selica 07.11.07, 11:19 Czy w Poznaniu jest Nine West? Widziałam w gazecie genialne szpilki i muszę je mieć. W adresach są podane tylko trzy centra warszawskie, ale łudzę się, że może to jakieś stare dane:) chociaż pismo z listopada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Nine West 07.11.07, 11:59 jest w Plazie. popros o karte stalego klienta to bedziesz miala 10% rabatu;) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Nine West 07.11.07, 13:39 Ale to tak przy pierwszym zakupie dadzą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Nine West 07.11.07, 13:43 selica napisała: > Ale to tak przy pierwszym zakupie dadzą? ;) Tak, już przy pierwszym zakupie dadzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Nine West 08.11.07, 10:34 odradzam zakup butów tej marki - jakość tragiczna, obsługa przy składaniu reklamacji umywa ręce i ma w nosie Klienta :-( właśnie zaczynam "walkę" z Nine West - bo konkurencja na rynku zbyt duza, żeby tak traktowali Klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Nine West 08.11.07, 10:43 Robisz czarny PR bo masz JEDNO kiepskie doświadczenie? Mam kilka, jeśli nie kilkanaście par butów z 9West i nigdy nic niedobrego się z nimi nie działo. Natomiast przy ostatnim zakupie dostałam 10% rabatu, 3 komplety mięciutkich wkładek, spray konserwujący i tyle uśmiechów od sprzedawcy, że trudno zliczyć. Bardzo lubię tę markę i nie dam na nich złego słowa powiedziec:) --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Nine West 08.11.07, 10:48 nazwij to sobie jak chcesz, ja mam negatywne doświadczenia i mam prawo o tym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Nine West 08.11.07, 11:00 oczywiscie :) osobiescie nie mam na koncie wielu butow NW, zaledwie jedna pare kupiona chyba 12 lat temu i potwierdzam, ze sa bardzo niewygodne. Pomijam fakt, ze byly potwornie brzydkie. Ale ostatnio przechodzilam kolo butow tej marki i poniewaz na forum wywoluje ona polemiki, przyjrzalam sie troche uwazniej. Modele sa wizualnie niezle, pod tym wzgledem poprawili sie. Ale nie trzeba byc wielkim specem od butow, ani nawet ich mierzyc, zeby po zwyklym dotknieciu zrozumiec, ze sa niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Nine West 08.11.07, 11:02 Nie jestem kolekcjonerką niewygodnych butów, 9West noszą mi się świetnie i są bardzo wygodne. --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Nine West 08.11.07, 10:54 Mnie też wkurza to "odradzanie". Było już też o Venezii, na którą to ja nie dam złego słowa powiedziec a teraz Nine West:/ Na podstawie jednej pary butów ktoś będzie takie bzdury wypisywał:/ Ja tam tego w ogóle nie biorę pod uwagę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Nine West 08.11.07, 11:11 Napisałam o jakości i obsłudze - obie są fatale :-( a własnie na podstawie obsługi Klienta można wywnioskować z KIM mamy do czynienia - mniemam sadzic, że z firmą "krzak" chyba, że to typowe traktowanie Klientów w Polsce :-( Reklamowałam kiedys buty w Gino Rossi - wiecie co, po 3 dniach oddali mi kasę (kozaki za 660 pln) - w takiej Firmie mogę kupować buty, bo wiem, że szanują Klienta i wiedzą co to konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Nine West 08.11.07, 11:13 ja tam zawsze spotykam miłą obsługę i w nine west i w venezii i w gino rossi... chyba w ogóle jeszcze nigdy nie natknęłąm się na niemiłego sprzedawcę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nine West 08.11.07, 20:07 Ja dzisiaj kupiłam sobie u nich torbę.Obsługa może być(grunt że nie przeszkadza w zakupach), choć przyznaje, że raczej nie zalicza się do tych na wyższym poziomie.Szkoda, że nie informują, że przy pierwszym zakupie można otrzymać kartę stałego klienta uprawniającą do rabatu.Przy ich cenach te 10 % to jednak sporo. Co do butów, to moja siostra kupiła sobie zamszowe botki i choć są wysokie to naprawdę super wygodne,a obcas dobrze wyprofilowany. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Nine West 08.11.07, 23:43 Chwali się, chwali a nie pokaże:P Dawaj fotę tej torby:) --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nine West 09.11.07, 14:18 Torba jest z tych klasycznych o kształcie kwadratu,czarna.Znalazłam zdjęcie na ich stronie to wkleję, z tym że moja nie jest lakierowana tylko zwykła, matowa: www.ninewest.com/n/browse/product.s?productId=2891479&source=category&index=2&prodIndex=26&listSize=41&ca tegoryId=&codeName=0087012NWR Odpowiedz Link Zgłoś