijazu to wogole jak nastolatka.zreszta ona naprawde wyglada mlodo . Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:40 takie wlasnie robi na mnie wrazenie- bardzo skromnej kobiety i takiej cieplej, zyciowej. w sumie to mozliwe, ze na zywo wyglada fajniej, wiadomo ze kamera troche znieksztalca i mnie sie zawsze wydaje taka strasznie duza, moze tez z powodu tych dluuugich nog:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:43 ona sama kiedyś powiedziała ze po co sie odchudzać skoro i tak w tv będzie wydawać sie strasznie duża.:) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:50 i slusznie:) ale kayah nigdy nie wygladala jakby miala za duzo kg, raczej jakby byla niesamowicie wysoka. nie potrafie jej sobie wyobrazic inaczej, niz ze wzrostem powyzej 1,80 a zdaje sie ze ma mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 21:58 Nie ogladałam Sopotu, bo to nie moje klimaty, ale Kayah to wspaniała kobieta. To taki typ kobiety, którą chce sie mieć za kumpelkę. Lubię ją ogladac i słuchac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kayah w Sopocie 03.09.07, 22:00 ma mniej jakies 175cm.ja mam 169 ale jak stoimy obok siebie to nie widac prawie wcale różnicy wzrostu.ale wiadomo ze jak zalozy szpilki to ponad 180 ma. Odpowiedz Link Zgłoś