lubie_miauczec 17.11.07, 22:25 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1df21c2e25add76e.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubie_miauczec Re: buty do oceny 17.11.07, 22:27 link jeszcze raz www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1df21c2e25add76e.html Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Zdecydowanie nie. 17.11.07, 23:45 Nie podoba mi się ten przesunięty obcas. Czubek jest za bardzo odwinięty do góry. Za dużo zdobień, jakby był tylko ten pasek z klamerką to ok, ale ćwieki u góry to już nadmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: buty do oceny 18.11.07, 09:31 Delikatnie mowiac - nie ladne i do tego ten obcas ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Pojecie względne 18.11.07, 10:00 Wez poprawkę na to, kto tu pisze...nie znasz ludzi, ani ich gustu, a prosisz o opinie. Poza tym dla mnie bez sensu jest wystawianie rzeczy do oceny- a czy tobie wszystkie buty w sklepach sie podobają? Na pewno nie- po to jest ich tyle, żeby każdy coś wybrał. Gdybyśmy wszyscy mieli taki sam gust, to każdy by chodził w tym samym modelu. Buty dla mnie sa neutralne, nie są złe, ale ja mam awersje do kowbojek, bo jakieś 5 lat temu biegałam w nich do znudzenia i teraz niet:)Zreszta nigdy nie widziałam, zeby jakaś rzecz się tu wszystkim podobała, zazwyczaj tylko "jadą" na coś... Nos dumnie swoje buty i nie pytaj o nic, a każdfy niech patrzy na swoje! Ja tam swoje uwielbiam i nie potrzebuje potwierdzenia. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: Pojecie względne 18.11.07, 10:13 Niunia, mnie sie moje buty podobaja :-) O ocene pytam z czystej ciekawosci, bo od niedawna znow przegladam sobie to forum po paru latach przerwy. To nie forum ksztaltuje moj gust tylko to co mi sie podoba i w czym ja sie dobrze czuje. Wiem, ze pisza tu rozne osoby i maja rozne gusta. Jedna uwaga byla zreszta trafna, ta dotyczaca ozdob. Ja tez wolalabym zeby tych u gory nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pojecie względne 18.11.07, 13:57 lubie_miauczec napisała: > Jedna uwaga byla zreszta trafna, ta dotyczaca ozdob. > Ja tez wolalabym zeby tych u gory nie bylo. Niedawno ktoś tutaj planował "odozdobnienie" butów poprzez zamalowanie na czarno takich ćwieczków. Może i Ty mogłabyś tego spróbować, buty zdecydowanie na tym zyskają. Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: buty do oceny 18.11.07, 10:16 nie podobają mi się, za bardzo przekombinowane Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiaa23 Re: buty do oceny 18.11.07, 11:31 nie podobaja mi sie, obcas straszny Odpowiedz Link Zgłoś
pinki-spinki Re: buty do oceny 18.11.07, 13:05 osobiście mi się nie podobają, ale pewnie można wykąbinować coś z czym będą się dobrze łączyć i wtedy będą mi się podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: buty do oceny 18.11.07, 13:47 pinki - jesli uda ci się cos wykąbinować to masz jak w banku że dostaniesz ode mnie kąbinerki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: buty do oceny 18.11.07, 19:00 co to za marka? nigdy o niej nie slyszalam. te buty kupilam w ccc (lasocki). co do cwiekow to nie wiem czym mozna je zamalowac? moze odezwie sie ktos doswiadczony w tej materii ;) Odpowiedz Link Zgłoś