Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic...

29.09.07, 16:25
    Ale brzydka.Bleeee i ktoś taki zostaje modelką?
    Obserwuj wątek
      • amorepomidore Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 17:13
        modelki z wybiegów nie zawsze są piękne, a nawet jak są to często
        też wyglądają tragicznie bo robia im komiczne makijaże i jakies
        wydziwaczone fryzury
        a jak sie chodzi po wybiegu to bardziej niz twarz liczy się wzrost i
        figura
        • cytrynowe_slonce Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 17:16
          Ona jest piękna... ma nieprzeciętna i niepospolitą urode i te oczy...
          Czasami przypomina mi modliszke.
          • mageillusionist Paskuda 30.09.07, 11:35
            Ech, ja bym nie chciał mieć takiej dziewczyny.
            Chuda i brzydka twarz..
            A fee!
      • lily62 Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic.. 29.09.07, 18:16
        Śliczna..piękne oczy, usta noi figura
        • aneczka821 Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 30.09.07, 09:26
          Zdecydowanie za chuda, przez to ma wielkie wyłupiaste oczy.
          Promowanie tego typu urody nie współgra z kampanią mającą
          przeciwdziałać anoreksji.

• magdaksp Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 18:21
        przypomina mi kota sfinksa ( to nie jest komplement)
        • cipramil Boże , spraw żeby tylko takie brzydke na ten .... 29.09.07, 18:27
          ...świat przychodziły:)))
        • nessie-jp Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 19:53
          Koty sfinksy nie są może najpiękniejszymi kotami na świecie, ale nadal mają
          wiele uroku :)) I tak samo dziwacznie urokliwa jest Tania :)

Co mnie natomiast wkurza, to idiotyczna moda na pisanie nazwisk rosyjskich,
          białoruskich czy ukraińskich według transliteracji angielskiej. Czy naprawdę to
          jest konieczne? :/
          • eol77 Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 21:02
            Jest piękna, i nie chodzi tu o urodę typu Britney Spears. Ma to coś, nie
            wygląda na pustą lolę. Natomiast co do transliteracji to chyba chodzi o alfabet
            łaciński. Przecież niewiele narodów w świecie posługuje się cyrylicą. My też
            spolszczamy pisownię rosyjskich, ukraińskich, bułgarskich itd. nazw własnych.
            Tanya działa w świecie mody międzynarodowej i wybrała angielski. Gdyby jej to
            nie pasowało, protestowałaby.
            • nessie-jp Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 21:06
              Ależ mi nie chodziło o to, żeby pisać jej nazwisko cyrylicą! :) Chodzi mi o to,
              że redaktorzy polskich gazet powinni posługiwać się transliteracją POLSKA, a nie
              • eol77 Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 30.09.07, 12:41
                Chyba ludziska pogubiliby się w tych wersjach. Dobrze jest jak jest, wydaje mi
                się że ona już wybrała. Przecież to tylko branża rozrywkowa.
      • dorota.wieczorek przepiękna :) 29.09.07, 19:40
        a przede wszystkim ma ciekawą twarz - modelka nie musi być piękna, musi być interesująca!!
        A te jej dlugie włosy....hmm :)
        • frant3 Re: przepiękna :) 30.09.07, 10:56
          Kobieta chwali kobietę? Często z zazdrości kobiety obrzucają błotem modelki. A Twój post mile mnie zaskoczył.
          Co do urody Tanyi - jest piękna i zgrabna.
          supermodels.nl/tanyadziahileva
      • karmelek4 Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 19:52
        Nie jest moją ulubiona modelką, ale na pewno jest kobietą o
        niebanalnej urodzie.
        Ma w sobie "coś"...zawsze ją "wyłapuję" wzrokiem na wybiegu")
      • hexe75 Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic.. 29.09.07, 21:35
        Faktycznie wyglada momentami jak Golum z Wladcy Pierscieni... Ale
        jest fajna. Ja takie lubie. Jest ciekawa, tak jak Mila Jovovich i
        przede wszystkim Linda Evangelista!!! Jest fajna...
      • hexe75 Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic.. 29.09.07, 21:38
        Dodalam opinie i co???
      • ylemai faktycznie elf 29.09.07, 22:34
        ciekawe. ale 0-seksualne.
      • n_nicky Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 29.09.07, 22:56
        a mnie się w ogóle nie podoba
      • szwet14 Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic.. 29.09.07, 23:28
        Przedziwne i wielkie dlonie.
      • mia77 Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 30.09.07, 09:54
        Nie miałabym nic przeciwko temu, żeby któregoś ranka zobaczyc taką twarz w
        lustrze. :-)
      • alpepe Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic.. 30.09.07, 12:56
        czyli ma piętnaście lat i czuje się seksowna? Wspaniały materiał dla pedofilów...
        Straszne. Dziecko reklamuje towary dla dojrzałych bogatych kobiet.
        • alpepe Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 30.09.07, 12:58
          och nie, wróć, już ma 16 lat, no, odetchnęłam z ulgą.
      • miss_a Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 30.09.07, 12:57
        Czy ktos tu oszalal? Jak mozna te dziewczyne nazwac brzydka?
      • kasiunia1213 W świecie mody nie chodzi o klasyczną urodę!!! 19.02.08, 14:23
        Ludzie, nie zauważyliście tego? U modelki ważne jest to, żeby miała w sobie coś
        niepokojącego, coś, co odróżnia ją od innych kobiet. Popatrzcie na Gemmę Ward,
        Tanyę, Agyness... Mają w sobie tyle wdzięku i uroku, że to one są natchnieniem
        dla większości projektantów.
        Skoro nie wiesz o co w świecie mody chodzi, nie przylepiaj komentarzy "paskuda,
        brzydula, dziwak", bo nic nie rozumiesz. :P
        • sabriel Re: W świecie mody nie chodzi o klasyczną urodę!! 19.02.08, 14:53
          Nie wiem kto takie "talenty" odkrywa. Ręce opadają jak się patrzy na
          obecne gwiazdy wybiegów.Przecież nic w niej nie ma ciekawego. Jest
          nijaka,twarz zupełnie bez wyrazu.Chyba głównie chodzi o to,że jest
          bardzo wysoka,chuda, no i blada. Chodząca anoreksja.
      • wuj_truj Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatnic.. 19.02.08, 15:23
        Jest niesamowita. Bardzo dojrzale wygląda jak na swoje 16 lat.
        • gabrielafrancuz Re: Tanya Dziahileva - największe odkrycie ostatn 19.02.08, 18:14
          Nie podoba mi się, wygląda jakby była chora.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka