swinki-trzy 12.09.07, 15:31 w sobotę 15 września 2007 r. o godzinie 10:00 w Złotych Tarasach w Warszawie na I piętrze (koło fontanny) będzie casting dla Fashion Magazine. Kto idzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twiddy Re: casting dla Fashion 12.09.07, 20:57 Chętnie się skuszę :D warto się spróbowac..:) Odpowiedz Link Zgłoś
twiddy Re: casting dla Fashion 12.09.07, 21:04 Od dawna marzy mi się "kariera" modelki.. Ale nie wiem od czego zacząć. Jakoś nie interesowałam się tym do tej pory, ale.. warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
turkuc-podjadek Re: casting dla Fashion 13.09.07, 13:19 Próbować zawsze warto. Poza tym zapisz się do jakieś agencji i chodź na castingi przez nich organizowane. Powinnaś też zrobić sobie profesjonalne portfolio. Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: casting dla Fashion 13.09.07, 13:25 Niektóre agencje (nie wszystkie) przygotowują portfolio swoim dziewczynom. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: casting dla Fashion 16.09.07, 21:59 jesli to sa agencje profesjonalne anie zwykli naciagacze to robia portfolio za darmo,wiem od kolezanki modelki z agencji rebel models. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: casting dla Fashion 13.09.07, 13:35 Pomijając sprawę wymiarów, ciocia Ryfka jest zdecydowanie za stara. Ale będzie trzymać kciuki za młode wilczyce z FM! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: casting dla Fashion 25.09.07, 11:00 gdzieś czytałam że na tym castingu mieli także brać osoby size+ i age+ czyli powyżej 36 i powyżej 15l. ale może to nieprawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinki-trzy Re: casting dla Fashion 25.09.07, 20:07 Casting był skierowany do dziewczyn do 20 roku życia i charakterystycznej (zapamietywalnej) urodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: casting dla Fashion 25.09.07, 20:29 hehe czyli typowo;) powodzenia zycze w kolejnych! Odpowiedz Link Zgłoś
turkuc-podjadek Re: casting dla Fashion 16.09.07, 21:54 I jak? Był ktoś na tym castingu? Tak w ogóle to po co był ten casting? Odpowiedz Link Zgłoś
twiddy Re: casting dla Fashion 18.09.07, 21:19 A takie castingi to często się odbywają? Czy amatorki mogą na nie chodzić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
senna_bezsennosc Re: casting dla Fashion 19.09.07, 13:09 Fashion Magazine chyba pierwszy raz organizował taki casting, ale castingi są ogólnie często organizowane przez różne inne firmy. Oczywiście, że amatorki mogą chodzić na takie castingi. Przecież nikt im nie zabroni:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyimek Re: casting dla Fashion 19.09.07, 15:57 Jasne, że nikt im nie zabroni, ale czasami agencje szukają profesjonalistów. Amatorki powinny chodzić na castingi dla nowych twarzy. Mnóstwo jest takich castingów – wystarczy tylko przejrzeć ogłoszenia w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki-trzy Re: casting dla Fashion 19.09.07, 17:11 senna_bezsennosc napisała: > Fashion Magazine chyba pierwszy raz organizował taki casting Nie pierwszy. To był nabór do konkursu Oskary Fashion. Konkurs organizowany jest od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
twiddy Re: casting dla Fashion 21.09.07, 14:47 swinki-trzy napisała: > To był nabór do konkursu Oskary Fashion. Oscary jak te filmowe? ;) co to właściwie za konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: casting dla Fashion 21.09.07, 15:21 www.oskaryfashion.pl/ i ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
swinki-trzy Re: casting dla Fashion 21.09.07, 22:56 Hehehe niezupełnie Oskary Fashion to konkurs dla młodych talentów. Promuje młodych fotografów projektantów i modelki. Więcej znajdziesz pod tym linkiem który wrzuciła anulkina Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: casting dla Fashion 24.09.07, 19:12 Konkurs jest super. Podobnie jak sam magazyn Odpowiedz Link Zgłoś
senna_bezsennosc Re: casting dla Fashion 29.09.07, 13:17 Nawet wybranie do tej finałowej dziesiątki daje dobry start. Później można to wpisać w CV a potem zapisać się do agencji. Zazwyczaj tam zaczyna się jako hostessa ale są ogromne szanse bo klienci agencji przeglądają portfolio wszystkich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
zapalniczka9 Re: casting dla Fashion 29.09.07, 14:21 No nie jest tak do końca. Agencja promuje jedne dziewczyny bardziej inne mniej dlatego dobrze brać udział właśnie w takich konkursach - masz wtedy większe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
senna_bezsennosc Re: casting dla Fashion 29.09.07, 15:25 Hehe, dobrze żyć w zgodzie z kimś z agencji żeby Cię promował w niej. Nie zadzierać tam z ludźmi i wyrobić sobie plecy;) Odpowiedz Link Zgłoś
twiddy Re: casting dla Fashion 01.10.07, 00:06 Jestem pokojowo nastawioną dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
przyimek Re: casting dla Fashion 19.09.07, 08:20 Wszystkie tym z "górnej półki" – ale od początkujących wymagają żeby zrobiły to na własny koszt. A to droga sprawa. Proponuję powybierać chociażby z gazety ogłoszenia o castingach dla amatorów. Był ktoś na castingu Fashion? Odpowiedz Link Zgłoś
senna_bezsennosc Re: casting dla Fashion 19.09.07, 13:06 Niom, sympatycznie było:) Casting cieszył się sporym zainteresowaniem i nawet dużo dziewczyn się pojawiło. Niestety ostatecznie jury wybrało tylko jedną z nich:( Ale było naprawdę fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolita212 Re: casting dla Fashion 24.09.07, 19:45 Widziałam relację z tego castingu w Dzień Dobry TVN. Ale bardzo kruciutka była:( Odpowiedz Link Zgłoś