ryfka81 08.11.07, 23:33 Trafiłam kiedyś na wzmiankę o francuskim artyście, który maluje na butach, a przed chwilą znalazłam jego stronę. Kupić nie kupię (drogie), ale aż miło popatrzeć: www.etsy.com/shop.php?user_id=5361137 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Buty (jak) malowane :) 08.11.07, 23:36 fajne jakby sie uprzec to moznaby szpilki przerobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Buty (jak) malowane :) 08.11.07, 23:37 A tu widać go w akcji: www.myspace.com/ndeurr Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Buty (jak) malowane :) 09.11.07, 08:37 fajne, ja bym chciala komiksowe Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: Buty (jak) malowane :) 09.11.07, 11:30 W ostatnim newsletterze Pakamery były 2 pary malowanych bucików, PRAWIE takie, jak francuskie ;-) Ale i tak sprzedane od razu - więc pewnie się ich więcej pojawi. W Dekobazarze (chyba?) widziałam z kolei takie malowane torby. A te, które pokazujesz, rzeczywiście są ekstra. Ciekawe, czy na deszczu farba nie spływa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Buty (jak) malowane :) 09.11.07, 12:11 Wiem, wiem, sama nawet jedne zarezerwowałam, ale w końcu rozsądek wziął górę (trzeba przystopować z wydatkami). Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będą :) Odpowiedz Link Zgłoś