donna23 29.12.07, 17:48 Jakie kolory sa obecnie w modzie, a jakie sa totalnie out? Ktory kolor jest Waszym ulubionym? W jakim kolorze macie najwiecej ciuchow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Modne kolory 29.12.07, 18:40 Najwięcej: wszytskie odcienie szarości i fioletu, następnie zielenie. Nie lubię czerwonego i różowego na sobie, ani na kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Modne kolory 29.12.07, 19:21 nie wiem co jest modne . ja mam niemal kazdy kolor w szafie oprocz pasteli.natomiast ostatnio lubie sie ubierac na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Modne kolory 29.12.07, 19:30 czern, czern i czern :) na szczescie zostaje takze wiosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Modne kolory 29.12.07, 19:49 donna23 napisała: Jakie kolory sa obecnie w modzie, a jakie sa totalnie out? Nie mam pojęcia. Z tego, co widzę w sklepach to chyba modny jest fiolet i szarości. Ktory kolor jest Waszym ulubionym? Czerń, biel, brąz, róż. W jakim kolorze macie najwiecej ciuchow? J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_1979 Re: Modne kolory 29.12.07, 20:39 W modzie obecnie nieważne jaki kolor masz na sobie, ważne by był intensywny. Uwielbiam czerń i zieleń (jak soczysta trawa, zieleń szmaragdową, oliwkową, butelkową). Lubie brąz, beż, fiolet (tylko ciemny, coś jak śliwka, zaś lila odpada), granatowy, burgund, szary (wpadający w grafit, antracyt). No i w takich kolorach mam najwięcej ciuchów :-) Odpowiedz Link Zgłoś