ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:18 oczywiście coś pomieszałam i za szybko poszło :) img.auctiva.com/imgdata/1/2/5/1/4/5/webimg/71155104_o.jpg img.auctiva.com/imgdata/1/2/5/1/4/5/webimg/71154108_o.jpg jak Wam się podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins MC Hammer.. 07.11.07, 16:21 ..ciągle żywy ;) www.youtube.com/watch?v=EMzoBkaFxh4 ..fason, nie dla mnie i raczej nie nabędę podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:25 fotoforum.gazeta.pl/3,0,945281,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,945282,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:01 jak nie bardzo drogie to bierz im dluzej sie czlowiek przyglada tym bardziej sie podobaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:03 na razie tanie, ale mam jeszcze kilka dni do namysłu, bo nie ma opcji kup teraz Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:25 o nie, ja takich raczej nie kupię. podobnie jak tych bryczesów które tak szalenie mi się podobały na kimś, przynajmniej w tych Zarowych wyglądałam śmiesznie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:26 o! a jakie kolory bryczesów sa w zarze? Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:28 Czarne na pewno, ale ja byłam teraz w Gdańskiej Zarze, zdaje się że w Tarasach widziałam też szare i chyba jasno-brązowe ale głowy sobie uciąc nie dam:D Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:31 dzieki meduzaa ;) szare brzmia szczególnie obiecująco, ale też musze zobaczyć jak ten fason na mnie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:34 Bardzo mi się poodbają. Gdzie takie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:47 te konkretne sa z ebaya - włąśnie siedzę i kombinuję nad nimi ;) mnie się podobają, ale boje się, że chłop nie pozwoli mi w nich wyjść z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:59 ciak1 napisała: > te konkretne sa z ebaya - włąśnie siedzę i kombinuję nad nimi ;) > mnie się podobają, ale boje się, że chłop nie pozwoli mi w nich > wyjść z domu... Ciak kupuj :) te spodnie sa stworzone dla ciebie i sa odzwierciedleniem twojego stylu :) A chłop napewno cie w nich wypusci z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:02 ale może powrotu nie przewidywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:00 o to to na pewno chlopom to sie nie spodoba jak getry :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:02 Twojemu też się gwetry nie podobają? mój je akceptuje do spódnicy i rurek, ale w zestawieniu z pumpami kompletnie ich nie toleruje... mogę tak chodzić, tylko jak idę gdzieś bez niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:06 moj chlop nie lubi jak zwracam an siebie uwage moge "wygadac" ale w garnicach rozsadku ;) na pewno na zlot kolegow ze szkoly srednej nie zabralby mnie w getrach ;) i dokucza mi jak zakaldam ocieplacze na buty na obcasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:10 mojemu to się najbardziej podoba styl a la gabi - najchętniej by mnie widział w sukienkach i ładnych kobiecych butach... no ale ja też bym chciała, żeby dużo zarabiał, dobrze goował i sprzątał w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 18:58 mojemu (i nie tylko) tez sie ten styl a la gabi bardzo podoba :P chociaz ja zmieniam go teraz na bardziej ciakowaty :PP Odpowiedz Link Zgłoś
podstarzaly Re: śmieszne spodnie :) 08.11.07, 09:56 Chłopom to może się getry nie podobają, bo im przypominają onuce. Ale przynajmniej niektórym facetom i owszem. A co do spodni ciak1: jednemu już się spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 16:58 smieszne te portki ciak ale ten obnizony krok musi staraszliwie skaracac nogi to chyba tylko do obcasow i platform kiedys ktos poszukiwal takich ze zdjeci z nowego filmu tarantino tamte byly bawelniane... cos czuje ze te spodnie beda panowaly u nas letem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:00 to bawełniane tarantinowe to była spódnica no te sa kompletnie bezkształtne i aseksowne, ale takie jakieś pozytywne ;) pewnie jak je pokażę drugiej połowie, to się szybko skończy temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:04 no w sumie nabieram asertywności - buty do gnoju tez mu się nie podobały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 17:33 mam cos w ten desen, ale dlugie, szare, wg mnie sa swietne Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 18:00 Cudne! Bierz, a jak Cię chłop wygoni, to ja chętnie odkupię :) Jak ja uwielbiam takie portki! Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 18:02 Ryfka, a te Twoje hammery też mają tak nisko krok? Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 19:09 Niestety jestem na nie. Dla mnie w tych spodniach wygląda się tak, jakby się, za przeproszeniem, kupę w gacie zrobiło. Nie przepadam za takimi zwisami. Preferuję spodnie dopasowane, podkreślające kobiece kształty. Ale Ty jesteś bardzo atrakcyjna i być może i tak będziesz się w nich dobrze prezentować :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 19:57 Mają trochę niżej niż normalne, ale nie rzuca się to bardzo w oczy, bo są wykrojone tradycyjnie, tzn. nie mają tej poprzecznej wstawki (tego dodatkowego materiału w kroku). Na takie klasyczne Hammery (jak Twoje) też poluję :) I też chłop nie skacze z zachwytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 20:00 Ciak, a wiesz, że zainspirowana Twoim zestawem z bryczesami sprawdzałam, jak te moje portasy będą wyglądać do getrów. Okazało się, że wyglądam jak Lajkonik. Dla mnie bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: śmieszne spodnie :) 07.11.07, 20:06 musimy pomyśleć o założeniu jakiejś grupy wsparcia dla niepocieszonych chłopów - w ramach rekonwalescencji będą oglądać foty gabi - o ile nie zmieni stylu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: śmieszne spodnie :) 08.11.07, 00:12 :) Znalazłam zdjęcie tych moich portek, na którym dobrze widać krok: fotoforum.gazeta.pl/photo/4/kg/ci/ryto/0E8W5IybF2C6ruIHzX.jpg Moje getry są o wiele dłuższe, więc nawet po ściągnięciu sięgają mi prawie do kolan, ale efekt podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: ciak - sprawdz poczte :) n/t 07.11.07, 19:57 nie mogę się teraz połączyć z serwerem :( Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: ciak - sprawdz poczte :) n/t 07.11.07, 20:28 koniecznie kup, bo sa bardzo na czasie. poza tym sa wygodne i nie trzeba glowkowac do czego je nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: ciak - sprawdz poczte :) n/t 07.11.07, 20:32 sankanda, masz coś w tym stylu? ciekwa jestem, czy nie ma się potem cały czas wrażenia, że spodnie z tyłka lecą i odruchu pociągania ;) chyba i tak zaryzykuję i zapoluję na nie, bo lubię takie dziwactwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: ciak - sprawdz poczte :) n/t 07.11.07, 20:54 no, kurcze, mam cos w tym stylu od ostatniej soboty :) tylko, ze chyba jeszcze bardziej odpalowe, bo sa dlugie, koncza sie tuz przed kostka, sa bardzo szerokie i nogawki tez maja szerokie. wlasniciwie wygladaja jak spodnica, z ktora jest cos nie tak ;) A te twoje portki cholernie mi sie podobaja. Mam kolezanke, ktora w takich chodzi. Swietnie wygladaja w ruchu, poza tym wysmuklaja sylwetke. Ona jakos tych gaci nie podciaga, wiec chyba z tylka nie leca ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili ciut bardziej ekstrewaganckie :) 07.11.07, 22:48 tiny.pl/j77k znalezione na aaaby-sprzedac.blogspot.com/2007_11_01_archive.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: ciut bardziej ekstrewaganckie :) 08.11.07, 11:10 oj nie, te są koszmarne! i jeszcze te obleśne czaszki... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_migotka86 Re: śmieszne spodnie :) 09.11.07, 15:22 Wyróżnie się : nie , nie , nie i jeszcze raz NIE !! Nie założyłabym tego nawet jakby mi dopłacili - a tych w czaszki to już wogóle :/ Odpowiedz Link Zgłoś