pavira 03.10.07, 12:16 Skąd czerpiecie inspiracje jeśli chodzi o styl ubierania się? Gazety blogi telewizja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ly-la Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:20 Głównie gazety: Fashion Magazine czasem Glamour szukam też w necie portali związanych z modą. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:22 gazety zagraniczne, głównie In Style, forum moda i linki podawane przez dziewczyny, blogi Odpowiedz Link Zgłoś
koza_77 Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:27 z kaprysu, poczucia komfortu, pogody za oknem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:28 Zewsząd :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=69317176&a=69317176 Odpowiedz Link Zgłoś
turkuc-podjadek Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 20:15 Ryfka, pochwaliłabyś się swoim blogiem. Ja uważam, że jest bardzo inspirujący:) Odpowiedz Link Zgłoś
gbur-is-one Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:29 Jak wyżej. Inspiracje to głównie Fashion Magazine czasem Logo ale tam są beznadziejne artykuły. I w ogóle facetów jeśli o modę to się w tym kraju dyskryminuje! Odpowiedz Link Zgłoś
koza_77 Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:39 to zorganizuj paradę równości;) Odpowiedz Link Zgłoś
fe-el Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:29 Ja nie staram się być modna. Mam swój styl, który rzadko jest tożsamy z tym co jest aktualnie trendy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gbur-is-one Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 12:36 Oj nie do końca wierzę przecież gdzieś kupujesz ubrania a w sklepach zazwyczaj jest to co aktualnie jest na topie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oma-tko Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 13:22 E można ubrania kupować na targu albo w "używanych" :) (nie nie śmieję się sama czasem tam kupuję) Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 13:37 A jaki to jest styl wygodny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fe-el Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 13:51 Wygodne są ciuchy w których świetnie się czujesz, nieźle wyglądasz i które w żaden sposób Cię nie krępują:) Ale niekoniecznie są modne;) Styl wygodny to styl praktyczny:P Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 14:08 No dobrze - ale do biura pracy szkoły? musisz zachować jakieś standardy prawda? Co wtedy ze stylem praktycznym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fe-el Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 04:09 pavira napisała: > Co wtedy ze stylem praktycznym?:) Nic. Zasady są po to, żeby je łamać;P Poza tym "praktycznie" nie oznacza w dresach:) Praktycznie niekoniecznie też oznacza na sportowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 13:22 Dla mnie biurowo oznacza niepraktycznie :) Dlatego dziwię się jak Ty to łączysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
swinki-trzy Re: Wasze Nasze inspiracje 05.10.07, 13:15 Da się i praktycznie ubrać do biura. No chyba że firma ma jakieś określone standardy których przeskoczyć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
axasa2 Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 13:27 patrzę w czym głównie "chodzi ulica" i robię dokładnie na odwrót, jednak w większości to jakieś wewnętrzne wyczucie i pewne zasady którymi się kieruję, cenię ponadczasowość i klasykę, unikam bycia ofiarą mody i jednosezonowych hitów, czasami inspiracji szukam w sh Odpowiedz Link Zgłoś
oma-tko Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 13:29 Mam podobnie. W Sh można dorwać czasem prawdziwe perełki :) Staram się też przeglądać magazyny o modzie: Fashion Glamour Twój styl i wyłuskiwać to co mi się podoba (głównie chodzi o połączenia) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 13:35 kupuje to co mi sie podoba i na co mam ochote ;] zdanie innych mnie nie interesuje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 14:16 disa dziewcze pyta o to "skad wiesz co Ci sie poodba" ;) ja najbardziej lubie podpatrywac w filamch papuguje forumowiczki ;) (uklon w strone edavenpo, ryfki, gabi, ciak i wielu innych, ktorych zapamietanie skomplikowanych nickow przekracza moje mozlwosci intelektualne) sugeruje sie takze stylizacjami magazynow kobiecych i propozycjami mistrzow (to niestety zwykle nie wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_77 Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 22:24 > sugeruje sie takze stylizacjami magazynow kobiecych > i propozycjami mistrzow (to niestety zwykle nie wychodzi ;) czyli np czym? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wasze Nasze inspiracje 03.10.07, 22:39 ksztalty barwy klimat wszytko co tam widze ;) czasem wystarczy opis Odpowiedz Link Zgłoś
turkuc-podjadek Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 20:22 Mnie niekiedy kształty odstraszają - wydają się zbyt niepraktyczne lub za bardzo futurystyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyimek Re: Wasze Nasze inspiracje 05.10.07, 08:15 też czasem mam wrażenie jakby kształty nie miały nic wspólnego z życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 07:54 zle sformuowalam ;] "zdania innych mnie nie interesuja" = nie interesuje mnie co jest aktualnie uwazane za modne i co powinno sie nosic ;] kupuje co mi się podoba bo akurat taka mam wizje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 07:40 Z gazet, z internetu (m.in. forum moda), czasem coś podpatrze u kogoś na ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
onomat-opeje Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 13:40 Fashion tylko. Nie mam czasu na czytanie o modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
turkuc-podjadek Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 20:20 Wszystko po trochu: znajomi i nieznajomi na ulicy mijani, półki i wystawy sklepowe, telewizja i interenet, czasopisma prawie wszystkie choć najbardziej cenię sobie: z zagranicznych - Vogue, z polskich - Fashion Magazine. Poza tym mam własne wizje i wyobrażenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wasze Nasze inspiracje 05.10.07, 11:44 Rzadko magazyny o modzie jeśli już to Fashion i to tylko moda "biurowa" Częściej własne wizje lub filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wasze Nasze inspiracje 04.10.07, 23:44 Kupuję i noszę najczęściej to, co samej mi się podoba. A jeśli potrzebuję inspiracji, rady, informacji o tym, co jest modne itd., to zaglądam na strony i blogi internetowe (np. style.com, strony typu hel-looks itp.), do czasopism, na forum Moda do postów Edavenpo lub Jaleo. Najmniejszy wpływ na to, co noszę ma telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś