love_mode 20.10.07, 20:25 dla zainteresowanych: sa w outlecie DIESEL do rozmiaru 26. bardzo fajne;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianazludzen Re: czarne bryczesy 20.10.07, 20:46 dzieki za info! a ja kupilam chyba poltorej roku temu bryczesy bezowe w outlecie mango lalala:) ale juz ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
nioma [...] 20.10.07, 21:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: czarne bryczesy 20.10.07, 22:18 aha,ja rozumiem,ze to w outlecie diesla w ciechanowie?dlaczego warszawiakom sie wydaje,ze kazdy mieszka w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: czarne bryczesy 20.10.07, 22:25 pump_it_up napisała: > aha,ja rozumiem,ze to w outlecie diesla w ciechanowie?dlaczego > warszawiakom sie wydaje,ze kazdy mieszka w tym miescie. mnie sie nie wydaje:) zapomnialam napisac, ze chodzi o wa-we, wiec dzieki, ze wspomnialas. zalozylam, ze gdyby komus bardzo zalezalo to moze poprosic znajomego albo np kogos z forum;) Odpowiedz Link Zgłoś