fresaa 18.09.07, 11:23 A ja szukam takich oto, zwykłych bucików. Nie widział ktoś w jakimś sklepie? Wszystkie które ja widzialam mają obcas albo są w szpic ble albo są muszkieterkami :) Bede bardzo wdzięczna za jakieś namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fresaa Re: Takie buty :) 18.09.07, 11:24 AAAAA link :))) www.allegro.pl/item243215222_extramalnie_modne_wciagane_kozaki_4_kolory_38.html Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Takie buty :) 18.09.07, 13:36 ja widzialam dzis fajne czarne klasyczne buty w kazarze Odpowiedz Link Zgłoś
fresaa Re: Takie buty :) 18.09.07, 17:38 o dzięki :) mam tylko jeden problem, bo często buty tego typu okropnie odstaja i marszcza sie w takie faldy z przodu na wysokosci kostki... moze to tak specjalnie ma byc? :) ale moze jeszcze znajde takie przylegajace... jutro zaczynam poszukiwania na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Takie buty :) 18.09.07, 17:51 brzydkie te buty,kupilam ponad rok temu i leza nieuzywane:PPP byly tanie.rozmiar 37:P Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Takie buty :) 18.09.07, 21:43 pump, mowisz o tych z allegro? bo te czerwone nawet mi sie podobaja, nie licze na superjakosc, ale za taka cene mozna to zniesc. sugerujesz, ze nie warto? tzn. wygladaja jeszcze brzydziej niz na zdjeciu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Takie buty :) 18.09.07, 22:18 ja ich nie wyrzucilam,bo zawsze mozna zalozyc na jeden raz,jak beda pasowac,ale na Twoim miejscu znalazlabym cos ladniejszego,pogrubiaja lydki i ten obcas jest beznadziejny.lepsze bylyby na plaskiej podeszwie.sa troche sliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Takie buty :) 18.09.07, 22:25 tak, tez bym wolala plaski obcas, ale u nas wielkiego wyboru tego typu butow nie ma (czemu?!), wiec to jakos moge przelknac- dla koloru i fasonu. pogrubiania lydki sie nie boje;) raczej chodzilo mi o to, czy nie wygladaja jakos strasznie ceratowo-tandetnie. ech, zreszta i tak pewnie nie kupie, nie umiem kupowac bez mierzenia. dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
fresaa Re: Takie buty :) 18.09.07, 22:34 hahah nie sa takie zle przeciez :) faktycznie wolalabym zeby byly calkiem plaskie, mysle ze i tak ten obcasik po kontakcie z chodnikiem bedzie wygladal nieciekawie... przynajmniej w moim wykonaniu :P ktos jeszcze widzial ladne kozaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Takie buty :) 18.09.07, 22:29 brzydki obcas i nieestetyczny przod. paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Takie buty :) 18.09.07, 22:41 one maja wlasnie byc takie paskudne, w tym caly ich urok;) choc obcas to faktycznie "taki se". Odpowiedz Link Zgłoś
fresaa Re: Takie buty :) 18.09.07, 22:48 to kupic? nie kupic? hmmm pewnie nie kupie :P Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Takie buty :) 20.09.07, 07:54 jak dla mnie są fajne i sama pewnie takie kupie tylko szare Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Takie buty :) 21.09.07, 14:39 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9acd77b574e96bc6.html naprawde są brzydkie?? na mnie bedą luźne i wkładałabym w nie spodnie Odpowiedz Link Zgłoś