pablo_xyu 07.11.07, 03:39 No rzeczywiście ... spontan party jak się patrzy. Zwykła sesja zdjęciowa... Czekamy na artykuł ze Swap Wife Party. Opatrzony zdjeciami :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkaizunia Złap na swap 07.11.07, 21:44 szkoda ze dali tylko fotki jak z sesji bo swap parties sa naprawde odlotowe i zdjecia z akcji bylyby lepsze. w jakims krakowskim miesieczniku jedna laska fajnie napisala o takich imprezkach-jak znajde linka to podesle... pozdro dla wszystkich faszionistek i faszionistow!!! Izunia Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aksamitna Złap na swap 10.11.07, 18:04 na tym drugim zdjęciu panowie wygladają raczej jakby się płynami fizjologicznym wymienili a nie ciuchami;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: Złap na swap 11.11.07, 19:31 Hmm spodnie z obniżonym krokiem raczej z przepukliną mi się kojarzą, ale o gustach się nie dyskutuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kto i gdzie robi swap w Warszawie? 11.11.07, 19:39 Bo z gugla wynika, że to raczej krakowski nowy obyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Złap na swap 12.11.07, 14:04 ktoś wie coś więcej o następnej takiej imprezie w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Złap na swap 12.11.07, 15:53 Fotki rzeczywiście jak z sesji, ale ubrania świetne. Bardzo podoba mi się sukienka na pierwszym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
salamba1979 Złap na swap 13.11.07, 13:06 wydaje mi sie ze w wysokich obcasach ponizej sesji był link internetowy... ta blondynka z czwartego zdjecia to krakowska stylistka 'Osa', looknelam na Jej strone ale nie znalazlam info o tej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś