julka7777 27.09.07, 16:04 www.ebuty.pl/buty/Marisha_Nuala,i1532.html jak wam się podobają? nie wiem jakiej jakości są buty marisha wiec jesli ktoś wie to niech napisze czy przetrwają tą zimę przymierzałam je w sklepie i są bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanna.wanna Re: Kozaczki ;) 27.09.07, 16:11 hmmm, nie wiem... jest w nich jakis... smutek ;). sa troche smutne. ale to nic, mozna je ozywic reszta ubioru. sa ok. jesli nie sa drogie, wygodne, to smialo mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Kozaczki ;) 27.09.07, 16:23 nie są drogie, w internecie widnieje cena 169 ale wydaje m isie ze w sklepie bylo 149 ;) zgadzam się z tym smutkiem ale wszystko da sie zrobic więc jak nie jakieś kolorowe rajstopy czy spódnica to na pewno zimowe dodatki w postaci szalika teraz na jesień szale od koloru białego przez czerwień błękit ... do czarnego ;P pluc kaszkiet no i na pewno torba heh napakowana książkami i zeszytami jak przystało na uczennice heh Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Kozaczki ;) 28.09.07, 18:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=69379037 Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Kozaczki ;) 28.09.07, 18:33 dziekuje za przytoczenie innego wątku o takich butach ale tam jest inne pytanie ktore brzmi "kupic czy nie kupić" ja pytam o jakoś butów marisha a więc to z innej beczki troszki nadal czekam na jakieś odpowiedzi co do jakości Odpowiedz Link Zgłoś
brattby Re: Kozaczki ;) 28.09.07, 19:39 Buty fajne, a co do jakości to bywa niestety różnie - ja mam trzy pary butów tej firmy, jedne trzymają się nieźle, pozostałe dwie pary trochę gorzej niestety. Jeden sezon powinny przetrzymać bez problemów (chyba że sprawdzą się prognozy odczytywane z anomalii prądów atlantyckich i będziemy mieli w tym roku syberyjską zimę :)). W przypadku tej firmy cena przekłada się na jakość. Jeśli szukasz czegoś trwalszego to odradzam. B. podobne są w H&M ale ze skóry za dwieście coś i w C&A z tworzywa za 120 zł bodajże. W każdym razie ja osobiście bym nie ryzykowała butów na zimę (chyba że traktujesz je jako przejściówki a na zimę zimę masz coś ciepłego i solidnego :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magdalina20 Re: Kozaczki ;) 28.09.07, 19:51 Bardzo brzydkie, zupełnie jak dla starszej Pani a nie da młodej dzeiwczyny jaka jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Kozaczki ;) 28.09.07, 20:52 nie lubie takiego obcasa, niepraktyczny, mały flek,który prawdopodobnie szybiutko będzie do wy miany i obcas obciągany,który na naszych chodnikach moze siępozadzierac momentalnie Odpowiedz Link Zgłoś
gabula777 Re: Kozaczki ;) 29.09.07, 08:52 Na początku lat 80- tych nosiło sie takie obcasiki.Były bardzo niepraktyczne, pozadzierały się bardzo szybko, nawet jak nie były obciągnięte skórką.Ale cóż moda wraca, każdy musi sam się przekonać, ja bym już nigdy nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Kozaczki ;) 29.09.07, 13:21 jakosc jest rozna- z tego co slyszalam, bo sama nie mam zadnych. ale ogolnie ok. buty mi sie bardzo podobaja, faktycznie sa wygodne. nie do konca przekonuje mnie obcas- mialam kiedys niby-baleriny na podobnym i chodzilo sie w nich raczej srednio. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Kozaczki ;) 29.09.07, 14:07 Nie podobają mi się. Mają beznadziejne obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś