denize 04.09.07, 08:55 Wiek 15 - 20 pare : rurki + baleriny + luzna bluzka marszczona pod biustem zasłaniajaca biodra, chętnie z H&M ( wiecie o co chodzi) + workowata torba. Kopie Lohan, Barton, i Bóg wie tam kogo To jest już takie nudne !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clockwork.orange Re: Klony w rurkach 04.09.07, 09:53 > To jest już takie nudne !!!!! to samo mozna powiedziec o wpisach takich jak twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) n/t 04.09.07, 10:16 no i co z tego, że klony? nie będę się jakoś specjalnie wyróżniać nosząc jakieś dziwne ciuchy żeby tylko nie wyglądać jak inni.. ja się tak dobrze czuje i noszę i jestem z tego zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabooo Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) n/t 04.09.07, 10:18 lepsze to niz kobitki od stóp do głów odziane w złoto których takze pełno na ulicach:) Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Klony w rurkach 04.09.07, 13:41 to chyba jakas prowokacja... po 1. to kominacja rurek, z tunikami, workowatymi torbam i balerinami jest tyle ze to sie znudzic nie moze. po 2. nie znudzily Ci sie dzonowate spodnie z marnymi przykrotkimi bluzeczkami i takimi tam? ubieraj co lubisz, moze bedziesz INNA Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Klony w rurkach 05.09.07, 17:22 martita503 napisała: po 2. nie znudzily Ci sie dzonowate spodnie z marnymi przykrotkimi > bluzeczkami i takimi tam? o niebo lepsza jest jak dla mnie obecna moda niż to co było te parę lat temu........... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Klony w rurkach 04.09.07, 13:45 popieram teraz kazda nastolatka wyglada tak samo zero wlasnego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Klony w rurkach 04.09.07, 13:45 a jak sie pytam w moim wątku o ciekawy zestaw na jesien, to jakoś nie masz nic do powiedzenia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.oliwka Re: Klony w rurkach 05.09.07, 17:36 E tam taki zestaw sympatyczny jest i wygodny:) Gorzej było na wiosnę: krótkie kurtki, rurki i oficerki - teoretycznie nic strasznego ale przy troszkę okrąglejszych biodrach- dramat, nic tak nie podkreśla niekorzystnie figury jak ten zestaw. Mam nadzieje że jesień będzie inna... Klony są ok, ale braku lustra w domu mówie NIE :p Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Klony w rurkach 06.09.07, 10:40 a co jest niekorzystnego w okraglych biodrach? trzeba je maskowac, zeby wygladac androgynicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Klony w rurkach 06.09.07, 11:14 klymenystra napisała: > a co jest niekorzystnego w okraglych biodrach? trzeba je maskowac, > zeby wygladac androgynicznie? Czytając to forum czasem mam wrażenie, że właśnie tak trzeba robić:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Klony w rurkach 06.09.07, 18:43 okrągłe biodra są fajne i seksowne i koniec kropka. jak ktoś nie ma to też fajnie, ale jak ktoś ma to niech pokazuje:] Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Klony w rurkach 05.09.07, 18:39 No nudne, nudne. Ostatnio pasaż grunwaldzki opanowały nastolatki tak właśnie poubierane, więc się już na nie napatrzyłam wystarczająco:P No ale tak to już z modą jest. I proszę nie pisać, że jedyną alternatywą dla rurek są dzwony z bluzka odsłaniającą pępek:P Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Klony w rurkach 05.09.07, 23:08 confused.girl napisała: > No nudne, nudne. Ostatnio pasaż grunwaldzki opanowały nastolatki tak właśnie > poubierane, więc się już na nie napatrzyłam wystarczająco:P No ale tak to już z > modą jest. I proszę nie pisać, że jedyną alternatywą dla rurek są dzwony z > bluzka odsłaniającą pępek:P haha - confused -popieram!!! to samo zauważyłam na grunwaldzie:))))gdzie nie spojrze to rurki,baleriny i tunika pluz wielki worek - do tego często opaska i kolczyki kółka:) nawet mi sie ten zestaw podoba...ale przeciez istnieje masa innych modnych i ciekawych zestawień, np. szerokie spodnie, szorty, a nawet rurki ale połączone np. z bluzką koszulową albo dopasowanym tanktopem... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Klony w rurkach 05.09.07, 23:16 Nie wymagajmy zbyt wiele;) Na pudelku było zdecydowanie więcej zdjęć hollywoodzkich gwiazdeczek w tym standardowym zestawieniu, więc... Nie wiem czy byłaś 3 września w okolicach naszego cudnego pasażu, ale roiło się tam od dziewuszek w strojach pseudo-galowych z okazji rozpoczęcia roku szkolnego - rurki+baleriny+prawie galowa koszulka:D i obowiązkowo olbrzymie okulary - dodam, że lało, a o słońcu można było tylko pomarzyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Klony w rurkach 05.09.07, 18:47 wolę nudę niż bazarowe repliki nawiązujące do stylu DODY, Mandaryny etc..klony w tipsach, to nie tylko nuda ale i katusze dla oczu Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: Klony w rurkach 05.09.07, 19:31 Klony zawsze były, teraz akurat wyglądają tak jak ty napisałaś. Przy czym częso od góry bluza w kropki/gwiazdki.... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Klony w rurkach 05.09.07, 22:58 nawet ja nabyłam rurki,sklonowałam się;) Inna sprawa,że w obecnej modzie jest wyjątkowo dużo praktycznych i wygodnych elementów.Baleriny to są chyba najlepsze buty jakie można wymyslić - wygodne i pasują się tylko do sportowych rzeczy. duże torby są pojemne - idealne do szkoly, na studia itp. A poza tmy nie każdego stać na kupowanie dizajnerskich ciuchów robionych w pojedynczych egzemplarzach.A jak ktoś się ubiera w sieciówkach to wygląda tak jak inne osoby ubierające się w tych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Klony w rurkach 05.09.07, 23:03 dizajnerskie ciuchy nie mają nic z tym, wspólnego:P Ubieram się w zwykłych sieciówkach i nie latam z workiem w rurkach i balerinkach ;) po za tym trzeba się z istnieniem klonów pogodzić - zawsze tak było i będzie i najlepiej na to uwagi nie zwracać:P Odpowiedz Link Zgłoś
juvanalka Re: Klony w rurkach 06.09.07, 11:44 ale po co się spierać!!?? każdy nosi to w czym mu wygadnie i troszkę tolerancji. jeśli klonowi nie przeszkadza że jest klonem to co ma mi przeszkadzać??? :)) ja rureczek nie noszę bo mam pełne uda i smiesznie bym wyglądała ale jeśli ktoś ma co pokazywać niech pokazuje :)) tak jak już ktoś pisał klony OK ale brak lustra jest niewybaczalny :)) Odpowiedz Link Zgłoś